FACTS ABOUT ME


Jeg slenger alltid sokkene mine rundt omkring i huset. Gjelder for så vidt også flere klesplagg, men for det meste sokker. Det er fordi jeg alltid tar på meg kosebukse eller tar av meg sokkene, når jeg kommer hjem fra skolen. Mamma blir litt gal av det..

Jeg elsker DIYs. For det første synes jeg det er kjempemorsomt å lage ting selv, og jobbe ordentlig med det. I tillegg til at man får noe veldig fint (som oftest) til en veldig billig penge.

♥ Jul er det beste jeg vet. Hvis du har fulgt bloggen min en stund, vet du at jeg absolutt elsker julen. Det er bare noe med den gode julestemningen som får meg i så godt humør. Elsker egentlig alt ved julen, for å være ærlig.

Jeg har vært i veldig mange land. Jeg har reist ganske mye til å være så liten som jeg er. Mye av reisingen skyldes vel at jeg har en pappa som er spesielt glad i å reise. I tillegg til det, så har jeg blitt veldig glad i det jeg også. Bare siden starten av sommerferien, tror jeg at jeg har vært i 8 forskjellige land eller noe. (dette skyldes jo at vi var på biltur gjennom store deler av europa i sommer da)

♥ Jeg elsker å tenne lys. Spesielt rundt juletider, elsker jeg dette. Jeg synes det er sååå koslig, og med en gang jeg kommer inn på rommet mitt og skal gjøre lekser, så tenner jeg på et eller flere lys.

Hvis jeg førster finner en sang jeg liker, hører jeg på den hele tiden. Det er ganske irriterende egentlig, fordi etter kort tid, så er jeg lei.

♥ Jeg elsker å lage videoer, men er ikke så fan av å legge dem ut. Har derfor en god del halvdårlige videoer på macen nå, men som aldri, aldri kommer til å bli vist haha.

Det var noen få fakta av meg. Har heller litt mindre, men oftere av disse innleggene♥
 
Vil du fortelle litt om deg selv? 

2 kommentarer

Marianne Sulen

24.11.2014 kl.19:42

Så bra innlegg, og fint bilde!:) Håper du får en fin kveld:)

Kristin Stålen

24.11.2014 kl.20:38

Marianne Sulen: Tusen takk :) Håper du får en fin kveld du å :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡