NATTI NATT


Hei♥
I skrivende øyeblikk facetimer jeg med Maria, og det har vi vel gjort i omtrent 2 timer nå, og det er som alltid veldig koslig. Vi snakker om alt og ingenting i mens vi spiser kveldsmat, haha♥ Hun hjalp meg også med å øve på ens samfunnsfagsprøve vi har i morgen. Kom jo hjem fra tennis i 6 tiden, spiste litt og hadde derfor ikke begynt å øve før 7, da jeg kom på at jeg ikke hadde boka..

Jaja, over til noe helt annet..i dag fikk jeg to forsinkete julegaver, noe som var veldig koslig det også. Den ene gaven var fra Mathilde, og det var en lipgloss og shower creme fra I love. Den andre gaven var abonnomentet mitt på costume som jeg fikk av søstra mi. Så når jeg har spist opp kveldsmaten og sagt hade til Maria, vil jeg nok lese dette♥ 
Håper du også har hatt en kjempefin dag i dag.Prøvde meg på et litt fancy bilde, men funket ikke så veldig bra, i og med at man ser skyggen min, haha. 

Hva har du gjort i dag?

Én kommentar

Siri Alvær

07.01.2015 kl.22:49

god natt:)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡