BYEN


Hei♥ 
long time no see, har ikke tenkt til å bruke hele dette innlegget på å komme med en unnskyldning for at jeg ikke har blogget på noen dager. Har ikke så veldig god grunn for å være ærlig. Har bare hatt det litt travlere i det siste.

Uansett, i dag startet dagen min med at jeg sov helt til elleve tiden, noe som egentlig var litt deilig. Etter frokosten forberedet jeg litt til engelsk tentamen vi har på torsdag. Må selvsagt øve mye mer, men har i hvert fall fått printetut noen ark. Fikk også tatt meg en kjapp dusj før jeg dro til byen med Emma og Maria♥ Har veldig lite med penger for tiden, men fikk allikevel kjøpt meg en cleanser fra the body shop.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og venter på at vi skal få gjester på besøk, de kommer vel hvert øyeblikk, så jeg må kjappe meg litt, haha. Håper alle har hatt og får en fin lørdag ♥ 
Hva har du gjort i dag?

4 kommentarer

-Mona Elise

22.11.2014 kl.18:10

Produktene fra body shop er så elsk!

Kristin Stålen

23.11.2014 kl.00:13

Mona Elise: Ja, synes virkelig produktene deres er helt herlige jeg også :)

Siri Vik

23.11.2014 kl.11:37

har den samme! Kjempe bra

Kristin Stålen

23.11.2014 kl.14:16

Siri Vik: Så bra :) Har prøvd den ut en gang og så langt er den veldig bra :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡