KAN IKKE VENTE


Hei♥
I det siste har jeg gått rundt med sommerfugler i magen - for det er jo julaften om ca. en uke. Jeg kan ikke tro det har gått så fort. Synes jo det er veldig koslig med adventstiden og jeg har veldig lyst til å utnytte denne tiden og gjøre masse morsomt og "julete" Foreløpig i desember har jeg bakt pepperkaker, pyntet rommet til jul, kjøpt og pakket inn gaver. Skal stå på skøyter på fredag, med en venn, så da er det punktet krysset av også. 

I dag har jeg hatt en helt vanlig tirsdag, som består av skole og dansetrening. Vi skal ha forestilling på dansingen på fredag, så vi får se hvordan det går. I kveld skal jeg øve litt mer på en RLE-presentasjon vi har i morgen, og som dermed blir den siste presentasjonen vi har i år. Vi har også en liten matteprøve i morgen så da blir det den siste prøven i år også. Så på torsdag har jeg så og si juleferie (!!)  
Har du hatt en fin dag? 

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

16.12.2014 kl.19:25

åhh så mange koselige juleting du har gjort:D Det har jeg takk:D

Kristin Stålen

16.12.2014 kl.19:30

wa2wo.blogg.no: Så bra :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡