FEMTEN FAKTA OM MEG


Jeg kommer på de flest bloggidèer når jeg skal sove: Dette er faktsk helt sykt. Jeg kan komme på tusenvis av idèer til bloggen eller andre ting når jeg ligger i senga og skal sove. Men hvis jeg ikke skriver dem ned, har jeg absolutt ingen idèer neste dag..

Jeg har blogget siden tidlig 2011: I 2011 startet interessen min for blogg, men jeg har hatt mange og lange pauser siden den gang. Jeg har startet å blogge igjen nå rett før sommerferien, tror jeg det var, og jeg trives veldig godt med det nå.

♥  Jeg ser på youtubevideoer heeeeele tiden: Og hvis jeg ikke ser påå youtubevideoer, ser jeg enten på nettbutikker eller så ser jeg på blogger♥ Jeg er veldig opptatt av å få gode karakterer:
Hvis det er noe jeg føler at jeg ikke har så god kontroll på, øver jeg helt til jeg må legge meg. Samtidig er jeg ikke sånn som snakker så mye om karakterer og sånt, jeg prøver bare å få så gode karakterer som mulig, og når vi får tilbake prøver ser jeg bare på karaktereren og tenker ikke så mye mer på det i ettertid.

Jeg har aldri brukket eller forstuet noe som helst: Ganske stolt av det, haha

Jeg er heller ikke allergisk mot noe: Ganske stolt av det også, haha

Jeg bruker bare korte sokker: og de må helst være hvite også 

Jeg har veldig lyst til å gjøre noe stort, som jeg blir husket for: vet bare ikke hva det skulle vært, haha

Jeg skriver veldig ofte "haha" og jeg har ofte med veldig mange smieys i meldingene mine til folk

Jeg har skikkelig julestemning nå...

♥Jeg er ekstremt paranoid: Hvis f.eks. noen sier at det er litt lite luft i rommet vi er i, begynner jeg å tenke at jeg svimer av hvert øyeblikk og at jeg ikke får puste, haha (tenker det jo bare inni meg og det har jo aldri skjedd, men...) 

De tingene jeg er mest redd for er:  å dø, bli blind, bli bitt av en slange, ta vaksine/blodprøve/sprøyte, få en sykdom.

Jeg begynte med sminke på skolen i slutten av 8. starten av 9. klasse

Jeg er rundt 1.60 cm høy

Jeg har vært i veldig mange land: Bare siden femte klasse har jeg vært i London to ganger, New York, Hellas to ganger, Sverige tre ganger, Danmark fire ganger, Berlin, Paris, Amsterdam, luxemburg (+ mer, men kommer ikke på alt) Er veldig glad for at vi resier så mye da♥ 

 
↑Fra når jeg var i London i høstferien↑ 

2 kommentarer

Siri Alvær

08.10.2014 kl.22:02

Morsome fakta!

Kristin Stålen

08.10.2014 kl.23:40

Siri Alvær: Hahah, takk <3

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡