CHRISTMAS WISHES #2


Hei♥
Nå tenkte jeg å vise dere noen av de tingene jeg ønsker meg til jul, det nærmer jo seg med stormskritt, spør du meg og jeg har aldri hatt så mye julestemning som jeg har nå. Det er virkelig så herlig. Uansett, jeg har jo hatt et slikt innlegg før, men siden det er en liten stund siden, har jo noe blitt lagt til på lista. Her er i hvert fall mine øsnker♥


MINI LULU`S sminkemappe
Jeg ønsker meg denne sminkemappen så utrolig mye akkurat nå. Den er perfekt til å ta med det lille jeg bruker av sminke. Har jo en litt større fra Lulu`s, men tror denne vil passe enda bedre til mitt bruk.CANON EOS 700D kamera
Er det noe jeg ønsker meg veldig mye så er det dette kameraet. Det er jo delvis fordi jeg har blogg, og det er praktisk å ha et eget kamera, men kommer jo til å bruke det til å ta bilder utenom bloggen også. Dette kameraet kan jeg jo ha nytte av i laaaang tid.

GRÅTT SKJERF
Jeg er ikke den flinkeste til å bruke mye skjerf og sånt, men tror jeg hadde likt et skjerf likt som det på bildet. Er ikke noe skjerf fra et spesielt sted jeg ønsker meg, men bare et mykt, grått skjerf som er omtrent slik som på bildet.
RAYBAN CLUBMASTERS solbriller
Jeg har et par solbriller fra før av, men jeg ønsker meg virkelig et par med raybans. Hadde jo noen før, i barnestørrelse, men de er altfor små nå, så har veldig lyst på nye.


NIKE PRO SHORTS
Jeg skrev jo i det andre juleønsker innlegget mitt at jeg ønsket meg treningsklær fra Nike, men tenkte bare å vise dere en av de treningsklærene jeg ønsker meg aller, aller mest. Har kjempelyst på en slik treningsshorts.


Hva ønsker du deg til jul?

4 kommentarer

Sofie-Amunda

17.11.2014 kl.14:23

mye fint ^^

Kristin Stålen

17.11.2014 kl.16:20

Sofie-Amunda: tusen takk :)

andelly

17.11.2014 kl.21:27

Flotte ønsker (:

Jeg ønsker meg aller mest et Sony A5000 kamera. Deretter kommer en del treningsklær, vanlige klær, Taylor Swift CD, 2 bøker, og litt til ;P

Kristin Stålen

17.11.2014 kl.21:41

andelly: Tusen takk :)

Så fine ønsker :) ønsker meg mye av det samme som deg også :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡