LINKERUNDE - VIL DU BLI LINKET?

Hei♥
Da tenkte jeg å kjøre i gang en linkerunde, siden det var noen som ønsket det. Kommer til å linke to blogger som kommentere i kommentarfeltet. Det eneste du trenger å gjøre for å få sjansen til å bli linket er å skrive bloggen din i kommentarfeltet♥ Håper så mange som mulig deltar.


Vil du bli linket?


// forhåndspublisert innlegg

 

VINNER AV LINKERUNDEN

Hei♥ For ca en uke siden lagde jeg et innlegg der man kunne delta om å være med i en linkerunde. Det var veldig vanskelig å velge en vinner for alle bloggene var kjempefine, og faktsisk så bra at jeg tror jeg kommer til å lese dem ofte. Vinneren ble i hvertfall.............
cheerchrissy.blogg.no

Denne jenta har en helt utrolig fin blogg, og det er virkelig sånne typer blogger jeg liker. Jeg elsker alt som har med sminke, mote og oppskrifter å gjøre, og hun har alt dette på bloggen sin. Hun har veldig ofte antrekksbilder, og hun er veldig kreativ med innleggene sine (hun skriver ikke bare hverdagsinnlegg) Sminketips har hun også litt av.

Jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan jeg ikke har lagt merke til denne bloggen før, og jeg håper dere alle tar en titt. Ikke bare har hun mange antrekksbilder, men hun skriver på en veldig bra måte, uten mange skrivefeil, og hun har alltid gode og lyse bilder. 


Dere finner bloggen hennes ♥her

Har du lest bloggen hennes før? 

LINKERUNDE

Hei♥ Nå tenkte jeg det var på tide med en linkerunde. Tror jeg aldri har gjort det før, i hvert fall ikke siden jeg begynte å blogge igjen, så det blir morsomt. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å kommentere bloggadressen din i kommentarfeltet. Om akkurat en uke, skal jeg lese igjennom bloggene og trekke en vinner, som jeg lager et innlegg om.


Lykke til♥ 

Vil du bli med på linkerunden? 

Vinneren av linkerunden!

Hei folkens!
Jeg rakk dessverre ikke å blogge i går men jeg kan blogge i dag. Jeg tenkte å starte med innlegget om hvem som vant likerunden i bloggens kalender for flere dager siden. Jeg har plukket ut to blogger: Den ene har veldig fine og mange bilder som gjør det interresant å lese bloggen og den andre blogger veldig ofte, noe som er veldig fint for da er det alltid noe å lese. Her er de to bloggene jeg har plukket ut!

Denne bloggeren er den som blogget mange innlegg om dagen!
Min mening om bloggen: Bloggen er fin å lese og den er spennende å lese om livet ditt. Du plukker ut noen ting fra livet ditt som er ekstra spennende og det er fint! Det eneste du kunne jobbet med var å ha flere bilder av deg på bloggen din, helst bilder der du ikke bare sitter å smiler. Men en helt nydelig blogg og en blogg jeg anbefaler dere å lese og som dere alltid kan ta en titt på, siden hun blogger så mye. Bloggeren heter Sofia.
(Trykk på bildet for å komme til bloggen)Denne bloggen er da denne som har så mange fine bilder.
Min mening om bloggen: bildene på bloggen din er veldig fine og de passer veldig fint til innholdet i innleggene dine også. Interessante innlegg har du også og du blogger om noe jeg har lyst til å lese. Det eneste du kan jobbe med er at du kan blogge litt oftere. Bloggeren heter Aurora.
(Trykk på bilde for å komme til bloggen)

Har du lest en av de bloggene før?

Linkerunde!

Hei folkens! Jeg holdt nesten på å glemme linkerunden, men siden det ikke var så mange som sendte inn bloggnavn i kommentarfeltet, så bestemte jeg meg for å linke til alle bloggene.
Liker alle veldig godt! Så for dere som har lyst til å lese en blogg eller to, ta en titt på disse bloggene!

www.ineslove.blogg.no (aktiv blogger)
www.sofiarb.blogg.no (aktiv blogger)
www.pretty4ever.blogg.no (aktiv blogger)
www.ragnie.blogg.no (aktiv blogger)
www.aurismile.blogg.no (aktiv blogger)

Tror det var alle. Rekker dessverre ikke å legge inn bilde av alle sammen. Skal nemlig på pepperkakehuspynting hos Emma (www.bimbom.blogg.no)
Det blir sikkert utrolig koslig. Skal ta med kameraet, og legger ut bildene senere i dag.
Tumblr_meefkcp5bw1qhjshlo1_500_large
Et lite juleinspirert bilde fra weheartit
Ha en fin desemberdag videre!
Leser du noen av disse bloggene?

Linkerunde!

Hei folkens! I et tidligere innlegg sa jeg jo at jeg snart skulle ha linkerunde.
Det har jeg tenkt til å sette i gang nå! Det eneste du trenger å gjøre er å skrive bloggadressen i komentarfeltet, når du har gjort det er det bare å vente til helgen (lørdag eller søndag) så linker jeg noen av de bloggene som har blitt med på linkerunden. Linker alle bloggene jeg kunne tenkt meg å bli fastleser på eller allerede er fastleser.

Lykke til!
Tumblr_me7ohuyp0x1qajblfo1_500_large
Et litt juleinspirert bilde fra weheartit med tanke på at det er Desember om 2-3 dager!!
Får nesten bare lyst til å legge ut tusen bilder fra julen og vinteren osv. men må jo begrense meg litt, i tillegg til at jeg må ha litt bilder av meg også i og med at det er en hverdagsblogg:)

Skal du bli med på linkerunden?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits