SNART HALLOWEEN


Hei♥
Jeg beklager for at jeg har blogget så dårlig i det siste, har hatt det veldig travelt med trening, skole og venner. Dagen i dag har heller ikke vært et unntak. Etter skolen dro jeg på tennis trening, for så å hente et barn vi sitter barnevakt for på torsdager. Etter det måtte jeg og søteren min lage middag fordi pappa og mamma var på noen jobbgreier. Har også hatt masse lekser som jeg har gjort frem til omtrent nå. I tillegg har pappa (med litt hjelp av meg) snart satt sammen skapet mitt. Gleder meg sånn til det er ferdig.

I morgen er det jo halloween, og som jeg gleder meg♥ Skal til en venn, med noen andre, hvor vi skal kle oss ut, se på film og spise godteri. Så det blir bra. Siden jeg kom hjem sent i dag, og det dermed var veldig dårlig lys, fikk jeg ikke tatt noen bilder. Tenkete derfor å vise dere noen inspirasjonsbilder (igjen), men denne gange halloween relaterte. 

Hva skal du gjøre på halloween?
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡