NYTTÅRSFORSETTER


Hei♥
Jeg har aldri hatt noen nyttårsforsetter før, jeg synes for så vidt at det ikke er noe vits, siden det er så vanskelig å holde uansett. Men, i år har jeg satt meg TRE nyttårsforsetter og det holder lenge. Føler også at dette er noe jeg klarer å få til. 

1. Bruke mindre penger. Dette året har jeg brukt alt for mange penger på småting. Har rett og slett kjøpt ting bare fordi det er billig. Men nå har jeg bestemt meg for å spare til ting jeg fakisk ønsker meg. Har derfor lagd et plan om at jeg skriver ned ting jeg ønsker meg og om jeg ser tilbake på den lista og fortsatt ønsker meg det (og har en del penger på kontoen) så kjøper jeg en av tingene.

2. Gidde å gjøre ting. Jeg har veldig lyst til å få unnagjort leksene ganske tidlige på dagen for da kan jeg ta meg bedre tid til å gjøre andre ting. Dette året har jeg heller sett en ekstra episode av et tv-program og vært oppe til sent på kvelden, enn å bare gjøre det med en gang, legge meg tidlig og droppe den ekstra episoden.

3. Blogge bedre. Jeg elsker å blogge og for tiden sparer jeg til kamera. Vil få en ordentlig bra blogg og blogge masse.


Hva er dine nyttårsforsetter?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡