FACIAL MIST
Anbefaler denne på det sterkeste. Hadde egentlig glemt den til jeg fant den i skuffen min i morges. Skjønner ikke hvordan jeg har klart å glemme den, fordi den er jo helt fantastisk!
 
Har du prøvd den før? 

2 BESTE HÅRPRODUKTER


Dry shampoo: Perfekt for sånne som meg, som alltid står opp i siste liten. For når man står opp ti minutter før man må ut av døra (står opp litt før det altså..but you get the point), har man ikke tid til å gjøre så mye annet enn å spraye litt dry shampoo i håret. Denne lukter også kjempegodt, kjøpte denne i London, så vet ikke om dem har lukten i Norge, men liker også "blush" veldig godt!

Moroccanoil: Dette er et mirakelprodukt, sånn seriøst. Det demper frizz, gir håret mer glans og gjør det kjempemykt. Liker den kjempegodt. Litt dyr, men man kan jo kjøpe den mindre flasken for å teste det ut, og om man mener det er verdt det, så kan man kjøpe det. Jeg mener i hvert fall at det er verdt hver eneste krone.


Hvilke hårprodukter liker du best?

ROLIGE SANGER

Hei♥
Nå har jeg det egentlig litt travelt, siden jeg MÅ, må øve til tentamen vi har på torsdag. Men må jo oppdatere dere litt også. Så i dag tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritt rolige sanger, fordi de er veldig avslappende å høre på, når du har en travel hverdag. Jeg har vel ikke så utrolig mange rolige sanger å anbefale, men jeg elsker i hvert fall de få jeg anbefaler.

1. Tyler Ward "Blank space (acoustic) Finnes også på spotify


 2. Seinabbo Sey "younger (acoustic session)" Finnes også på spotify


 3. Meghan Trainor "dear future husband" Finnes også på spotify
Denne er egentlig ikke så VELDIG rolig, men måtte bare ha den med, fordi jeg liker denne sangen så godt.

Det var alle, haha..
Har du noen sanger du vil anbefale? 

LEPPEPRODUKTERHei♥
Nå som vinteren er her og julen nærmer seg, betyr det at man har flere anledninger til å bruke litt ekstra med sminke. Derfor tenkte jeg å vise dere mine 3 aller beste leppeprodukter. De er ikke akkurat i vinterfarger, men liker dem fordet. Det jeg ser etter i et bra leppeprodukt er først og fremst fargen. Det må jo være en farge jeg liker å bruke. Det andre er om den er myk og lett å ta på. Altså at den ikke er seig og tørkende. Det siste jeg ser etter er om den varer lenge. Jeg synes alle disse leppeproduktene består alle krav.

Denne kjøpte jeg i London, så tror ikke man får kjøpt den her i Norge, dessverre. Hvis du skal til london så kjøpte jeg den på superdrug.
 
Denne kjøpte jeg i Paris (tror jeg) i en butikk som heter Monoprix

Denne kjøpte jeg i Berlin i en butikk som heter Douglas, men jeg vet at man får kjøpt noen nyx butter glosses på coverbrands (her)

Hva er dine favoritt leppeprodukter?  

ANBEFALING AV BLOGGER

Hei♥ Nå tenkte jeg å dele med dere de bloggene jeg leser. Jeg leser jo mange av dem som er på topplista og sånt, menmen. Leser vel mesteparten av disse bloggene daglig♥
 
WOSSA 

L0VE
 
UPMAKE


ANNIJOR

 Hva er dine favorittblogger?

ANBEFALING AV SERIER

Hei♥ Nå som høsten er her, og det sakte men sikkert nærmer seg vinter, blir det mye netflix på meg i hvertfall. Tenkte derfor å anbefale dere noen serier som jeg liker å se på/har sett. Ser på serier hele tiden, og tenkte derfor at jeg har litt "erfaring" med serier, om man kan si det sånn..Håper dere liker det♥

DROP DEAD DIVA
Denne serien ser jeg på akkurat nå, og jeg må virkelig si at jeg synes det er sååå gøy. Handler om en jente/dame som dør, også havner hun i kroppen til en veldig flink advokat.


 GOSSIP GIRL
Dette er kanskje den første serien jeg har sett på, og den er veldig bra. Likte den veldig godt før, men mangler fortsatt motivasjon til å se på den siste sesongen. Synes uansett dere burde teste ut denne serienn. Spesielt hvis du er glad i New York og berømmelse og alt det der. 


MODERN FAMILY
 Herregud som jeg elsker Modern family. Har virkelig ikke ord, det er så utrolig morsomt. Serien følger tre "helt normale" familer, og jeg kan virkelig sitte å le for meg selv i mens jeg ser på denne serien. ANBEFALES!


NEW GIRL
Denne serien er også veldig bra. Det er ikke så lett å forklare handlingen i serien, men det handler vel om en jente/dame som bor sammen med tre andre, og de finner på mye forskjellig.

Dette er vel de jeg kommer på, som jeg liker aller best♥
 
Ser du på noen av disse seriene?
Hvilke serier liker du å se på? 

MINE FAVORITT HÅRPRODUKTER

Hei♥ 
Nå tenkte jeg å fortelle dere om mine favoritt hårprodukter. Jeg vil ikke si at jeg har det fineste håret i verden, langt i fra, men jeg synes allikevel at jeg har funnet noen fine produkter som gjør at håret mitt ser litt sunnere ut og litt mindre "frizzy". Produktene har jeg også prøvd ut over en lengre tid og jeg føler det passer mitt hår ganske så bra.

TIGI BED HEAD recovery balsam og shampo: Jeg må bare si at dette er en av de aller beste shampoen og balsamen jeg noen gang har prøvd. Det gjør håret mitt midre "frizzy" og litt glattere. Dessuten lukter det så godt, og lukten varer til neste dag, det er altså ikke noe som forsvinner samtidig som du går ut av dusjen. 

TANGLE TEEZER: Jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan jeg klarte å børste håret mitt, før jeg begynte å bruke denne børsten. Mesteparten av dere har sikkert hørt mye bra om denne hårbørsten før? Det er i så fall av god grunn, fordi den gjør børstingen av håret ditt så utrolig mye lettere. Den løser opp floker så lett som bare det, ooog den lugger ikke. Jeg har hatt denne i noen år nå, og den funker fortsatt, men tror det er på tide å kjøpe ny tangle teezer snart.

BATISTE DRY SHAMPOO "blush": Det er ikke alltid man har tid til å vaske håret, og i travle hverdager er denne dry shampooen et "must" Jeg personlig elsker den i blush best, fordi den lukter så godt til å være et hårprodukt. Den tar bort alt av fett i håret (det gjør for så vidt alle dry shampooene fra batiste) og den gir håret ditt litt mere volum i tillegg.

MOROCCANOIL "light": Jeg kan til tider ha veldig "frizzy" hår, men om jeg tar denne oljene i tuppene på håret, "roer" den ned alle de små hårene som stikker ut i alle kanter. Håret blir også mer glansfullt og det blir rett og slett bare bedre på mange måter. I tillegg til at dette lukter så forferdelig godt!

PROFFS heat protection spray: Jeg retter håret mitt veldig sjeldent, men når jeg gjør det, så bruker jeg denne varmebeskyttende sprayen. Nå skal det sies at jeg ikke har prøvd særlig mange varmebeskyttende sprayer, men jeg synes denne funker kjempebra. Jeg synes den gir litt fukt til håret, samtidig som det virker som at den beskytter håret mot rettetangen. I tillegg lukter også dette hårproduktet ganske godt.

GOLDWELL antifrizz serum: Dette er et skikkelig godt produkt, som jeg tror vil passe til alle som sliter med litt eller veldig "frizzy" hår. Jeg bruker det bare på steder jeg har veldig frizzete hår. Pleier ikke å ta det nær hodebunnen da. Dette serumet demper frizzen og, igjen, lukter veldig godt.


Hva er dine favoritt hårptodukter?

ROSA FAVORITTER


PINK wild at heart body mist: Jeg er helt fan av denne body misten. Den lukter altså såååå himmelsk♥

NIVEA lip butter, rasberry rose: Denne lip balmen er veldig god. Den holder leppene myke kjempelenge og lukter kjempegodt!

TANYA BURR lipgloss, picnic in the park: Dette er seriøst verdens beste lipgloss (etter min mening) Den lukter sååå godt, er lett å påføre og har en kjempemyk konsistens.

RAINBOW LOOMS armbånd:
 Dette armbåndet er egentlig bare et armbånd jeg synes er kjempemorsomt å lage og som ser ganske så fint ut

SOAP AND GLORY hand food: Denne håndkremen har jeg sikkert nevnt tusen ganger på bloggen, men den er altså såå god. Trekker raskt inn i huden, koster ikke en formue og lukter godt. 

BATH AND BODYWORKS hand sanitizes, pink chiffon og paris amour: Disse antibacene er kjempesøte, lukter godt og er veldig enkel å ha med seg i veska.

CLARINS instant light natural lip perfector, 01: Selv om jet er kjempeglad i lipglossen til Tanya burr går jeg som oftest for denne lipglossen, for den er hakket mer naturlig. Dessuten liker jeg aplikatoren, kosistensen og lukten på denne også.


 Hva er dine rosa favoritter?

ANBEFALING: NAILS


Hei♥ Når jeg var i London kjøpte jeg to neglelakker fra Barry M. Serien eller hva jeg skal kalle det heter "GELLY HI SHINE". I går prøvde jeg den ene neglelakken, og jeg må si jeg er skikkelig imponert! Jeg har jo prøvd de vanlige barry m neglelakken, som er helt greie egentlig. Men de gelly negelakkene er helt fantastiske♥ Det er suuuper lett å påføre, de har en god pigmentasjon, så du trenger egentlig bare et lag med neglelakk og de tørker fort. I tillegg blir de skikkelig glatte og shiny på neglene noe som er et stort pluss. Vil virkelig anbefale alle å kjøpe disse neglelakkene. Hvis du vil kjøpe en sånn neglelakk, og du ikke er i London, haha, så kan man få kjøpt det på Coverbrands ♥her♥
Har du prøvd ut neglelakkene til Barry m?

LUSH cupcake facemask

Hei♥

Nå tenkte jeg å fortelle litt om den beste ansiktsmasken jeg noen kan har prøvd (ikke det at jeg har prøvd så mange men.) Den er fra LUSH, og heter "Cupcake" . Ikke bare lukter den helt H.I.M.M.E.L.S.K men den funker altså kjempebra. Den er lagd spesielt for tenåringhud, men funker sikkert for alle aldere. Jeg vil heeelt klart anbefale alle å prøve ut denne masken. I tillegg, hvis du samler fem sånne svarte bokser som du får ansiktsmasken i og leverer dem (rene) til LUSH, får du en gratis ansiktsmaske.


Haha, fint bilde av meg ikke sant?

Har dere prøvd denne ansiktsmasken før?
Skal du prøve ut ansiktsmasken?

Få E.L.F produkter gratis!

Hei♥


For dere som ikke vet hva elf er så er det et sminkemerke som har bra og billig sminke. Og ja, dere leste riktig. Du kan få elf sminke GRATIS! Det er kanskje mange av dere som vet om dette fra før av, men jeg tenkte å dele det med dere som ikke vet det.

Konseptet er at du må melde deg inn i elf klubben til Norge. Dere finner den -her- Det er også helt gratis å melde seg på og det tar bare noen få sekunder. Så må du "tjene" poeng. Det står på siden hvordan du gjør det også, men du får poeng for å blandt annet kommentere på bloggen deres. Når du har 3000 poeng (tro meg, det tar ikke så lang tid å få det), kan du legge produktene i handlekurven din. De legger ut tre nye produkter hver måned (på starten av måneden) i noe som blir kalt giveaway bazaren. Men det gjelder å være rask, fordi det blir fort tomt på lageret.

Dette er de produktene jeg har fått med meg hittil♥E.L.F glossy gloss ("pink candy") // E.L.F neglelakk ("Smokey brown") // E.L.F waterproof eyeliner pen (sort)

Vil du bli medlem?

Clarins Natural Lip Perfector

Heisann!

For ikke så lenge siden kjøpte jeg en slags lipgloss fra Clarins. Grunnen til at jeg skriver "slags" er fordi jeg ikke er helt sikker på om jeg kan kalle det en lipgloss, for den er veldig fuktighetsgivenede, og den er ikke veldig "shiny". Den er vel ganske så naturlig og fin. Jeg har øsnket meg dette leppeproduktet kjempelenge nå og endelig har jeg kjøpt det, og det levde virkelig opp til forventingene. Angrer ikke ett sekund. Så dette kommer nok til å bli kjøpt flere ganger. Det er bare ett eller annet ved det som gjør det så bra, det er fuktighetsgivende, lukter godt og ser naturlig ut på leppene. Hvor bra er ikke det? Haha.


Kjøpte det også på salg, noe som er grunnen til at det endelig ble kjøpt. Men jeg har den i fargen 01, noe som er en veldig naturlig farge. Forresten så ELSKER jeg også applikatoren, det er så lett å påføre produktet med den♥

Hva er ditt favoritt leppeprodukt?

Kule kidz gråter ikke - anbefaling

Hei♥

Sorry for null blogging i går. Vet ikke helt hva som skjedde, haha. Dagen gikk bare så fort. I dag har jeg vært på skolen som vanlig også har jeg sett på en film som heter "kule kidz gråter ikke" Den er skikkelig trist, men jeg anbefaler den til alle sammen! Dessuten har den fått veldig bra kritikker og sånt. Kanskje du kan se den i morgen, hvis du ikke har noe annet å gjøre. Var som sagt veldig trist, men også mange fine øyeblikk i filmen også. Hvis dere lurer på aldersgrense eller noe sånt så kan alle se den (ganske sikker på det i hvertfall). Etter filmen dro jeg og søstra mi til en venn som heter Maria som også var med å se filmen. Jeg har vært hos henne, helt til nå egentlig. Resten av kvelden kommer jeg til å bruke på å spise kveldsmat for så å legge meg.

Har du lyst til å se filmen?
#film #anbefaling #fredag #blogg #oslo #kino #kristinlife

Leppeproduktanbefaling

Hei dere!

Nå tenkte jeg å viser´dere fire leppeprodukter jeg er kjempeglad i. Disse produktene er lip balms/lip scrub som faktsik funker veldig bra. Jeg har selv to eoser som jeg egentlig ikke synes er sånn utrolig bra, selvom de er veldig søte og lukter godt og sånt da. Det er bare min mening! Det er i hvertfall det dette innlegget kommer til å inneholde. Jeg er selv veldig glad i å lese sånne type innlegg og jeg håper dere også gjør det.
 
♥Burt´s Bees lip balm♥: Jeg liker alle burt`s bees lip balmene mine kjempegodt! De fukter leppene bra, og de virker veldig naturlige. Den gjør rett og slett det en lip balm skal gjøre. Denne har jeg aldri sett noen andre steder enn der jeg fant den. Jeg fant den nemlig på en landhandel ved Holmenkollen. Jeg har skjekket ut nettsiden til burt`s bees og der står landhandelen, så du kan sikkert se der. det som er anderledes (positivt anderledes) fra denne og de andre er at dennehar solfaktor og den lukter helt HIMMELSK. De andre lukter godt de å, men denn lukter helt utrolig.

♥Nivea LIP BUTTER♥: Dette er også en lip balm som gjør det en lip balm skal. Jeghar denne i bringebær også og jeg er like fornøyd med begge! Den på bilde lukter vanilje og nøtter egentlig (som det ganske tydelig står) og den andre lukter bringebær. Det jeg liker spesilet godt med denne er at den fukter leppene mine veldig bra og ikke minst, noe som er nesten det viktigste: den lukter godt! Denne her er bare helt perfekt rett og slett. Den er heller ikke så veldig dyr, tror jeg kjøpte den for 20 kroner eller noe på h&m. Jeg skal helt klart kjøpe denne her igjen, når den er tom (noe som er om ikke lenge)
 
♥HURRAW lip balm♥: Dette her er absolutt den beste lip balmen jeg har prøvd! Jeg fikk den i julekalenderen og den slår ALLE andre jeg har prøvd så langt. Den er bare helt utrolig. Den fukter leppene utrolig godt og det tar lang tid før du får tørre lepper igjen. Jeg har den i lukten almond, som betyr mandel. Så den lukter litt som marsipan egentlig. Det er også en veldig kul fasong på den, for den er litt avlang. I tillegg til alt dette så kan du kjøpe i mange forskjellige smaker/lukter. Jeg skal helt klart kjøpe en i en annen lukt også. Den ble kjøpt på coverbrands.
 
♥LUSH lip scrub♥: Dette her er også en helt utrolig bra lip scrub. Mange av dere har vel sikkert sett denne før, men den er bare helt utrolig. Jeg har ikke prøvd noen andre lip scruber, men jeg er ganske sikker på at dette er den beste jeg noen gang kommer til å bruke. Den gjør rett og slett akkurat det en lip scrub skal gjøre. Også er det veldig bra at man bare kan slikke den av ♥ Skal kanskje kjøpe mint julips neste gang bare for å få litt variasjon. Man kan kjøpe den på lush for ca. 100 kroner 

Håper dere likte anbefalingene 
Hva synes du om anbefalingene?//Hva synes du om slike innlegg?

Lush anbefaling!

Hei

Jeg tenkte å vise dere en liten #anbefaling.

Dette produktet fra #lush er bare HELT fantstisk! jeg bruker det mestt til å spraye det i ansiktet for å våkne litt mer om dere skjønner. Jeg fikk dette i julegave og den er snart halvfull! Dette er den lille versjonen da, men når denne er brukt opp skal jeg definitivt dra å kjøpe en til (den større versjonen) Sprayen funker også som den skal, altså som en "toner" samtidig som den gir deg en liten "refresh" Dessuten elsker jeg alle tingen fra lush (i hvertfall de jeg har prøvd så langt) fordi jeg synes det virker så naturlig og fint! Jeg vil VIRKELIG anbefale deg å kjøpe dette produktet! Du kan enten bare spraye det i ansiktet (som jeg gjør) eller du kan ta en bommulpad og spraye på den og ta det utover i ansiktet med den. 

Har du testet ut dette produktet? // Hva synes dere om anbefalingsinnlegg?


 

04.03.2013

Hei, søte lesere!
Sa jo jeg skulle vise dere en nettside med DE fine armbåndene. Fant frem til siden via bloggen StyleConnection. Siden heter Ettika (her)
Jeg vet ikke om de selger det andre steder enn online men jeg tror ikke det. Her er i hvert fall en liten smakebit på hva denne supre nettsiden har å by på.
Ettika neon bracelet - photo

Åååhh! De er så fine! Jeg tror jeg må få med meg noen av disse hjem en dag.
Liker best at det er flere armbånd om gangen, ikke bare ett og ett.


Hva synes du? // Har du noen Ettika armbånd?

O.P.I. nails

Heisann!

Tenkte å komme med en liten anbefaling, har nettopp gjort ferdig leksene og skal dra til bestemor senere i dag.
Anbefalingen jeg ville komme med er om en neglelakk fra O.P.I. Det er en veldig fin farge som jeg ofte bruker når jeg skal ta på meg neglelakk. Tok den på nå nettopp og jeg mener denne neglelakken er den fineste av alle neglelakkene jeg har (and trust me, I have a loot og nail polish!) Vet ikke hvor mye den kosta eller hvor den ble kjøpt, men den vil jeg anbefale ALLE å kjøpe.


Liker best å lakkere to ganger, for da blir fargen litt mørkere og jevnere.

Har dere denne neglelakken? // Hva synes du om slike "anbefaling" innlegg?

Anbefaling av to produkter/ting

Hei, folkens!

Jeg tenkte å vise dere to produkter/ting som jeg liker veldig godt. Jeg håper dere liker sånne innlegg(?), så det hadde vært fint om dere kunne si om dere liker slike innlegg eller ikke. Hvis dere liker slike innlegg kan jeg alltids lage flere! Bare kom med forslag. Dette er det første produktet/tingen:

Ja, det første produktet er en EOS. Dere tenker kanskje, en eos, oj da..det er jo stort. Men dette er ikke en VANLIG EOS (egentlig er det, det men..haha) fordi den lukter utrolig godt! Tror jeg har luktet på alle eosene som finne, men dette er den beste jeg har luktet noen gang! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive lukten, men den er i hvert fall veldig mild. 79,- på forskjellige butikker som: Vita, annen etasje, parfymerier osv. (Denne fikk jeg til jul av en venn)

Så det andre produktet/tingen:

Dette er et lite "pc-bord" Det er veldig praktisk hvis du f.eks. ser på tv og skal være på pcen samtidig, da kan du bare sette bordet over beina og sette pc oppå. Bordet er også litt skrått sånn at pc går litt mot deg hvis du skjønner. Pcen blir heller ikke så varm, og er det beste alternativet isteden for å ha den på fanget. Den kan også "klapses" sammen slik at den ikke tar så stor plass. Ble kjøpt på IKEA men husker dessverre ikke prisen. Tror det var under hundrelappen (hihi)

Hva synes dere om slike innlegg?//Har dere noen av produktene/tingene?

Hva vil dere lese om?

Hei folkens!

Jeg så på bloggen til betina for en stund siden, på bloggen sto det at hun lurte litt på hva vi ville lese på bloggen hennes. Jeg tenkte å stille dere samme spørsmål sånn at jeg vet hva leserne MINE vil lese om på bloggen. Bare å komme med forslag! Så HVA VIL DERE LESE PÅ BLOGGEN MIN?? Håper på mange forslag. Dere kan også komme med tips til hva jeg kan gjøre bedre på bloggen min?

Forresten sorry for sen blogging?

Sunday

Hei, kjære lesere!

Jeg kom hjem fra fotballen for en time siden. Var godt å trene litt? Resten av kvelden skal jeg lese og se på tv. Har aldri sett på "skal vi stupe" før men det er jo kjempemorsomt å se hvor gode kjendisene er til å stupe!

Det er jo litt trist at det er mandag igjen i morgen, men siden vi har musikal dag hele uka så går det vel bra.

Ha en fin kveld videre!
Hva skal du i kveld?

//mobilblogging

Headerplease.no

Hei!
Jeg har en liten nettside å anbefale dere lesere som også har en blogg!
Hvis dere ønsker dere en header, helt gratis kan du gå inn på headerplease.no og registrere deg helt gratis!
Jeg registrerte meg i går og er så fornøyd med nettsiden allerede! Den har også gitt meg noen bloggtips, om hvordan
man kan skrive på en best mulig måte, og hvordan man få flere lesere osv. Så registrer deg her!


Har dere registrert dere på headerplease.no?

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits