LITT NYTT

Hei♥
Nå har jeg akkurat kommet hjem etter en slitsom handletur. Først dro jeg, mamma og Aurora på Storo for å få bytta nike shortsen min til en større størrelse, men siden de ikke hadde den på noen av de to g-sport butikkene, dro vi til Sandvika. Der hadde de heldigvis mange i min størrelse. Fikk også tatt med meg noen tebokser som jeg tenkte å bruke til å ha blyanter oppi, fordi jeg har lett lenge etter sånne. En annen ting jeg har lett lenge etter er en sånn solskjermingscaps. Den passer perfekt for meg som spiller tennis, fordi på sommeren, når vi spiller ute, er det greit å ha noe som skjermer for sola♥


Hva synes dere om innkjøpene?♥

SMÅINNKJØP

Hei♥ 
Aller først vil jeg bare linke til en blogg jeg kom over for ikke så altfor lenge siden, som jeg synes er kjempefin. Vil anbefale dere å ta en titt på bloggen til denne jenta. Dere finner bloggen her Kommer forresten til å linke til blogger jeg liker litt oftere, så om du vil at jeg skal se på din blogg og kanskje linke den i et annet innlegg, så er det bare å kommentere bloggadressen din nedenfor. Kommer selvsagt ikke til å gjøre dette hele tiden, med mindre det er en blogg jeg VIRKELIG liker♥

Over til innkjøpene: 

I dag var jeg på senteret og kjøpte et par småting. Ble veldig fornøyd med det jeg kjøpte og tenkte derfor å vise dere det. Har faktisk brukt alt jeg har kjøpt allerede, og jeg kom hjem for to timer siden hahah♥

TGR sjokoladefondue 50kr

H&M baby lips, dr rescue. Farge: "coral crave" 50kr

ANNEN ETAGE Yankee candle lysholder 50kr

ANNEN ETAGE Yankee candle lys, "red apple wreath" 35kr

Hva synes du om innkjøpene?

New in

Hei♥ Etter skolen dro jeg, Aurora og Sofia til senteret, noe som var veldig koslig. Hadde litt forskjellig ting jeg måtte kjøpe, og jeg kjøpte for det meste mat. Men ble i hvert fall veldig fornøyd med innkjøpene!

Nå skal jeg bare nyte resten av fredagen. Skal vel spise middag om ikke så lenge, og etter det blir det vel bare å slappe av, tenne litt lys og egentlig bare gjøre det jeg vil. Ahh, som jeg elsker slike dager!

Bomullpads - H&M // Neglelakksfjerner - H&M // Målebånd - TGR // Hårbøyle - GLITTER


Hvilken butikk er din favoritt?

Innkjøpene fra i dag!


Hei nå tenkte jeg å vise dere hva jeg kjøpte når jeg var på Strømmen storsenter i dag♥

LUSH -
Cupcake ansiktsmaske

Cubus - genser

Nille - Notatbok (har faktisk planer om å dekorere denne, kommer nok til å vise hvordan jeg gjør det på bloggen)

Dropsen - Nerds

Cubus - Solbriller

Hva synes dere om innkjøpene?

Ullared innkjøp

Nå tenkte jeg å vise dere mine Ullared innkjøp. Vi var der jo bare i en halvtime, men det var overraskende oversiktelig, så vi fant fort frem til det vi ville ha. Jeg så på noen innkjøpsvideoer på youtube, så jeg visste litt hva som fantes der, og hadde derfor lagd en liten liste på forrhånd. Det anbefales å lage en handleliste på forrhånd, spesielt om du ikke skal være der så lenge.


 
Små strikker (6kr) //Proffs heat protection spray (27kr) //China glaze neglelakk (49kr) //Strikker (10 kr) // Beauty care øyenbrynskniv (8kr)

Wet n wild eyeliner "white" (12kr) // Eco tools airbrush concealer (35kr) //wet n wild blush "mellow wine" (30kr) // GUNRY Aloe vera sminke wipes (10kr) Wet n wild eyeshadow trio "sweet as candy" (30kr)

3 tyggispakker fra EXTRA (8,50 kr. pr. stk.) // Nutella sticks (10 kr pr. stk.)

Grå basic genser (90kr) // Lawra turban hånduk (sånn man kan ta rundt håret så det tørker fortere) (25 kr. pr. stk.)

Claudia øyenskygge børster (6kr pr. stk.)

Hva synes du om innkjøpene?

Innkjøp fra mandagen

Sorry for null blogging de siste dagene. Uka har bare gått i ett, men jeg har tenkt på bloggen og jeg skal prøve å blogge hver dag fremover. veldig koslig å se at det fortsatt er noen som titter innom bloggen min, selvom jeg ikke blogger. ♥ Så om dere har noen ønsker om hva jeg kan blogge om, så GJERNE si ifra.

Ellers, så har jeg shoppet litt på mandag og jeg tenkte bare å vise dere det nå, siden jeg ikke har så mye annet å snakke om. Haha. Jaja, resten av kvelden skal bli brukt til å spise god kveldsmat og øve litt til på en prøve jeg har i morgen. Wish me good luck♥

 
Ikea og home & cottage. Antibacen lukter forresten ♥ H I M M E L S K♥

Hva vil dere se mer av på bloggen?// Hva synes dere om innkjøpene?

Innkjøpene fra byen

Hei ♥
I dag har jeg brukt mesteparten av tiden min på å være i byen og lage middag. Haha. Jeg var i byen med søstra mi og to venner. Det var kjempekoslig. Fant utrolig mange gode tilbud! Var så og si kjempetilbud i hver butikk vi var, så det var gøy. Alt jeg kjøpte kosta bare rundt 120 kroner til sammen. Ble veldig fornøyd med innkjøpene i hvertfall.

Nå skal jeg bare se litt på tv, og spsie godteri og egentlig bare slappe heelt av. Håper alle har hatt en fin lørdag.

 
1 Zara (30 kr!!) 2 Visage (40,50 kr) 3 Cubus (10 kr) 4 Hamleys (10 kr) 5 Visage (5 kr) 6 Ålhens (18 kr)

Alt var på salg untatt nr. 4 og 5, som ironisk nok er billigst haha.
Hva synes dere om innkjøpene? 
#visage #shopping #oslo #salg #cubus #blogg #hamleys #ålhens #barrym #kristinlife 

Gårdsdagens innkjøpHva synes du om innkjøpene?

Pakke fra ELF

Heisann alle sammen!♥
Veldig lei meg for at jeg ikke har blogget før nå, men har hatt en ganske så travel dag. vært på skolen, dratt på dans, hatt med en venn hjem og har gjort en liten haug med lekser. NÅ kan jeg endelig slappe av, men har egentlig bare tenkt til å spise kveldsmat nå også legge meg. 

Nok om det, som dere kanskje ser på overskriften så har jeg fått en pakke fra #elf. Jeg bestilte seks ting derfra når de hadde #salg, og det jeg bestilte tenkte jeg å vise dere nå. Har testet ut produktene littegranne og jeg må si jeg er fornøyd med alt egentlig, så jeg anbefaler alle dere å kjøpe disse tingene.


Dette er de seks tingene, og som dagt veldig fornøyd med alt!

(fra venstre)  Elf professional eyeshadow brush -  Elf professional bronzing brush - Elf powder brush

(Fra venstre) Elf blush and bronzing cream - Elf moistturizing lipstick: coral cutie - Elf wet gloss lash & brow clear mascara

Haha, det som var litt dumt er at jeg ikke leste helt overskriften på blus &bronzing creamen på nettsiden så jeg trodde jeg hadde bestilt den "vanlige" altså ikke sånn kremete konsistens. Menmen, gøy å prøve ut det å.

Hva synes dere om innkjøpene?


 

Innkjøp i det siste

Hei!
 
Fredagen rett etter jul var jeg i byen for å bytte noen ting som var for stort, og da dro jeg også innom noen butikker der jeg fant noen fine klær! I og med at jeg hadde fått et gavekort og en del penger til jul så tenkte jeg å se om jeg fant noe fint. Og det gjorde jeg! Det er ikke noen store greier men jeg håper dere liker det for det!


2pk. trøyer fra H&M//Dr. Denim bokse fra carlings - Dark antique//Dr. denim bukse fra carlings - black

Hva synes dere om innkjøpene?
 

Innkjøp!

Hei, kjære lesere!
Nevnte jo i forrige innlegg at jeg hadde kjøpt meg noe på zara. Tenkte å vise dere det nå. Som sagt har jeg ønsket meg denne kjempelenge og er så glad den endelig er min! Her er den:

ZARA 199,-


Hva synes dere?

To innkjøp fra i går

Heisann!
I dag har jeg slappet av, vært med Julie og spist ALT for mye sjokolade til tross for at det bare er fredag. Har også sett på 3 filmer + 2 episoder av pretty little liars (anbefales virkelig) Det er forresten veldig trist at det allerede er fredag! Ferien har gått ALT for fort. Siden vi har hatt musikalen blir det ekstra med jobbing de første ukene også.

Over til overskriften:Jeg nevnte jo så vidt at jeg hadde glemt to produkter fra i går. Så jeg tenkte å vise dere tingene jeg kjøpte i går, som jeg da glemte å vise dere. Håper dere liker å se innkjøpene mine forresten. Selv elsker jeg å lese om andres innkjøp, så jeg tenkte flere hadde lyst til å lese om innkjøp.
Er forresten veldig fornøyd med tingene jeg har kjøpt, her er de:

Burt`s Bees lip balm: Denne kjøpte jeg på en butikk i nærheten av holmenkollen. Husker ikke hva butikken heter. Kjøpte den for 70 kroner, og det er virkelig verdt pengene, selv om det er litt dyrt for en lip balm. Lip balmen har forresten solfaktor, noe som er bra hvis vi er i syden eller lignende. Lukter også kjempegodt! Anbefaler den utrolig mye!

CeeCee Honeycutts, reddende engler: Denne boken har jeg hørt så mye bra om, og kjøpte den fordi den var på salg til 99 kroner på ark!
Har lest litt i boka når jeg sto i butikken, og den var utrolig bra skrevet. Gleder meg utrolig mye til å lese denne, men får ikke lest den med det første siden jeg er midt i serien av pretty little liars. Er på bok 4 (tror jeg) av 8 bøker, såå.. Men jeg gleder meg utrolig mye til å lese denne!

Hva synes dere om innkjøpene?


Innkjøpsvideo

video:innkjpsvideo
Her er innkjøpsvideoen, glemte å ta med to produkter, men kan legge ut bilde av de senere!
Håper dere liker videoen!

Beklager for at noe av videoen er i svart/hvitt (vet ikke hva som skjedde.) og at man bare ser halvparten av hodet mitt omtrent, på ca. halve videoen. 


 

Redigerer innkjøpsvideo

Hei folkens!
Beklager veldig for lite blogging de siste dagene, har rett og slett hatt for mye å gjøre. Har nettopp spilt inn innkjøpsvideo og holder på å redigere den, så den kommer ut litt senere i dag eller i morgen! Håper dere liker videoer. Har forresten glemt ukens spørsmål forrige uke, så jeg samler opp spørsmålen til denne ukens spørsmål, så har du noen spørsmål? Håper (og tror) forresten at dere liker at jeg lager videoer så da lager jeg ukens spørsmål på video.

Har du noen spørsmål til ukens spørsmål?

Innkjøpet fra i går

Heisann!
I går fortalte jeg jo at jeg hadde kjøpt en ny bukse til forestilling, skal jo være den blå fuglen i løvenes konge, Zazu, som den heter. Det er jo en vårbukse som jeg tror jeg kommer til å bruke mye fremover! Likte både fargen og stoffet veldig godt. Her er i hvert fall buksa jeg kjøpe:

Cubus 199,-

Forresten, det er mulig å sende inn spørsmål helt til kl. 18.00 i dag. Etter det kommer jeg til å lage ukens spørsmål innlegget mitt.
Hva synes dere om buksen?

Søndags shopping

Hei folkens!
I dag var jeg på shopping, søndagsshopping på vinterbro senteret. Vi spilte en ganske tidlig håndballkap i dag. Håndballkampen var på Nesodden og vi vant den aller siste kampen vår før jul! Det var godt å avslutte kampene med en seier. Over til shoppingen..senteret var på vei hjem så da dro vi en tur innom. Det var egentlig et ganske fint senter, til tross for at det var mange butikker som var stengt, men det var veldig fine butikker som var åpene også! Har aldri vært på senteret før heller. Jeg har forresten fått stor sans for duftlys for tiden! Bare elsker det, i løpet av helgen har jeg kjøpt 2 duftlys og brent ned to andre.
Dette var i hvert fall det jeg kjøpte:

Hjerteformet fat: Home&Cottage kr 39
To duftlys: Dorothea 39,- pr stk.
Julenissejente: Home&Cottage 79,-

Valgte akkurat det duftlyset fordi det lukter jul;P

//Bildet er kopiert fra søsteren min sin blogg, www.aurismile.blogg.no
Hva synes dere om innkjøpene?//Liker dere også duftlys?

Something new!

Hei folkens!
I dag har jeg vært på senteret med Julie og Hana, vi dro på senteret hovedsakelig for å kjøpe en liten julegave til vår kjære lærer.
Jeg endte selfølgelig opp med et par ting. Ikke noe stort men noen små ting jeg er fornøyd med.
Har prøvd ut både neglelakken og lysholderene, og er kjempefornøyd med det. Anbefaler virkelig begge tingene.
Her er i hvert fall det jeg kjøpte:

Kjøpte dïsse på NILLE for 15 pr. stk. (ble 30 kroner fordi jeg kjøpte to) Jeg synes de er veldig fine og de lyser opp veldig fint når det er lys inni. De ser heller ikke så billige ut, som de egentlig er. Ikke det at prisen har så mye å si, men det er jo et lite pluss:)

Denne kjøpte jeg på H&M for 29.90,- Den er gjennomsiktig og glitrende. Veldig fin!

Hva synes du om tingene jeg kjøpte?//Har du noen av tingene?

Innkjøp

Hei!
I sta var jeg, Aurora og mamma en tur på senteret for å kjøpe oss en kjole.
Trodde egentlig at vi ikke skulle kjøpe noen kjole før bursdagen men det gjorde vi vist.
Tenkte egentlig bare å vise dere innkjøpet før jeg drar på bursdag - igjen.
Det blir sikkert utrolig koslig! Gleder meg til å treffe kusina mi igjen.(sorry for dårlig kvalitet, men rakk egentlig ikke å blogge..)
Kjøpte kjolen på H&M for 240 kr.
Kjøpte også en svart tights. (2 pack) for 40 kr.

Hva synes dere om innkjøpet


Innkjøp!

Hei!

I går var jeg på Sandvika Storsenter. Vi rakk bare å være der en time..men det ble litt shopping allikevel.
Jeg tar det på bilder denne gangen også fordi det var så pass lite:)

Ringen er fra Indiska for kun 20 kr. Den ser VELDIG stor ut på bildet..men den er ikke så stor:P


Armbånd fra Indiska 25 kr! Litt uklare og dårlige bilder..men tok to så, håper dere ser hva det er for det..
Tommelen min ser jo skikkelig rar ut på det nederste bilde:P menmen..sånn går det når jeg ikke gidder å ta video.


Børste fra Lucy Duck. Kr. 170 (orginal pris) det var på salg..så det kosta litt mindre:)

ALT var på salg pga. internasjonal shopping dag eller noe sånt:P
Ja..jeg ble veldig fornøyd med innkjøpene.Hva synes du om innkjøpene?
(sorry for webcam bilder..)


Innkjøpene!

Hei! Jeg tar innkjøpene nå:)
Disse varene kjøpte jeg i høstferien.


Ja..dårlig bilde men.. kjøpte denne boblejakka på tantepose på cc-vest.
kr: 1700-2000 (husker ikke helt prisen)

Setetrekket fra Tiger kr 30!
Tiger er i Danmark (København)

Bukse fra Pepe Jeans kr. 700

Sånn ser den ut bak.

Juicu Coture parfyme fra Taxi Free på danskebåten. Kostet 499.

Denne søte, lille sparegrisen fra Tiger i Danmark kr.10!

Cardigan fra Zara kr 249

Topp fra Zara kr 149

Det var alle innkjøpene! God kveld videre:)
Hva synes du om innkjøpene?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits