FAKTA OM MEG


Hei♥
Sorry for mye fravær på bloggen i det siste. Helt siden skolen begynte igjen etter ferien, har skole og trening gått i ett, og når jeg er ferdig med lekser og trening er klokka så mye at jeg må legge meg. Har prøvd å planlegge leksene litt mer jevnt for hver dag som går nå, så skal prøve å bli litt mere aktiv på bloggen igjen. Jeg tenkte å starte opp med et fakta om meg innlegg. Har skrevet ned noen fakta etter hvert som jeg har kommet på dem. Kan også hende dere har hørt noen av dem fra før, siden jeg husker ikke hva jeg har skrevet tidligere.


♥ Hver gang det skjer noe som jeg synes er veldig morsomt, kan jeg sitte å smile for meg selv i et par minutter etterpå, haha.

♥ Når jeg går forbi noen, hvem som helst egentlig, og jeg tenker at jeg IKKE må begynne å le, så begynner jeg ofte å smile eller le.

♥ Jeg er ganske klumsete..

♥ Jeg snakker veldig fort

♥ Jeg har gått på fotball i syv år (fra 1. til 7. klasse)

♥ Jeg har verdens største sprøyteskrekk

♥ Jeg synes ringer er så utrolig fint, men jeg bruker den nesten aldri

♥ Jeg spiller tennis flere ganger og timer i uken, og danser en time i uka

♥ Jeg gleder meg til neste ferie
 
Jeg har aldri brukket noe

2 kommentarer

Cheerchrissy

20.01.2015 kl.23:02

Mye interessant her

Lisa

21.01.2015 kl.19:50

Nå har jeg valgt vinnerene av linkerunden som du var med på, kanskje det ble deg? :)

Skriv en ny kommentarHei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemt
hits ♡ Design av Tonjemt ♡