LEPPEPRODUKTER
Hei♥
Nå som vinteren er her og julen nærmer seg, betyr det at man har flere anledninger til å bruke litt ekstra med sminke. Derfor tenkte jeg å vise dere mine 3 aller beste leppeprodukter. De er ikke akkurat i vinterfarger, men liker dem fordet. Det jeg ser etter i et bra leppeprodukt er først og fremst fargen. Det må jo være en farge jeg liker å bruke. Det andre er om den er myk og lett å ta på. Altså at den ikke er seig og tørkende. Det siste jeg ser etter er om den varer lenge. Jeg synes alle disse leppeproduktene består alle krav.

Denne kjøpte jeg i London, så tror ikke man får kjøpt den her i Norge, dessverre. Hvis du skal til london så kjøpte jeg den på superdrug.
 
Denne kjøpte jeg i Paris (tror jeg) i en butikk som heter Monoprix

Denne kjøpte jeg i Berlin i en butikk som heter Douglas, men jeg vet at man får kjøpt noen nyx butter glosses på coverbrands (her)

Hva er dine favoritt leppeprodukter?  

4 kommentarer

anneliaaland

23.11.2014 kl.15:29

Å, så fine!

Thea Jolina Olsen

23.11.2014 kl.15:30

Så fine dem var :D

Kristin Stålen

23.11.2014 kl.16:24

anneliaaland: Tusen takk :)

Kristin Stålen

23.11.2014 kl.16:24

Thea Jolina Olsen: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡