POLYVORE LATELY


Hei♥ I det siste har jeg begynt å bruke polyvore-appen mer og mer. For dere som ikke vet dette er polyvore en nettside/app hvor man kan lage forskjellige antrekk også kan folk like og følge deg og sånt. Man kan også finne ut hvor plaggene er fra, også troooor jeg man kan kjøpe plagg man ser på collager rett fra nettsiden. Det kan hende det er mer ting man kan gjøre der, men det er i hvert fall det jeg vet om som man kan.

Uansett, siden jeg har vært litt der inne i det siste tenkte jeg å vise dere noen av de antrekkene jeg har laget. Er jo ikke akkurat en ekspert, men jeg er egentlig ganske fornøyd med dem. Jeg føler også at det viser litt hva som er min stil, om dere skjønner.
 

Casual

 


Black and white


..


Hvis dere vil følge meg på polyvore, så heter jeg Kristinstalen (Dere kan også bare trykke på bildene for å komme til antrekket på polyvore, hvor dere ser hvor alt er ifra og da kommer dere også til profilen min)

Hva synes du om antrekkene?

4 kommentarer

Anne-Marthe

09.10.2014 kl.19:04

Så fine antrekk!

Kristin Stålen

09.10.2014 kl.19:13

Anne: Tusen takk :)

Maria

10.10.2014 kl.18:12

Åååå! så fine antrekk, vil ha alt!! og du blogger sykt bra, naturtalent haha

Kristin Stålen

10.10.2014 kl.18:15

Maria: Haha, takk Maria, Glad i deg <3

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡