JEG ER SNART TILBAKE


Hei♥ Jeg er fullt klar over at bloggingen min har vært helt på tryne i det siste, og det beklager jeg for. Har ikke så godt unnskylding egentlig. Bare skole, lekser og trening. Har også blitt hekta på "Drop dead diva" og det er det jeg (dessverre) priorieterer, haha. Uansett, for øyeblikket sparer jeg til kamerastativ og sånn fjernkontroll, så om det er noen som har noen tips til enten kamerastativ eller fjernkontroll til kamera, så er det bare å kommentere i kommentarfeltet. Blir muligens ikke så veldig bra innlegg i morgen heller, i og med at jeg kommer hjem klokken syv. Har jo skole, trening også skal jeg være barnevakt. Fredag derimot, blir det nok litt bedre blogging igjen.

 Nå skal jeg se litt mer på "Drop dead diva" også skal jeg spise sashimi og etter det, hjemmelaget pizza. NAM♥ Må også få gjort noen lekser og muligens lakke neglene, for dere som er interresert♥
Anbefaler du et kamerastativ eller en fjernkontroll til kameraet?

 

2 kommentarer

fjernkontroll til kameraet er hvertfall veldig praktisk! :)

Kristin Stålen

05.11.2014 kl.20:21

Ingvild - Foto og hverdag med ME: ja, tenkte det :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡