BESTE MINNER FRA 2014


Dra til London. Det å være tilbake i London var kjempeherlig og gøy. Fikk shoppet (masse), sett på en musikal, besøkt tower bridge og en rekke andre attraksjoner. Storkoste meg virkelig i London.


Europabiltur. Midt i sommerferien tok jeg og familien en biltur på 2 uker gjennom hele Europa. Dette er noe jeg er utrolig glad for at vi gjorde, og jeg har så mange forskjellige minner fra bare de to ukene. Vi fikk besøkt Frankrike, Tyskland, Nederland, Belgia og til og med Luxenburg. Savner virkelig den turen.


 ♥Feiret nyttårsaften i fjor på Trysil. I fjor var hele familien i Trysil sammen med familien til en venn av både meg og Aurora. Jeg storkoste meg og hadde det kjempegøy. Vi gjorde alt i fra å bade til å ake, haha. 

 ♥Hverdagsgleder. Selvfølgelig har jeg mange flere gode minner gjennom 2014. Har vært i mange koslige bursdagsfeiringer, kjøpt meg macbook, klatret på Tryvann, spilt masse tennis, vært på familietreff, vært på premiere og vært med mange herlige mennesker.
 

Da håper jeg aller får en superduper fin nyttårsfeiring, også blogges vi i 2015!!
 

3 kommentarer

Emma Olsen

31.12.2014 kl.13:38

Elsker London! Drar hvert år:) Fine bilder! Godt nyttår :)

Bestevennen din Sofia

31.12.2014 kl.17:13

Kos deg masse! Håper du får en super duper dag søte deg😘❤️

cheerchrissy.blogg.no

31.12.2014 kl.17:38

ser ut som et fint år! godt nyttår!

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡