SVAR PÅ SPØRSMÅL #2


Hei♥
For noen dager siden spurte jeg dere om dere hadde noen spørsmål til meg, og det hadde noen av dere. Derfor tenkte jeg å svare på dem nå. Gjerne still spørsmål til neste gang.


Hvor redigerer du bilder?
Jeg redigerer som oftest bildene mine i pixlr/express om jeg vil ha fine filtre og sånt. Om jeg vil endre lysstryken og lyset, redigerer jeg bildene mine i picmonkey. Begge nettsidene er gratis og veldig enkle å bruke.

Tar du bildene av deg selv, selv?
Noen ganger får jeg søsteren min til å ta bilder av meg, men som oftest bruker jeg å stable ting oppå hverandre for så å ta selvutløser. For øyeblikket sparer jeg til kamerastativ, så har planer om å kjøpe det om bare noen få uker, så da blir det bedre bilder.

Hva er ditt favoritt klesplagg?
Hmm, det er vanskelig å velge. Har vel ikke noen spesielle favorittplagg, men er veldig glad i cardigans og kosetøy, hahah.

Hvor får du inspirasjon fra?
Får inspirasjon fra forskjellige steder. Hovedsakelig fra blogger, youtube og ting og personer rundt meg.

Kan du svare på video?
Velger å svare i et innlegg nå, siden jeg ikke har hatt så god tid i det siste. I tillegg til at jeg føler jeg trenger litt flere spørsmål for at videoen jeg eventuelt lager, skal bli lang nok.

Hvor redigerer du videoene dine?
Jeg redigerer videoene mine i Imovie, rett og slett fordi det er det enkleste og det følger gratis med i mac. Dessuten vet jeg ikke om noen andre steder man kan redigere videoer 

Kan du nevne noe av det morsomste du har gjort?
Hmm.. dette er også et ganske vanskelig spørsmål. Men det må vel være når jeg er ute å reiser. Synes det var veldig gøy i Hellas for to år siden, fordi da reiste vi med noen venner og familien deres. Synes også det var veldig morsomt når vi dro til London og selvsagt New York. Synes vel New York var det mest morsomme, siden det var så spennende og langt hjemmeifra.


Hvor handler du mest klær?
Hvis jeg vet at jeg skal ut å reise, pleier jeg å spare penger og shoppe masse der. Men om jeg skal velge butikker i Norge, vil det nok være Cubus, H&M  og ja, egentlig de fleste vanlige butikker.

Har du noen spørsmål til neste gang?

4 kommentarer

vildevatn

28.10.2014 kl.19:59

Så utrolig fin blogg :-) Stå på videre!

Kristin Stålen

28.10.2014 kl.20:00

vildevatn: Tusen takk :)

Isabella

28.10.2014 kl.20:09

Veldig bra svart :)

Håper du har en kjempefin tirsdag!

Kristin Stålen

28.10.2014 kl.20:11

Isabella: tusen takk, du også:)??

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡