JULESTRESSET


Hei♥
For en stressende dag dette har vært så langt. Spiste en rask frokost før jeg dro på senteret for å kjøpe inn de absolutt siste gavene til venner. Pakket idem inn i full fart før jeg dro til Maria for å jobbe med en engelskoppgave vi har onsdagen etter feiren (!!). Om ikke lenge skal jeg dra til bestemor for å gi henne julegaven jeg har laget og ønske henne en god jul, siden vi drar til oppdal i morgen tidlig. Så når jeg kommer hjem må jeg dusje, pakke til turen, pakke inn de siste gavene og rydde rommet. Har også planer om å pakke opp nesten alle vennegavene i dag, siden det blir så mye å ta med opp til Oppdal.

Håper alle har en fin dag så langt, og at dere kanskje ikke stresser så mye som jeg kommer til å gjøre i hele dag.


Vet ikke hvor mye jeg får blogget de neste dagene. Skal ta med macen og skal få tatt litt bilder, men vet ikke om det er noe internett der, så det kan bli litt vanskelig. Vil også tilbringe jula med familien og slippe å stresse med noe, så om jeg ikke blogger på noen dager vil jeg bare ønske dere GOOOOOOOOOD JUL OG GODT NYTT ÅR.
 

2 kommentarer

Henrik Sortland

22.12.2014 kl.17:26

Ha en flott kveld og god jul! :-)

Utrolig fin blogg du har forresten! Jeg begynnte selv å blogge igjen etter en lang pause, og blir veldig glad om du vil ta en titt <3

Kristin Stålen

22.12.2014 kl.17:26

Henrik Sortland: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡