MYE RART


Hei♥
I dag var det så deilig å komme hjem etter at jeg kom hjem fra skolen. Alltid deilig med helg, da. Det eneste som er kjipt er at det er tentamen på mandag, noe som betyr at denne helgen går til tentamensøving. Skal også pynte litt til jul og overnatte hos en venn fra lørdag til søndag. I dag fikk jeg også tilbake telefonen min etter å ha vært på reporasjon. Klarte å knuse skjermen, og da snakker jeg skikkelig masse. Så jo nesten ikke hva som sto på skjermen. Fikk også glasskår når jeg skulle bruke den igjen. Derfor måtte den fikses ganske fort. 

Ellers, så er det jo black friday og jeg har ikke planer om å kjøpe noe egentlig. Det er det to grunner til. 1. jeg har ikke nok penger. 2.Det er jo jul veldig snart og kan jo derfor ikke kjøpe alt jeg vil ha. Så ja, blir vel å se litt på nettet, og om det er en liten ting for femti kroner ellerno, så får vi se, haha. I tillegg til at det er black friday så er det jo også bare 3 dager igjen til desember, HERREGUD, som jeg gleder meg!


Skal du eller har du kjøpt noe i anledning black friday?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡