HVA VIL DU LESE OM?

Hei♥
Siden jeg har begynt å få litt flere lesere i det siste, tenkte jeg at det var på tide å spørre om hva dere egentlig vil lese om? Det er bare å komme med masse forslag til hva jeg kan blogge om. Det hjelper jo veldig på motivasjonen å vite at jeg blogger om noe folk faktisk liker å lese. Har jo ganske mye bloggmotivasjon for tiden, men er jo alltids greit med noen foslag.

-Her tenkte jeg å tilbringe resten av kvelden, haha.-

Så hva liker du å lese om?

Lørdagskveld

Heisann♥

To innlegg på en dag er ikke værst altså. haha. Bursdagen var visst i morgen i steden for, glemte litt når den var. Men nå har jeg i hvert fall noe å se frem til i morgen. Har ennå ikke begynt å øve til hverken presentasjon eller prøve, øvde bare bittelitt i går. Er veldig sliten i dag, fordi jeg har gått rundt i ca. 7 timer og gjort forskjellige ting som må gjøres haha. Nå skal jeg bare finne meg et pledd og se på en film, ellernoe sånt. Håper dere har hatt en fin lørdagskveld så langt.♥


Tok disse bildene forrige lørdag, men la det ikke ut da, og det ser jo så godt ut. Haha.

♥L O V E♥
 
Har dere hatt en fin lørdag? 

"You only live once, but if you do it right, once is enough!"
Synes dette var et så fint ordtak og tenkte jeg kunne dele det med dere! Har dere hørt det før?

Nå skal jeg snart dra til Sofia så skal vi ordne oss der sammen, vi skal nemlig i bursdag til Ine (www.ineslove.blogg.no)
Det blir sikkert kjempekoslig! Skal kanskje få tatt noen bilder fra kvelden, eller jeg får i hvert fall tatt bilde av antrekket for kvelden da:)
Skal spise litt nå og etterpå skal jeg dusje. Jeg skal også pakke til overnattingen hos Sofia. Jeg og Aurora skal dra rett fra busrdagen og til Sofia. Det blir koslig det også!
Man kjeder seg aldri når Sofia er i nærheten vettu:) Bloggen hennes heter www.sofiarb.blogg.no

Ha en fin dag videre! - og god helg! (ENDELIG helg)

Hva skal dere i dag?


Helg!

Hei!
Jeg er så glad det er helg, uken har gått så fort!
Nå har jeg vært nettopp på skolen. Vi hadde gym, det var kjempegøy, vi hadde for det meste styrke.
Vi hadde også gloseprøve som jeg synes gikk veldig bra!
Men nå har jeg med Ine hjem! Ine har hjulpet meg med å fikse noen header greier og nå holder Windows Movie Maker på å lastes ned. (forbreder meg til spørsmålsrunden:P)
Det er kjempekoslig å ha Ine på besøk! Det er bare å komme med spørsmål til spørsmålsrunden, hvis det blir nok spørsmål tar jeg å legger ut første del i dag eller i helgen. Men det er bare å sende inn spørsmål iløpet av mandagen!

Forresten...
Det forrige innlegg.."test, test?" Det var bare fordi jeg drev å ordnet litt på designet mitt og jeg klarte å ødelegge hele bloggen! (trodde jeg)
Men så, etter en halv time klarte jeg å få det tilbake til det normale igjen. Derfor har jeg heller ikke noen header, men skal fikse opp i det.
Og siden alt dette skjedde prøvde jeg jo også å poste et innlegg å se om det viste seg. Men det gjorde det ikke..så jeg fikk litt panikk etterhvert. Begynte å forbrede nytt bloggnavn også. Men sånn ble det heldigvis ikke!
Så det var forklaringen på det innlegget..

Ha en fin fredag videre

Hva har dere gjort i dag?


Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits