TING JEG LIKER MED JULEN


Hei♥

Stå på ski. Jeg merker at jeg savner å stå på ski noe så utrolig mye. Gleder meg kjempemye til å stå på ski! Både langrenn og slalom.

Julegavehandel. Ååå, er det noe jeg virkelig elsker så er det å kjøpe julegaver til andre. Får sykt julestemning av det. Julemusikk i alle butikker, halvstressende mennsesker som må handle inn de siste gavene og juletilbud. Liker best å handle julegaver når jeg har god tid og nok med penger selvsagt, haha.
 
 Snø. Å, som jeg elsker snøen. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg om det kommer snø. Var jo snø her for noen uker siden og jeg løp jo ut og var ute helt til det sluttet å snø.

♥ Pynte juletreet. For meg så blir det ikke noe jul uten et juletre. Elsker også å pynte det og jeg kommer i skikkelig julestemning av det. Jeg og søstren min pleier å pynte det i stua, hvor hele familien ser på fridjofs jul samtidig.

 ♥ Pakke inn julegaver. Jeg er en av dem som hater å pakke inn bursdagsgaver, men når det kommer til julegaver, så elsker jeg det. Jeg vet ikke hva det kommer fra, men kommer bare i så god stemning.

♥ Bake pepperkaker.
Åhh, som jeg elsker peppekakebaking. Med julemusikk og deigspising, haha. Blir ikke noe jul uten.

 ♥Julestemning.
Jeg elsker når jeg kommer i skikkelig julestemning !

♥Pynte rommet julete.
Det å våkne opp hver dag, til et rom som er litt julete, er såå deilig. Man kommer i julestemning fra første sekund av dagen.

Dette var da NOEN av de tingene jeg liker med julen. Håper dere likte det♥
Hva liker du med julen? 

2 kommentarer

Andrea Mythe

18.11.2014 kl.17:25

Åå, julen er så fantastisk<3

Kristin Stålen

18.11.2014 kl.18:09

Andrea Mythe: haha, ja, det er den virkelig :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡