STAY TUNED

Hei, long time no see, vil bare gi et kjapt tegn på at jeg ikke har glemt bloggen helt. Har planer om å jobbe litt med designet på bloggen og gjøre den sånn som jeg vil ha den, også kommer jeg tilbake. Vil liksom ha en skikkelig bra start på bloggen min, og skal prøve å ta mange fine bilder som jeg kan dele med dere.

Forresten, veldig koslig å se at folk fortsatt titter innpm bloggen min, setter veldig pris på det

EN KORT PAUSE

Hei♥
De siste dagene har vært veldig hektiske, med mye skole og trening. Har derfor blitt helt utslitt hver dag og som dere kanskje har merket så har jeg ikke vært så aktiv på bloggen. Jeg har virkelig lyst til å få til dette med blogging og nå ut til flere mennesker, men akkurat nå føler jeg ikke motivasjon og tid strekker til. Jeg tenkte derfor å si ifra om at jeg tar en liten pause fra bloggen. Jeg er ganske sikker på at jeg skal starte igjen en gang, men vet bare ikke når. Kan komme tilbake neste uke eller om 2 måneder, men tror ikke det blir så mye lenger enn et par måneder. Sparer også til kamera og er vel ikke så lenge til jeg får råd til det, og da får jeg forhåpentligvis masse inspirasjon, samtidig som det sikkert kommer flere nye bilder på bloggen. Nå blir det jo også lysere ute, noe som gjør det 100 ganger lettere å ta bilder ute. Uansett, håper dere forstår også snakkes vi om ikke så altfor lenge♥


-Håper du vil følge bloggen når jeg begynner opp igjen, med masse inspirasjon og mer gjennomførte innlegg.-
 

HVERDAGEN ER VIRKELIG TILBAKE

Hei♥
Dagen startet med en kjedelig og lang skoledag som det alltid er på mandager. Hadde helt vanlige fag hvor vi bare sitter å skriver, noterer og regner hele dagen. Etter skolen måtte jeg og Aurora kjappe oss hjem fordi vi skulle sitte barnevakt for barnet til en venn av mamma, hun heter Andrea og er 5 år. Uansett, så da løp vi hjem, hev i oss en brødskive og løp nesten hele veien til barnehagen til Andrea og rakk det fem minutter før barnehagen stengte.

Var barnevakt i ca. to timer og fikk øvd litt på samfunnsfagsprøven til i morgen, i mens jeg var der. Når jeg kom hjem spiste hele familien middag før jeg tok fatt på samfunnsfagsbøkene og begynte å pugge igjen. Det er omtrent det jeg har gjort helt til nå. Merker at det skal bli godt å legge seg for å sove nå, altså.

Hva har du gjort i dag?

EN SLITEN JENTE

Hei♥
I skrivende stund sitter jeg i senga, halvvåken. Er utrolig trøtt og tror jeg kommer til å legge meg så fort dette innlegget er publisert. I dag har jeg for det meste øvd til en samfunnsfagsprøve vi skal ha på tirsdag, hvor vi blandt annet skal pugge inngyggertall, areal, styreform, flagg og valuta til rundt 15 forskjellige europeiske land. Og det er bare kapittel 1..Jeg lagde også vafler til hele familien i dag, eller mamma lagde røren og jeg stekte, men det er vel omtrent alt jeg har gjort i dag. Er jo ganske deilig med litt rolige dager også da.

Har hatt en utrolig tøff uke etter ferien, med flere innleveringer og prøver enn vi noen gang har hatt før. Helt ærlig føles det ut som om vi har gått på skole i over en månede allerede, så man kan si jeg gleder meg til neste ferie.

Natta ♥

DAGENS ANTREKK #4


Hva synes du?
Forresten, brukte mobilen til å ta disse bildene, siden jeg ikke får ladet kameraet nå, så beklager for dårlig kvalitet.

BEFORE I DIE

Hei♥
Her er noen "before I die" bilder, altså "ting jeg vil/skal gjøre før jeg dør" bilder. Tror det meste er ganske lett å få til også♥Hva vil du gjøre før du dør?

MIN MACBAKGRUNN

Hei♥
Nå tenkte jeg bare å komme med en kjapp oppdatering før jeg drar på trening. Jeg tenkte nemlig å fortelle om hva jeg har som min skrivebordsbakgrunn eller macbakgrunn eller hva man kaller det. I går kveld byttet jeg ut den gamle julebakgrunnen min og lagde en ganske sommerlig bakgrunn. Jeg ble veldig fornøyd og jeg blir så inspirert hver gang jeg ser på denne bakgrunnen. Liker å bytte sånne ting som bakgrunner veldig ofte, siden jeg blir fort lei av dem. Så heldigvis vet jeg hvordan man lager en sånn selv (du kan også lage det, se hvordan du gjør det her

Bildene er fra weheartit
Hva synes du? 

NATTI NATT

Hei♥
I skrivende øyeblikk facetimer jeg med Maria, og det har vi vel gjort i omtrent 2 timer nå, og det er som alltid veldig koslig. Vi snakker om alt og ingenting i mens vi spiser kveldsmat, haha♥ Hun hjalp meg også med å øve på ens samfunnsfagsprøve vi har i morgen. Kom jo hjem fra tennis i 6 tiden, spiste litt og hadde derfor ikke begynt å øve før 7, da jeg kom på at jeg ikke hadde boka..

Jaja, over til noe helt annet..i dag fikk jeg to forsinkete julegaver, noe som var veldig koslig det også. Den ene gaven var fra Mathilde, og det var en lipgloss og shower creme fra I love. Den andre gaven var abonnomentet mitt på costume som jeg fikk av søstra mi. Så når jeg har spist opp kveldsmaten og sagt hade til Maria, vil jeg nok lese dette♥ 
Håper du også har hatt en kjempefin dag i dag.Prøvde meg på et litt fancy bilde, men funket ikke så veldig bra, i og med at man ser skyggen min, haha. 

Hva har du gjort i dag?

TRAVEL ESSENTIALS


Dette var mine "travel essentials" innen hudpleie/skjønnhet. Vurderer å ha litt flere av disse innleggene. Som et innlegg der jeg viser "travel essentials" for sminke, et annet for små ting/praktiske ting, og sånt som det. Gjerne kommenter hvis du vil ha noe sånt♥

Hva er dine "travel essentials"?

SKAL JEG HA LINKERUNDE?

Dette skulle blitt publisert for en time siden.


Hei♥
I dag har det vært en ganske stressende dag egentlig. Statert rett på hverdagen, med skole, lekser og prøver. Har gjort unna mesteparten av prøveøvingen og leksene nå. Bare denne uka har vi to prøver og en presentasjon. Jaja, var i hvert fall koslig å se alle vennene mine igjen da. Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg tar kvelden. Må virkelig få på plass døgnrytmen min, hvis ikke vet jeg ikke hvordan jeg holder ut resten av uka.  

Tenkte forresten å kjøre igang en linkerunde om ikke så lenge, høres det greit ut? Gjerne kommenter, hvis du vil ha det.♥Vil du ha linkerunde?

DAGEN & INSPO

Hei♥
I skrivende øyeblikk sitter jeg i morgenkåpa i senga og hører på musikk og venter egentlig på at dusjen skal bli klar, fordi mamma dusjer nå. Om en liten time kommer onkel, tante, kusine og fetter på besøk, noe som helt sikkert blir veldig koslig. Fetteren min er bare 1/2 år, og kusina mi er 3 - 4 år, og de er så søte begge to♥ I morgen er det jo tilbake til skolebenken, noe jeg ikke akkurat ser så veldig frem til, men etter hvert kommer man jo inn i en slags rutine og da går jo dagene fortere. Det er heller ikke lenge til vinterferien, noe som selvsagt er en stor motivasjon. Håper alle får en fin søndag videre♥
Sorry for enda et inspirasjonsinnlegg, men det ser jo ut som om at dere liker dem:) Bladde gjennom weheartit nå nettopp og fant så mange bilder, at jeg bare måtte dele dem med dere.
Hva synes dere om bildene?

FAVORITT SANGER ATM

Hei♥
Nå tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritt sanger akkurat nå. og det kan hende dere har hørt disse sangene tusen ganger før og sånt, men jeg henger vel litt etter når det kommer til musikk, haha.

Hva er dine favoritt sanger?♥

KLAR FOR EN NY UKE

Hei♥
Nå har jeg akkurat spist kveldsmat og sett ferdig seks episoder av "modern family". Ahh, som jeg elsker den serien. Tidligere i dag leste jeg igjennom et hefte som er tentamensrelatert, så det var greit å få gjort unna. Har ingen flere lekser i hele uka og har forberedt til tentamen allerede, så nå er jeg helt klar for en ny uke. Synes alltid det er deilig å starte en ny uke der nesten alt er unnagjort. Ellers så er det bare en uke til 1. advent og 1. desember(!!) Kan ikke tro at det har gått så fort, neste helg går vel til å pynte rommet til jul og høre på julemusikk og rett og slett bare nyte at julen nærmer seg.

I morgen skal jeg finne på noe med en venn, så vet ikke om jeg rekker å ta noen særlig gode bilder, i og med at vi slutter fire i tillegg. Men skal uansett prøve å hoste opp et innlegg i morgen også. Håper alle har hatt en fin helg og at dere får en fin start på denne uka♥

Hvordan har din helg vært? 

BYEN

Hei♥ 
long time no see, har ikke tenkt til å bruke hele dette innlegget på å komme med en unnskyldning for at jeg ikke har blogget på noen dager. Har ikke så veldig god grunn for å være ærlig. Har bare hatt det litt travlere i det siste.

Uansett, i dag startet dagen min med at jeg sov helt til elleve tiden, noe som egentlig var litt deilig. Etter frokosten forberedet jeg litt til engelsk tentamen vi har på torsdag. Må selvsagt øve mye mer, men har i hvert fall fått printetut noen ark. Fikk også tatt meg en kjapp dusj før jeg dro til byen med Emma og Maria♥ Har veldig lite med penger for tiden, men fikk allikevel kjøpt meg en cleanser fra the body shop.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og venter på at vi skal få gjester på besøk, de kommer vel hvert øyeblikk, så jeg må kjappe meg litt, haha. Håper alle har hatt og får en fin lørdag ♥ 
Hva har du gjort i dag?

SÅNN LØRDAGER SKAL VÆRE

Hei♥
Denne lørdagen startet med at jeg sto opp tidlig og utvilt, noe som alltid hjelper på humøret. Etter noen timer med å bare slappe av og spise deilig frokost, dro jeg på senteret med Maria. Kjøpte meg noen ting som jeg er veldig fornøyd med (hva jeg kjøpte står i innlegget nedenfor). Etter det var det spaghetti og kjøttsaus før vi spiste pain au chocolat, noe som var like godt som alltid. 


Nå har jeg akkurat spist opp lørdagsgodteriet og i skrivende stund hører jeg på musikk på spotify. Tror jeg skal legge meg om ikke så ALTFOR lenge. I morgen jeg gjøre lekser også tenkte jeg å lese litt. Annet enn det så har jeg ingen planer på søndagen, noe som er litt deilig. Blir nok å finne på noe med familien, så vi får se hva vi finner på♥ Håper alle har hatt en super bra lørdag! 
 

Har dere hatt en fin lørdag?

NOE DU VIL LESE OM?

 Hei♥
Dagen i dag har vært helt som den pleier egentlig. Ikke noe spesielt. Dro på dans etter skolen, så litt på netflix og nå har jeg akkurat spist. Har funnet ut at det kommer til å bli litt problemer på bloggen fremover. Ingen store problemer, men tenkte bare dere burde få en forklaring. Omtrent hver dag nå, så kommer jeg hjem tidligst 4, noe som betyr at det allerede er bekmørkt ute. Får derfor ikke tatt noen gode bilder, så fremover blir nok bildekvalitetet litt dårlig. Skal allikevel prøve mitt beste, så det blir så bra som mulig.

Nå skal jeg snart ta meg et kakestykke, før jeg går over hva som må gjøres av lekser. Lurte forresten på om dere hadde noen tips til ting jeg kan blogge om? Det er jo tross alt dere som leser bloggen min, som kan komme med forslag om hva dere vil lese. Blogger jo selvsagt om ting som interreserer meg, men om dere vil ha flere videoer, innkjøpsinnlegg, anbefalingsinnlegg, juleinnlegg osv. osv. så er det bare å kommentere.


Hva vil du lese om på denne bloggen?

GOOD NIGHT

God natt...
MANDAGER ALTSÅ

Hei søte lesere♥
Når jeg kom hjem fra en slitsom skoledag tidligere i dag, fant jeg ut at jeg hadde glemt nøkkel, og kom derfor ikke inn. Aurora hadde heller ikke nøkkel, så vi måtte sitte under tak i kulden og regnet og gjøre lekser. Hvis man ser på den lyse siden, var det jo ganske bra, fordi det tvang meg egentlig til å gjøre lekser. Nå macen var inne i huset og mobilen hadde gått ut for lading, hadde jeg ingen unnskyldning til å ikke gjøre lekser. Etter en time kom pappa hjem og vi gikk inn i varmen.

Nå sitter jeg ved peisen med kake og te, bedre blir det ikke. Resten av kvelden blir vel brukt til å sitte her ved peisen, har jo ikke så mye spesielt å gjøre i dag. Muligens se litt på "drop dead diva" Håper alle har hatt en fin mandag så langt♥ 
 


Hva har du gjort i dag?

CHRISTMAS EVE

Hei♥ I dag har jeg brukt hele dagen min på shopping. Startet rundt tolv tiden med å dra innom et senter å kjøpe litt små ting og godteri, før vi dro til bestemor og var der litt. Etter det var jeg på IKEA for å kjøpe de aller siste tingene til skapet mitt. Kom hjem i åttetiden og har sett litt på tv, spist middag og godteri siden det. Har egentlig vært en koslig lørdag. Nå blir vel planen å montere ferdig boksene til skapet, før jeg går å legger meg. Håper alle har hatt en fin lørdag♥
 
Ahh, som jeg lengter til desember og JUL! Kan virkelig ikke vente♥ 
Gleder du deg til jul? 

ALT MULIG I ET INNLEGG

Hei♥
I skrivende stund sitter jeg i sofaen med tekoppen og en muffins i mens jeg ser på "meglerne". Akkurat slik en søndag skal være. Sofia overnatte fra i går til i dag, men hun har dessverre dratt nå. I tillegg har mamma bursdag i dag, så vi vekket henne i morrest med sang, muffins og gaver. Blir vel mere kaker senere i dag. Jeg har også fått planlagt hvordan skapet mitt skal se ut, og jeg føler vi virkelig har kommet frem til noe som kan funke. Har jo sett på flere blogger og andre steder for inspirasjon, noe som har hjulpet veldig. Synes det ser veldig bra ut foreløpig, og det er vel ikke noe mer som mangler, annet enn å montere det og ta ned skapet jeg har nå. Jaja, vi får se når det blir gjort♥ 

Nå skal jeg se ferdig "meglerne", før jeg tar fatt på mat og helse boka for å pugge til prøven vi har på tirsdag. Foreløpig skjønner jeg ingenting av det vi skal kunne, så jeg har en del øving foran meg. Ellers, så hadde jeg planer om å ta bilder til et dagens antrekk, men det blir det nok ikke noe av allikevel. Rett og slett fordi jeg alltid ender opp med å ha på meg en pysjamasbukse og en genser på søndager. 
 
Forresten, i går kveld dro hele familien + Sofia til folketeateret for å se på "Billy Elliot" og herregud så bra det var. Minnet meg veldig om de musikalene jeg har vært på i London. Anbefaler alle å bestille billetter.
 
Har du sett på Billy elliot? 
 STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN HER

FREDAGEN - IKEA, SYKKEL OG MUFFINS

Hei alle søte lesere !
I dag etter skolen kjøpte jeg med meg en pakke med Toro muffinsmix. Har hatt sykt lyst på muffins i det siste, og tenkte derfor at fredagen passet best til å spise det. Har smakt på dem allerede, og jeg må si de ble ganske så bra. Ikke det at det er så vanskelig å lage akkurat, men ble veldig fornøyd med resultatet for det, haah.

Etter å ha smakt litt på muffinsene dro hele familien på en sportsbutikk for å kjøpe sykkel. Og ja, det er ikke akkurat sykkel sesong nå, men pappa så en veldig fin sykkel på nettet, så vi tenkte vi kunne dra dit nå og ha den klar til sommeren. Hadde en altfor liten sykkel før, så det var virkelig på tide med en ny. Etter fem minutter inne i butikkene hadde vi kjøpt oss sykkelen, haha.

Sportsbutikken var like ved IKEA, så vi tenkte vi like så godt kunne ta turen innom. Trengte en ny dyne og et skinnteppe, også skulle vi se litt på garderobeløsninger, siden jeg skal få meg nytt klesskap snart. Ble for det meste bare nødvendige ting som ble kjøpt, i tillegg til et par tøfler og godteri (det var sykt billig godteri der, 0,1 kg for bare 3 kroner!!) 

Tøflene er ikke de mest moteriktige, men fyyy søren så deilige de er.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og tenkte å se litt på "Senkveld" om ikke så lenge, eller så vurderer jeg også å se på "Side om side" Regner med at jeg ser litt på begge programmene. Håper alle får en fin fredagskveld og en fin helg♥

Hva har du gjort i dag? ♥

HVORDAN SKAL DETTE GÅ?

Hei♥ Akkurat nå sitter jeg i senga med naturfagsbøkene foran meg. Vi har en prøve i morgen, og jeg har virkelig ikke peiling på hvordan jeg skal klare det. Begynner jo å skjønne litt nå, men det gjenstår en del øving. Naturfag er vel det faget jeg har vanskligst for å lære meg, for det er jo så komplisert!

Uansett, etter at jeg hadde ryddet litt på rommet som dere så i forrige innlegg, spiste jeg hjemmelaget kanelbolle og kakao. Det var godt altså! Etter det har jeg dusja, øvd på naturfagsprøve, spist middag, øvd mer på naturfagsprøve og nå tar jeg en liten pause fra skolearbeidet. Skal bli deilig å få unnagjort denne prøven. Nå tenkte jeg å se på en episode av side om side, før jeg fortsetter å øve. Ønsk meg lykke til, haha♥


Har du mye skolearbeid for tiden?

HOW I MET YOUR MOTHER


Hei♥ I dag våknet jeg i rundt ti tiden, og så på to episoder av "how I met your mother." Serien anbefales på det sterkeste! Har sett ferdig hele sesongen nå og det er sååå trist, for det er ikke flere episoder på netflix. Jaja, etter det lagde jeg meg litt mat, ordnet meg, før jeg, Aurora og Sofia dro ned til byen for å handle inn litt forskjellig. Planen var å kjøpe meg en jakke, men klarte ikke å finne den noen steder så fikk bare kjøpt en ting + mat.

Så må jeg bare fortelle dere noe som skjedde når vi kom hjem... Vi hadde nemlig glemt nøkkel, og mamma og pappa var borte, og hadde ikke muligheten til å låse oss inn før etter to timer. I tillegg så regna det og vi hadde lekser og vi visste ikke hva vi skulle gjøre, haha. Men så kom jeg på at bestemor hadde nøkkel også dro vi hele veien til bestemor, i regnet, hentet nøkkel, kjøpte litt mat og dro hjem. Haha, liten utflukt altså. Uansett, nå har jeg akkurat spist rett i koppen og skal dra til Maria for å overnatte.Hva skal du gjøre i kveld?

FREDAGSPLANER

Hei♥ For ca. en time siden kom jeg hjem fra skolen, nå er det endelig helg!! Ahh, føler det passer fint at det er fredag nå. Om ikke så lenge skal jeg dra med mamma til en venn av mamma, fordi jeg skal være barnevakt for barnet deres, en gang i uken. Derfor skal jeg få litt innføring i hva som skjer og hva vi skal gjøre og sånt. Så det blir bra.


Klokken seks skal vi dra ut å spise med familien til en venn av meg, og jeg tror vi skal spise på et sted der de har matkonkurranse ellernoe. Vet egentlig ikke helt hva det er, men det blir vel morsomt uansett (vi skal ikke være med på konkurransen altså)


Hva skal du gjøre denne fredagskvelden? ♥

BESTE LUNSJEN NOENSINNE


Hei♥
Etter skolen dro jeg, Aurora og Sofia på dans, noe som var gøy som alltid. Etter det var det egentlig bare å komme seg hjem og jeg har egentlig bare rukket å lage meg litt mat, også har jeg sett litt på youtube videoer da (haha, ofc). Lagde meg verdens beste lunsj. ♥croissant og melk♥ Blir ikke bedre enn det, haha. Tok jo selvsagt litt nugatti inni croissanten, fordi DA kan det faktisk ikke bli bedre. Nå er egentlig planen å gjøre litt lekser før det blir middag. Dagen her har gått skikkelig fort synes jeg, samtidig som den har gått ganske sakte (?). Skal også se på Ylvis, så klart. For er det noe jeg må få med meg i løpet av en uke så er det Ylvis altså.Hva har du spist til lunsj?

NIVEA LIP BUTTER


Nå tenkte jeg å komme med en liten anbefaling. Jeg kjøpte mitt første nivea lip butter i fjor, og har dermed hatt god tid til å teste ut produktet. Min absolutte favoritt av de tre er "vanilla & macadamia" Den lukter sååå godt og er kjempefuktighetsgivende! De to andre lukter også veldig godt og de er like fuktighetsgivende, men det har bare noe med lukten å gjøre, rett og slett. De er også kjempebillige og fåes kjøpt nesten overalt. Jeg har kjøpt mine på H&M, og jeg tror de koster 30 kroner eller noe sånt. Det er derfor også en veldig fin julegave, hvis du skal gi en litt mindre gave. Så løp og kjøp, de anbefales virkelig♥


 
Har du prøvd ut noen av produktene før? 

EN FIN DAG

Hei♥ 
Nå har Sofia akkurat dratt og jeg sitter å ser på "side om side". Det er faktisk veldig gøy, anbefaler alle å se den serien. Våknet veldig sent i dag, noe som var veldig dumt, men jeg fikk dratt meg opp av senga og laget en veldig god frokost, etter min mening, så det var bra. Har planer om å ta meg en joggetur senere i dag. Må virkelig få bedre kondis, haha. 

Hvordan har din dag vært?

REAL TECHNIQUES PÅ H&M

Hei♥ I går hadde jeg en veldig travel dag, startet med at jeg forsov meg og kom en time for sent på skolen. Etter skolen var det dans og så dro jeg, Sofia, Aurora og Marlene til senteret. Dro dit egentlig bare for å se litt. Skulle kjøpe inn til noen ting jeg skal lage. Når vi var på H&M, fant vi også real techniques børster (!!) Det er ikke sikkert at alle vet hva det er, men det er i hvert fall et sminkemerket som kun selger børster, og som er veldig kjent, spesielt i england. Prisen var også helt grei. Så om du vil ha tak i en av børstene, er den muligens tilgjengelig på nærmeste H&M. Uansett, etter å ha vært på senteret dro jeg hjem, og så måtte jeg gjøre en haug med lekser. 

(real techniques ↑ bilde fra google)

I går kveld følte jeg meg heller ikke så veldig bra, var veldig kvalm og svimmel. Våknet også i natt av at jeg var veldig kvalm. Så det ble ikke noe skole på meg i dag. Føler meg jo litt bedre nå, så regner med at jeg skal på skolen i morgen. I dag har jo derfor vært en veldig kjedelig dag. Har sovet veldig mye, spist og drukket litt for lite, og gjort litt lekser.

(Arkiv bilde)

Hvordan har dagen din vært så langt?
 

ER DET JUL?

Hei♥ I dag sluttet vi fire på skolen, og så sent har vi alrdi sluttet før. Må vel bare bli vandt til det, for fra nå av slutter vi fire hver mandag, huff. Grunnen er fordi vi skal jobbe med en musikal fremover og derfor må alle dansere, skuespiller, sangere og alle som har noe med musikalent å gjøre, være igjen en time ekstra på skolen. Det er selvfølgelig kjempekjipt, men det å danse er jo ikke det værste man kan gjøre på skolen akkurat, dessuten har vi som oftest ikke lekser og så har jeg heller ikke treninger på mandager. 


Over til overskriften, jeg vet at det ikke bare er meg, fordi jeg har snakket med flere om dette, men jeg føler at jula er rett rundt hjørne. Det er skikkelig rart, samtidig som det egentlig er ganske koslig. Føler bare at alle lukter er julete og rett og slett stemningen er skikkelig julete. Håper bare at jeg ikke bruker opp julestemninga mi nå, om dere skjønner. Gleder meg altså såååå mye til desember kommer. Da kan man bake pepperkaker (man kan jo gjøre det ellers også, men det blir jo ikke helt det samme), handle inn gaver, gå på ski (forhåpentligvis) og masse masse mer♥Jaja, håper alle har hatt en fin dag!♥ 
Hvordan har din dag vært?

 

MY TYPE OF SUNDAY

Hei♥ Gårsdagen var veldig koslig, Julie var jo på besøk, så vi lagde pizza og spiste (litt for mye) godteri. Vi var oppe til langt på natt og så egentlig på masse serier fra klokka var ni til den ble to på natta, haha. Spiste selvsagt litt og gjorde litt forskjellige ting tidligere på dagen, men gjett om vi var slitne når vi våkna i morrest! Mamma og pappa hadde lagd frokost med egg og bacon, så det var jo veldig godt.

Etter det bestemte vi oss for å ta en tur bort til en gård ikke så langt herifra. Grunnen var egentlig fordi vi skal øve til en løpetest vi har på skolen om noen dager, så vi løp en runde, men vi brukte mesteparten av tiden vår på å gi mat til hestene. Nå har Julie dratt, og jeg har akkurat tatt meg en god kopp med kakao og krem. Snart blir det middag også skal jeg forberede noen blogginnlegg. Har så sykt mye bloggmotivasjon og inspirasjon akkurat nå, noe som er veldig bra, synes i hvert fall jeg ♥

Vi blogges senere  i kveld!
 Hva har du gjort i dag? 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits