ENDELIG


Hei♥
Gjett om jeg har hatt julestemning i dag a? Dagen startet med at jeg dro til skolen, og hadde blandt annet RLE presentasjonen, som egentlig gikk veldig bra, synes jeg. Har også vært på tennistrening i dag, og etter det dro jeg, Aurora og Pappa ned til barneskolen jeg gikk på, for å kjøpe juletre (!!) Vi har på en måte en tradisjon, med at vi går ned dit, finner et juletre og bærer det hjem igjen, haha. Uansett, fikk veldig julestemning av det, men som om det ikke var nok så begynte det å snø akkurat idet vi skulle begynne pyntingen av treet. Håper bare snøen blir værende på bakken og at det snør litt mer. 

Som noen av dere kanskje har merket så har jeg fått et nytt design på bloggen. Dette er veldig midlertidig, men jeg klart bare ikke å se på designet mitt lenger, så måtte bytte fort. Tenkte å ta noen bilder til header i helgen, og når den er laget kan jeg endre på designet igjen.♥ håper alle har hatt en kjempefin dag også beklager jeg for at dette innlegget ble så langt, med litt halvdårlige bilder..Juletrær til salgs! // En fornøyd Aurora etter å ha plukket ut juletre// Frida og jeg som setter i gang med pyntingen (juletreet ble liiiitt lite etter min mening, men det går helt fint, haha) Legg også merke til den ene foten min på dette bilde og for så vidt hele antrekket mitt, skikkelig stilig.

Er det snø der du bor?

2 kommentarer

Stian Haugen

17.12.2014 kl.22:45

Tydelig at du er i julestemning :)

Kristin Stålen

17.12.2014 kl.22:56

Stian Haugen: Haha, ja, det har jeg absolutt :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡