FREDAGEN - IKEA, SYKKEL OG MUFFINS


Hei alle søte lesere !
I dag etter skolen kjøpte jeg med meg en pakke med Toro muffinsmix. Har hatt sykt lyst på muffins i det siste, og tenkte derfor at fredagen passet best til å spise det. Har smakt på dem allerede, og jeg må si de ble ganske så bra. Ikke det at det er så vanskelig å lage akkurat, men ble veldig fornøyd med resultatet for det, haah.

Etter å ha smakt litt på muffinsene dro hele familien på en sportsbutikk for å kjøpe sykkel. Og ja, det er ikke akkurat sykkel sesong nå, men pappa så en veldig fin sykkel på nettet, så vi tenkte vi kunne dra dit nå og ha den klar til sommeren. Hadde en altfor liten sykkel før, så det var virkelig på tide med en ny. Etter fem minutter inne i butikkene hadde vi kjøpt oss sykkelen, haha.

Sportsbutikken var like ved IKEA, så vi tenkte vi like så godt kunne ta turen innom. Trengte en ny dyne og et skinnteppe, også skulle vi se litt på garderobeløsninger, siden jeg skal få meg nytt klesskap snart. Ble for det meste bare nødvendige ting som ble kjøpt, i tillegg til et par tøfler og godteri (det var sykt billig godteri der, 0,1 kg for bare 3 kroner!!) 

Tøflene er ikke de mest moteriktige, men fyyy søren så deilige de er.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og tenkte å se litt på "Senkveld" om ikke så lenge, eller så vurderer jeg også å se på "Side om side" Regner med at jeg ser litt på begge programmene. Håper alle får en fin fredagskveld og en fin helg♥

Hva har du gjort i dag? ♥

2 kommentarer

nutlife1

24.10.2014 kl.21:16

ha en fin kveld!

Kristin Stålen

24.10.2014 kl.21:23

nutlife1: Takk, du å :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡