MINE FAVORITT HÅRPRODUKTER


Hei♥ 
Nå tenkte jeg å fortelle dere om mine favoritt hårprodukter. Jeg vil ikke si at jeg har det fineste håret i verden, langt i fra, men jeg synes allikevel at jeg har funnet noen fine produkter som gjør at håret mitt ser litt sunnere ut og litt mindre "frizzy". Produktene har jeg også prøvd ut over en lengre tid og jeg føler det passer mitt hår ganske så bra.

TIGI BED HEAD recovery balsam og shampo: Jeg må bare si at dette er en av de aller beste shampoen og balsamen jeg noen gang har prøvd. Det gjør håret mitt midre "frizzy" og litt glattere. Dessuten lukter det så godt, og lukten varer til neste dag, det er altså ikke noe som forsvinner samtidig som du går ut av dusjen. 

TANGLE TEEZER: Jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan jeg klarte å børste håret mitt, før jeg begynte å bruke denne børsten. Mesteparten av dere har sikkert hørt mye bra om denne hårbørsten før? Det er i så fall av god grunn, fordi den gjør børstingen av håret ditt så utrolig mye lettere. Den løser opp floker så lett som bare det, ooog den lugger ikke. Jeg har hatt denne i noen år nå, og den funker fortsatt, men tror det er på tide å kjøpe ny tangle teezer snart.

BATISTE DRY SHAMPOO "blush": Det er ikke alltid man har tid til å vaske håret, og i travle hverdager er denne dry shampooen et "must" Jeg personlig elsker den i blush best, fordi den lukter så godt til å være et hårprodukt. Den tar bort alt av fett i håret (det gjør for så vidt alle dry shampooene fra batiste) og den gir håret ditt litt mere volum i tillegg.

MOROCCANOIL "light": Jeg kan til tider ha veldig "frizzy" hår, men om jeg tar denne oljene i tuppene på håret, "roer" den ned alle de små hårene som stikker ut i alle kanter. Håret blir også mer glansfullt og det blir rett og slett bare bedre på mange måter. I tillegg til at dette lukter så forferdelig godt!

PROFFS heat protection spray: Jeg retter håret mitt veldig sjeldent, men når jeg gjør det, så bruker jeg denne varmebeskyttende sprayen. Nå skal det sies at jeg ikke har prøvd særlig mange varmebeskyttende sprayer, men jeg synes denne funker kjempebra. Jeg synes den gir litt fukt til håret, samtidig som det virker som at den beskytter håret mot rettetangen. I tillegg lukter også dette hårproduktet ganske godt.

GOLDWELL antifrizz serum: Dette er et skikkelig godt produkt, som jeg tror vil passe til alle som sliter med litt eller veldig "frizzy" hår. Jeg bruker det bare på steder jeg har veldig frizzete hår. Pleier ikke å ta det nær hodebunnen da. Dette serumet demper frizzen og, igjen, lukter veldig godt.


Hva er dine favoritt hårptodukter?

3 kommentarer

Margrethe

27.10.2014 kl.21:54

Jeg elsker den røde hårkuren fra Lanza <3

Kristin Stålen

27.10.2014 kl.22:22

Margrethe: Å, den har jeg aldri hørt om. Kanskje jeg skal prøve ut den :)

Siri Alvær

27.10.2014 kl.23:43

Mange gode produkter her!

Selv er jeg skikkelig stor fan av tørrshampoen, tangle teezer og maroccon oil!

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡