INSPIRATION

Hva synes du?

WEDNESDAY INSPO

 ♥♥♥♥
Hva synes du om collagen?
Skal forresten fortelle dere litt om mockingjay premieren jeg var på i går, men det får bli i et annet innlegg :)
 

LAG DIN EGEN BAKGRUNN

Hei♥ For noen dager siden viste søsteren min meg en collage hun hadde laget, og som hun nå bruker som skrivebordsbakgrunn. Jeg syntes det så veldig kult ut, så jeg bestemte meg for å gjøre det samme. Det som er problemet med å lage slike bakgrunner til macen eller pcen er jo at størrelsen på bilde ofte kan bli feil. Tenkte derfor å vise dere hvordan man lager en personlig bakgrunn med riktig størrelse. Mange av dere vet sikkert hvordan det gjøres, men tenkte allikevel å vise dere det♥
 
1. Finn inspirierende bilder, jeg gikk på weheartit og søkte på "christmas". Lagret noen bilder jeg synes var fine.
2. åpne picmonkey, jeg tror det er lettest å lage bakgrunnen på picmonkey.com (det er gratis)
3. Last opp bildene dine på picmonkey, etter å ha trykket på collage
4. Velg hvilke ruter du vil ha på din collage,
jeg trykket på square deal, og på 3x3 ruter.
5. Plassèr bildene inni rutene slik du ønsker
6. Du kan også redigere mellomrommet mellom rutene
ved å gå på det malerett tegnet nederst i menyen til venstre.
 7. Så må du redigere bredden på bilde slik at det blir i riktig størrelse.
Jeg bare dro ut sidene i bredden til det sto 3255x2000 nederst på siden.
8. Så er det bare å lagre, husk å lagre i iphoto hvis du har mac, fordi da får du bilde opp når du skal hente det som bakgrunn etterpå.
9. Deretter høyreklikker du på din nåværende bakgrunn, trykker på endre skrivebordsbakgrunn og finner fram til bildet ditt. 


Håper dette var litt til hjelp, haha. Sikkert kjempeenkelt for mange, men jeg lærte det jo for bare noen dager siden, så jeg er sikker på at ikke alle kan det. Uansett, nå kan dere lage julebakgrunner eller inspirasjonsbakgrunner eller hva dere måtte ønske.

Har du laget julebakgrunner til macen eller pcen din før? 

DAILY DOSE OF INSPIRATION

Hei♥ 
I dag er jeg hjemme fra skolen, fordi jeg ikke føler meg helt bra. Tenkte derfor å benytte anledning, å ha enda et inspirasjonsinnlegg. Håper dere liker det♥


 Hva inspirerer deg?

DAILY DOSE OF INSPIRATION - AUTUMN

Hva inspirerer deg?

DAILY DOSE OF INSPIRATION

Har lagt merke til at flere av dere liker slike innlegg, så regner med at det blir litt oftere fremover, hva synes dere om det? 

 Liker dere slike innlegg?
Hva inspirerer deg? 

 

DAILY DOSE OF INSPIRATIONHva synes dere om collagen?

POLYVORE LATELY

Hei♥ I det siste har jeg begynt å bruke polyvore-appen mer og mer. For dere som ikke vet dette er polyvore en nettside/app hvor man kan lage forskjellige antrekk også kan folk like og følge deg og sånt. Man kan også finne ut hvor plaggene er fra, også troooor jeg man kan kjøpe plagg man ser på collager rett fra nettsiden. Det kan hende det er mer ting man kan gjøre der, men det er i hvert fall det jeg vet om som man kan.

Uansett, siden jeg har vært litt der inne i det siste tenkte jeg å vise dere noen av de antrekkene jeg har laget. Er jo ikke akkurat en ekspert, men jeg er egentlig ganske fornøyd med dem. Jeg føler også at det viser litt hva som er min stil, om dere skjønner.
 

Casual

 


Black and white


..


Hvis dere vil følge meg på polyvore, så heter jeg Kristinstalen (Dere kan også bare trykke på bildene for å komme til antrekket på polyvore, hvor dere ser hvor alt er ifra og da kommer dere også til profilen min)

Hva synes du om antrekkene?

Inspiration

Har mye å gjøre i dag, så har forhåndpublisert ett lite innlegg til dere. Er bare litt inspirasjon siden helgen snart er over. Kan sikkert fortelle litt om dagen min i morgen og sånt♥


Hva synes dere om bildene?

It`s all about nails

Hei!
Tenkte å vise dere noen neglakker jeg synes passer nå som det begynner å bli vår. Slike innlegg tar ofte litt tid å lage, men synes det er så morsomt å lese sånne innlegg så det går greit. Haha. Jeg elsker virkelig neglelakker og jeg håper dere blir inspirert eller får noen tips.♥


Ble litt uklare bilder, men håper det går fint.


Den helt til venstre ser veldig oransj ut men er faktisk ganske rosa i virkeligheten.♥

Fikk dere noen tips?

Inspirasjon

Hei alle mine søte lesere! ♥ Har søkt litt rundt på weheartit og funnet en del fine bilder som jeg tenkte å vise med dere ♥ Enjoy!
Hva synes dere om bildene?

Inspiration - A summer morning

Hei!
Tenkte å ha et lite inspiratsjonsinnlegg som handlet om en sommer morning. Savner sommer helt utrolig masse, vet ikke om jeg er den eneste som gjør det heller?
Her er i hvert fall noen bilder fra en koslig sommer morning.
Bilder fra weheartit
Tumblr_mir3r8caup1qcq6zzo1_400_large5b887977ed1b6a249eb77d53ed038eed_large11217_488467691188868_1567243302_n_largeTumblr_m8w65perjs1qm2i1uo1_500_large
Uaycbox_large
Hva synes dere om bildene?

Summer Inspiration

Hei!
Nå sitter jeg her og drømmer om sommeren, åå som jeg savner sommeren. Har sett på mange sommer klær og inspirasjons bilder. Jeg pleier alltid å bli forskjøla på våren fordi jeg tenker at det er sommer og da går med vårjakke i steden for boblejakke, men foreløpig har jeg ikke fått sommerfølelsen/vårfølelsen ennå, fordi det er så mye snøø. jaja, her er i hvert fall noen bilder:

photo edited for free at www.pizap.com
photo edited for free at www.pizap.com
Hva synes du om bildene?

Spring

Jeg vet ikke om jeg er den eneste som lengter etter sommer og vår men her i hvert fall noen inspirasjonsbilder:
Hva synes dere?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits