KLAR FOR EN NY UKE


Hei♥
Nå har jeg akkurat spist kveldsmat og sett ferdig seks episoder av "modern family". Ahh, som jeg elsker den serien. Tidligere i dag leste jeg igjennom et hefte som er tentamensrelatert, så det var greit å få gjort unna. Har ingen flere lekser i hele uka og har forberedt til tentamen allerede, så nå er jeg helt klar for en ny uke. Synes alltid det er deilig å starte en ny uke der nesten alt er unnagjort. Ellers så er det bare en uke til 1. advent og 1. desember(!!) Kan ikke tro at det har gått så fort, neste helg går vel til å pynte rommet til jul og høre på julemusikk og rett og slett bare nyte at julen nærmer seg.

I morgen skal jeg finne på noe med en venn, så vet ikke om jeg rekker å ta noen særlig gode bilder, i og med at vi slutter fire i tillegg. Men skal uansett prøve å hoste opp et innlegg i morgen også. Håper alle har hatt en fin helg og at dere får en fin start på denne uka♥

Hvordan har din helg vært? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡