MY TYPE OF SUNDAY


Hei♥ Gårsdagen var veldig koslig, Julie var jo på besøk, så vi lagde pizza og spiste (litt for mye) godteri. Vi var oppe til langt på natt og så egentlig på masse serier fra klokka var ni til den ble to på natta, haha. Spiste selvsagt litt og gjorde litt forskjellige ting tidligere på dagen, men gjett om vi var slitne når vi våkna i morrest! Mamma og pappa hadde lagd frokost med egg og bacon, så det var jo veldig godt.

Etter det bestemte vi oss for å ta en tur bort til en gård ikke så langt herifra. Grunnen var egentlig fordi vi skal øve til en løpetest vi har på skolen om noen dager, så vi løp en runde, men vi brukte mesteparten av tiden vår på å gi mat til hestene. Nå har Julie dratt, og jeg har akkurat tatt meg en god kopp med kakao og krem. Snart blir det middag også skal jeg forberede noen blogginnlegg. Har så sykt mye bloggmotivasjon og inspirasjon akkurat nå, noe som er veldig bra, synes i hvert fall jeg ♥

Vi blogges senere  i kveld!
 Hva har du gjort i dag? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡