MIN BASESMINKE


Hei♥ Jeg har jo en del sminke, og jeg bytter ofte om på hvilke pudder, concealer osv. som jeg skal bruke. Tenkte uansett å vise dere mine nåværende hudsminke/basesminke. Det er jo ikke så mye spesielt egentlig, annet enn en primer som jeg bruker i litt mere spesielle tilfeller, ett pudder, to concealere og en bronzer.

Maybelline baby skin: Hvis jet skal bruke en primer, er det denne fra maybelline jeg bruker. Den lukter litt rart, men jeg synes den får sminken til å sitte litt lengere og i tillegg får den huden til å både se og føles mye glattere.

Collection lasting profection concealer: Det neste jeg tar på er denne concealeren. Den tar jeg på urenheter og rødheter. Den dekker kjempbra og holder kjempelenge også. I tillegg til det er den også kjempebillig (man får ikke kjøpt den i norge da)

Maybelline instant anti-age concealer: Denne er kjempefin til å bruke under øynene. Har jo nevnt denne på bloggen her før, men jeg må bare si at det er den beste concealeren jeg har prøvd (til å ha under øynene)

The balm sexy mama: Dette er et translucent pudder som jeg har hatt en stund nå, og det jeg elsker med det er at det gjør ansiktet matt, og bare det. Den legger seg IKKE som et tjukt lag på ansikten, den er bare veldig lett og passer perfekt til hverdags.

 NYC smooth skin bronzing powder: Denne bronzeren anbefales virkelig. Jeg har tross alt bare prøvd ut èn annen bronzer i mitt liv, men jeg har hørt veldig mye bra om den, og derfor vil jeg virkelig anbefale dere å kjøpe den, hvis dere får muligheten. Koster også veeeldig lite. Jeg tror jeg betalte 20 kroner ellerno (!!) i London. UANSETT, den er perfekt til å gi en fin farge til ansiktet og også til å "counture" med.

Hva er din basesminke?

6 kommentarer

Andrea Desiree

13.10.2014 kl.18:33

Fine produkter :)

cheerchrissy.blogg.no

13.10.2014 kl.19:14

herlige produkter

Siri Alvær

13.10.2014 kl.19:38

fine produkter :)

Kristin Stålen

13.10.2014 kl.20:37

Andrea Desiree: Takk :)

Kristin Stålen

13.10.2014 kl.20:37

cheerchrissy.blogg.no: Takk :)

Kristin Stålen

13.10.2014 kl.20:37

Siri Alvær: Takk :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡