THE BEST PART OF CHRISTMAS


Hei♥
Nå som desember har kommet og julaften er rett rundt hjørnet, tenkte jeg det passet å ha et litt julerelatert innlegg (igjen). Denne gangen tenkte jeg å fortelle dere om noe av det aller beste med julaften etter min mening, nemlig julemorgenen. Det er alltid så koslig når man våkner og ser på nye og gamle julefilmer som går på tv, i mens man kanskje spiser litt godteri eller frokost. 

Noe jeg synes er veldig viktig når det kommer til å ha en koslig julemorgen, er å sitte i pysj. Det å starte å pynte seg omtrent før man har stått opp, er jo absolutt ikke noe koslig, synes jeg. Derfor er julepysj et must. Jeg pleier i hvert fall alltid å gå rundt i pysj (og skitøy, hvis det er snø) helt til jeg må kle på meg finklærne. Uansett, siden jeg er så glad i julepyrsj, tenkte jeg å vise dere noen julepysjer jeg synes er fine. 
HM // CUBUS // HM

Hva liker du aller best med julaften?

4 kommentarer

Tine

09.12.2014 kl.17:14

koselig blogg du har - det er gøy å lese litt nye blogger, kanskje jeg stikker innom flere ganger :-) Håper du får ei nydelig jul da :-) Du kan forresten vinne fine premier på bloggen min i desember :)

Kristin Stålen

09.12.2014 kl.18:05

Tine: Tusen takk :) God jul til deg å :)

cheerchrissy.blogg.no

09.12.2014 kl.18:14

så koselig innlegg! liker best alle filmene som er og maten :D

Kristin Stålen

09.12.2014 kl.18:24

cheerchrissy.blogg.no: Tusen takk, ja, liker også det veldig godt :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡