NOE DU VIL LESE OM?


 Hei♥
Dagen i dag har vært helt som den pleier egentlig. Ikke noe spesielt. Dro på dans etter skolen, så litt på netflix og nå har jeg akkurat spist. Har funnet ut at det kommer til å bli litt problemer på bloggen fremover. Ingen store problemer, men tenkte bare dere burde få en forklaring. Omtrent hver dag nå, så kommer jeg hjem tidligst 4, noe som betyr at det allerede er bekmørkt ute. Får derfor ikke tatt noen gode bilder, så fremover blir nok bildekvalitetet litt dårlig. Skal allikevel prøve mitt beste, så det blir så bra som mulig.

Nå skal jeg snart ta meg et kakestykke, før jeg går over hva som må gjøres av lekser. Lurte forresten på om dere hadde noen tips til ting jeg kan blogge om? Det er jo tross alt dere som leser bloggen min, som kan komme med forslag om hva dere vil lese. Blogger jo selvsagt om ting som interreserer meg, men om dere vil ha flere videoer, innkjøpsinnlegg, anbefalingsinnlegg, juleinnlegg osv. osv. så er det bare å kommentere.


Hva vil du lese om på denne bloggen?

4 kommentarer

Isabella

11.11.2014 kl.20:09

Du kan blogge om:

Hva du ønsker deg til jul

Anbefale forskjellige blogger

Lage inspo innlegg

Ha spørsmålsrunde

Favoritt serier

Anbefalinger av produkter

Håper du likte tipsene :)

Kristin Stålen

11.11.2014 kl.20:21

Isabella: tusen takk for tipsene, skal få blogget
Om det i nærmeste fremtid :)

Elsker deeg

14.11.2014 kl.18:36

Spørsmålsrunde

:)

Kristin Stålen

14.11.2014 kl.18:45

Elsker deeg: Takk for tipset :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡