IT`S GETTING COLD OUTSIDE


Hei♥
For rundt en halvtime siden kom jeg hjem, etter å ha sittet barnevakt for barnet til en venn av mamma. Var faktisk ganske gøy, haha. Før det, var jeg på tennis, noe som var like gøy som alltid. Har også hatt tentamen i dag, engelsk tentamen faktisk. Synes det gikk ganske greit. Problemet er bare at når jeg tror det går bra, så går det som oftest ikke så veldig bra.. Jaja, jeg får vel bare vente til karakteren blir satt. Niende klasse er jo ikke så veldig avgjørende egentlig, så går vel fint uansett.

Nå skal jeg snart spise middag, før jeg må begynne på spanskelekse. Glemte helt at vi hadde den jeg, haha. Tenkte også å rydde rommet litt, fordi atm ser det helt forferdelig ut. Vi får se hva jeg rekker å gjøre, har egentlig ganske mye energi i dag. Tror det skyldes to ting, at jeg har spist myye godteri på tentamen, og at jeg la meg veldig tidlig i går.


Har også kommet snø ute nå. Ble så glad når jeg så ut av vinduet i klasserommet og oppdaget at det snødde. Nå har det jo sluttet å snø, men det er minusgrader, så snøen er her fortsatt, heldigvis. Håper bare den holder seg her da.

Snør det der du bor? 

2 kommentarer

ingridharkestad

27.11.2014 kl.18:43

Snør ikke her :(

Kristin Stålen

27.11.2014 kl.19:22

ingridharkestad: Åå, det kommer vel snart du bor også. Her har du jo aldri vært snø før nå, haha :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡