1.DESEMBER


Hei♥
ENDELIG ER DET DESEMBER! 

Herregud, som jeg har gledet meg. Vinteren (og julen for den saks skyld) er virkelig den beste tiden på året. Dagen startet med at jeg åpnet julekalender, noe som alltid er en stor motivasjon for å stå opp i desember. Har forresten tenkt til å ha et innlegg eller to, der jeg viser dere de nyeste julekalendergavene mine. Jeg har en sjokoladekalender (kommer ikke til å vise sjokoladen selvfølgelig) også en gavekalender, men jeg og søsteren min deler, så jeg har annenhver dag.

Uansett, i dag hadde vi mattetentamen hele dagen, og nå er det bare en tentamen igjen, nemligs norsktentamen. Synes mattetentamen gikk helt greit egentlig, får vel bare vente å se på karakteren. Har også vært på kino og sett på en koslig julefilm, som jeg kom i skikkelig julestemning av. I går pyntet jeg forresten rommet skikkelig julete. Nå har jeg dusjet og hatt en mini spa kveld også skal jeg bare se ferdig en episode av "How I met your mother" før jeg går å legger meg♥
Håper alle sammen har hatt en strålende dag og en fin start på desember.

Hva har du gjort i dag? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡