LONDON OG DAGEN

Hei♥ I går klokken ett kom vi hjem fra London og da var det bare å hoppe oppi senga. Sov helt til klokka ble ett i morrest (!!) Den siste dagen i London var veldig fin egentlig. Startet med at vi spiste frokost på en amerikansk frokostplass. Så det ble pannekaker til frokost♥ Deretter gikk vi innom noen butikker, også var egentlig planen å ta turen innom London eye, men det rakk vi ikke. Siden vi bestemte oss for å ta det litt med ro og spise en god middag, for så å være i god tid på flyplassen. Det var fordi mamma hadde/har veldig vondt i ryggen for tiden, i tillegg til at hun har flyskrekk, så ja.


Amerikanske frokost plassen ↑

I dag har jeg ikke gjort så mye. Etter frokost dro jeg, mamma og aurora til butikken og handlet litt, før vi dro på cafè. Når vi kom hjem pakket jeg ut av kofferten og ryddet på rommet. Har også filmet en innkjøpsvideo fra London. Får se om jeg får redigert den og sånt. Når jeg hadde lastet den opp på imovie, la jeg merket til at jeg snakket så syyyykt fort. Så får se om noen klarer å henge med når jeg snakker, haha♥


Nå er det snart middag, og etter det tror jeg at jeg skal ta meg en kopp te og slappe av med familien (og kanskje redigere videoen).

Vil dere se innkjøpsvideo?

LONDON DAG 3

Hei♥ Dagen i dag startet med at vi spiste frokost, som vanlig. Etter det gikk vi gjennom en park på vei til Oxford street. Mamma har dessverre fått veldig vondt i ryggen, så i mens vi var på primark så gikk mamma tilbake til hotellet. Så dermed ble det en shoppingdag med meg, aurora og pappa. Haha, pappa stakkars, måtte jo bare følge etter oss i mens vi gikk innom butikk etter butikk. Vi fikk i hvert fall shoppet, noe som var veldig gøy.Gikk opp for meg at vi nesten bare har shoppet hele dagen, hver dag, i mens vi har vært her. Så håper vi får dratt på london eye i morgen. Selv om vi har vært der før, er det alltid gøy å dra tilbake dit. I morgen er også dagen da vi drar hjem, og det er ikke akkurat noe jeg ser sånn veldig frem til. Skal bli godt å komme hjem, men jeg bare elsker denne byen her, og håper jeg kommer tilbake om ikke så lenge♥

 

For ikke så lenge siden kom vi frem til hotellet etter å ha vært på en skikkelig fancy resturant haha, veldig gøy å ha litt luksus en gang i blandt. 

Vil dere se innkjøpsvideo?

LONDON DAG 2

Hei♥ I dag har vi faktisk gjort veldig mye! Vi har shoppet, sett på musikal og vært på sightseeing. Dagen startet med at vi spiste frokost her på hotellet, før vi tok undergrunden til "Tower of London". Vi hadde en omvisning som varte i omtrent en time. Det var faktisk ganske gøy også, fordi han guiden fortalte vitser hele tiden, haha. Etter guiden gikk vi bare på slottet og så litt rundt. Deretter spiste vi litt og dro videre til oxford, hvor vi skulle se litt i butikker. Fikk shoppet litt i dag også, så det var gøy♥ Etter det dro vi å spiste litt igjen før vi dro til et teater. Mamma hadde nemlig kjøpt billetter til musikalen "Charlie and the chocolate factory." Har vært på musikal i London før, og det er sååå morsomt. 

Nå skal vi nok legge oss, men jeg blogger igjen i morgen. I morgen skal vi kanskje på London zoo, eller så blir det på mandag. Vi kommer nok til å shoppe litt i morgen også. Forresten, vil noen av dere se innkjøpsvideo/innkjøpsinnlegg når jeg kommer hjem fra London?

Etter å ha vært på tower of London, gikk vi over tower bridge.

Var en kjapp tur innom M&Ms world. Hadde ikke så god tid der inne, så fikk ikke kjøpt noe, men det er altså sjokoladeheaven der inne!♥

Når man er i London må man jo dra på Starbucks, haha.

Hvordan har din dag vært?

LONDON DAG 1

Hei♥ I skrivende øyeblikk sitter jeg her på hotellrommet i London, i mens resten av familien pusser tenna. Vi ankom London i rundt 5 tiden (det er en times tidsforskjell mellom Norge og London, så bare husk på det når dere leser bloggen) Flyturen gikk greit, og vi kom oss til hotellrommet. Etter å ha satt fra oss baggene på hotellet, tok vi bussen til Westfield, som er et stort kjøpesenter i nærheten av London. Rett over gata var det flere resturanter, så vi spiste der først, noe som var kjeeeeempegodt. Deretter gikk vi / løp vi (måtte jo rekke å gå innom alle butikkene vi ville før det stengte, haha.) til butikkene. Fikk shoppet litt selvfølgelig, men ikke så mye som jeg hadde trodd.

Nå er det vel på tide å legge seg. Vet ikke helt hva vi gjør i morgen, men på kvelden skal vi i hvert fall på musikal, så det blir bra♥
 


Flymat♥

Har du vært i London før?

1 DAG IGJEN TIL..

..jeg drar til London!♥

Hei! Nå er det ikke lenge til jeg drar til London og gjett om jeg gleder meg. Skal selvfølgelig blogge så mye jeg kan. Nå har jeg nettopp sett litt på hjemmesidene til butikker som finnes i London, haha. Resten av kvelden skal jeg bruke til å pakke litt og kanskje gjøre litt lekser. Håper dere får en fin høstferie, det kommer i hvert fall jeg til å få. Vet det ikke er høstferie før om en dag, men høstferien min har på en måte startet nå, haha. Håper også at dere som ikke har høstferie ennå får en fin helg og uke ♥
 

Min nydelige katt♥
 


Spiste kanelboller i går, noe som var kjempegodt!♥

Har du høstferie nå? I så fall hva skal du bruke høstferien din på?

CURRENT FAVORITES

Hei♥ Nå tenkte jeg å vise dere mine favoritter akkurat nå. Dette kan forandre seg ofte i og med at jeg liker å prøve ut litt forskjellige ting.

Hva er dine favoritter akkurat nå?

MYE STRESS

Hei♥ Beklager for null blogging i går, hadde det veldig travelt når jeg kom hjem klokken åtte i går. Satt bokstavelig talt med hode nedi samfunssfagsboka helt til klokka ble tolv. Vi hadde samfunnsfagsprøve i dag, noe som gikk helt greit egentlig. Hadde også engelskprøve i dag, som jeg også måtte øve litt på i går. 

I dag har jeg gjort lekser, det er jo så mye som skjer på skolen for tiden, så det skal bli godt med høstferie. Nå har jeg nettopp spist litt middag og tror jeg skal ta meg litt yoghurtis før jeg øver på en RLE prøve vi har om ikke så lenge. Håper alle har hatt en fin helg og en fin dag♥ Har du mye å gjøre på skolen?
(Sorry for dårlige bilder men har rett og slett ikke hatt tid til å ta så mange bilder)

INSPO LONDON

Nå er det bare 6 dager til jeg drar til London. Wiii ♥

HELGETUR TIL TRONDHEIM

Hei♥ Klokken åtte i kveld sitter jeg på flyet på vei til Trondheim. Så det blir en liten helgetur for å besøke besteforeldre, tante, unkel og kusiner. Det blir bare jeg, Aurora og pappa som drar. Jeg tror grunnen til at mamma ikke drar er fordi hun har flyskrekk. Blir kanskje ikke så mye blogging i helgen. Skal prøve å få forhåndspublisert et innlegg til i morgen, vi får se. 

Nå må jeg egentlig pakke, har begynt allerede men mangler noen småting. I tillegg til det skal jeg prøve å få gjort litt lekser, men vet ikke hvor mye jeg rekker. Håper alle får en fin helg også blogges vi så snart som mulig♥

Hva skal du gjøre i helgen?

 

TENNIS PÅ KVELDEN

Hei♥ Nå sitter jeg her på rommet, helt nydusja og ganske så trøtt. Etter at jeg hadde postet blogginnlegget tidligere i dag slappet jeg egentlig bare av. Men for ca. 2 timer siden, bestemte jeg og Aurora oss for å dra på utebanen å spille litt tennis. Tok ikke så lang tid før det ble mørkt men fikk spilt i en times tid.

Derettet tok jeg meg en kopp med kakao og krem og så litt på youtube videoer. Nå tror jeg at jeg skal legge meg om ikke så altfor lenge. Så snakkes vi i morgen! ♥
 
Hva har du gjort i dag?

TRENING

Hei♥ Tenkte bare å komme med en kjapp oppdatering. Jeg har ikke gjort så mye spesielt. Bare skole, trening og lekser. Det er jo det nesten hver dag brukes til, så ikke så mye spennende akkurat. Nå har jeg akkurat spist og skal snart dusje. Etter det blir det vel bare å slappe av og bare ta livet med ro, haha.

Kommer også til å lage et innlegg som blir postet senere i dag, hvis det passer sånn ♥


Jeg har på meg shorts altså, hvis noen skulle lure, haha.
Hva skal du gjøre i dag?

VINNER AV LINKERUNDEN

Hei♥ For ca en uke siden lagde jeg et innlegg der man kunne delta om å være med i en linkerunde. Det var veldig vanskelig å velge en vinner for alle bloggene var kjempefine, og faktsisk så bra at jeg tror jeg kommer til å lese dem ofte. Vinneren ble i hvertfall.............
cheerchrissy.blogg.no

Denne jenta har en helt utrolig fin blogg, og det er virkelig sånne typer blogger jeg liker. Jeg elsker alt som har med sminke, mote og oppskrifter å gjøre, og hun har alt dette på bloggen sin. Hun har veldig ofte antrekksbilder, og hun er veldig kreativ med innleggene sine (hun skriver ikke bare hverdagsinnlegg) Sminketips har hun også litt av.

Jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan jeg ikke har lagt merke til denne bloggen før, og jeg håper dere alle tar en titt. Ikke bare har hun mange antrekksbilder, men hun skriver på en veldig bra måte, uten mange skrivefeil, og hun har alltid gode og lyse bilder. 


Dere finner bloggen hennes ♥her

Har du lest bloggen hennes før? 

ANTREKK #1


Genser // H&M - Jakke // Subdued - Bukse // Abercrombie & Fitch - Sko // Converse

Kanskje ikke det mest spennende antrekket i historien, meeeen, det får gå.
Hva synes du om antrekket? 

YLVIS OG SPAGHETTI

Hei♥ Jeg må si dagene går fort for tiden. Fyller hver eneste dag med et tonn av lekser. Har akkuratt tatt meg en liten pause fra leksene, men må nok begynne igjen ganske snart, hvis jeg skal rekke alt. Skal også spise spaghetti snart, noe jeg gleder meg til. Lukter spaghetti i hele huset nå, haha♥ ELSKER spaghetti. Har forresten uuutrolig vondt i ryggen, vet ikke hva det er for å være ærlig. Håpr bare det blir bra igjen snart.

Resten av kvelden skal jeg som sagt bruke til å gjøre lekser, men jeg MÅ jo også få med meg Ylvis. Har seriøst gledet meg til premieren i hele dag, haha.
Nå er middagen klar, så vi snakkes !

Liker du å se på YLVIS? 
Siste sjanse for å delta på linkerunden!  (her) 

AMERICAN PANCAKES - OPPSKRIFT

Hei♥ For noen dager siden lagde jeg amerikanske pannekaker og det var noen som vill vite oppskriften, så her er da oppskriften på amerikanske pannekaker!

Ps. det var kjempegodt♥


Denne oppskriften er for 4 personer, noe som tilsvarer ca. 12 pannekaker. Pannekakene er jo tross alt mye mindre enn vanlige pannekaker, så det er ikke like mektig, selvom de amerikanske pannekakene er mye tjukkere.

1. Det første du må gjøre er å smelte smøret og tilsette melk. Deretter vispr du i eggene.

2.  Bland hvetemel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Hell væsken i bollen i mens du rører.

3. Når du har rørt alt godt sammen lar du røren stå i 15 minutter for å svelle. Dette er veldig viktig for at røren skal få den konsistensen den skal ha.

4.
Så steker du pannekakene. De skal være ca. 15 cm i diameter (noe som tilsvarer ca. 1,5 - 2 ss med røre.)

Og vips, så var du ferdig. Dette tar ikke lang tid i det HELE tatt.

TIPS: Legg pannekakene oppå hverandre og hell litt sirup over. Eller du kan ta syltetøy, hvis du heller vil det.Så det godt ut? Og vil du prøve ut dette?
Husk også å meld dere på linkerunden her

MONDAY FUNDAY..

Hei♥ Nå sitter jeg i senga og er akkurat ferdig med å spise middag. Har også fått gjort noen lekser i dag, noe som alltid er greit å få gjort. Har egentlig hatt en veldig kjedelig dag, haha.

Skal nok jobbe litt med et blogginnlegg senere i dag, tror det kommer ut i morgen, vi får se. Ellers så skal jeg, hvis jeg gidder, gjøre litt flere lekser. Også skal jeg selvsagt slappe av og lade opp til resten av uka.

Hva har du gjort i dag?♥

SHOPPING OG KOS

Hei♥ I skrivende øyeblikk sitter jeg i sofaen og ser på TV. Har vært en veldig fin helg, i går dro jeg, Maria, Aurora og Sofia til Bogstadveien for å se litt i butikker og bare kose oss. Lenge siden jeg har gått på ordentlig shopping. I dag har jeg vært hos Sofia fordi vi overnatta der fra i går til i dag. Kom hjem for ca. en halv time siden.

Nå skal jeg bare slappe av, se litt på tv og bare kose meg. Håper alle har hatt en kjempefin helg ♥

Brandy melville♥
Hvordan har din helg vært?
Husk å delta i linkerunden her

MY ALL-TIME MAKEUP FAVORITES

Hei♥ Nå tenkte jeg å vise og fortelle dere litt om noen av mine "all-time makeup favorites". Altså, jeg skal vise dere mine absolutte beste sminkefavoritter. Dette er også inkludert børster. Jeg har ikke testet ut så mange produkter, så dette endrer seg helt sikkert etter hvert. Men dette er altså de produktene/børstene som jeg liker aller best av det jeg foreløpig har testet ut. Håper dere liker det.
Rimmel "stay matte" powder - Dette pudderet er sååå bra. Ansiktet ditt er matt hele dagen, og i tillegg dekker det litt. Jeg har i fargen "silky beige", men om man har i "translucent" dekker det selvsagt ikke noen ting.

Clarins instant light lip prefector - Denne lipglossen er så utrolig naturlig og fuktighetsgivende, noe jeg liker skikkelig godt. Jeg er ikke typen som går med rød leppestift, for å si det sånn. For det første føler jeg ikke at jeg kler det, og for det andre føler jeg meg ikke helt komfortabel med det. så derfor er denne lipglossen fin, for den kan jeg tørre å gå med på skolen, om dere skjønner?

♥Maybelline color tatoo - Jeg har kun èn kremøyenskygge, men jeg skal helt klart kjøpe flere kremøyenskygger i fremtiden, for de er jo bare såå bra. For det første holder de veldig lenge, og for det andre er den jeg har ("ON AND ON BRONZE") veldig naturlig, samtidig som det ser ut som man har jobbet lenge med øyenskyggen.

♥Bourjois blush - Jeg virkelig elsker denne blushen, den er den perfekte hverdagsfargen. Den lukter også roser, noe som er et stooort pluss.


Maybelline instant anti-age concealer -Denne concealeren dekker ringer under øynene så bra, jeg sliter ikke så mye med det, men hvis jeg ikke har sovet så mye, er denne så bra å ha. Det har også anti-age effekt, noe jeg mener en fjorten år gammel jente ikke trenger, men det gjør jo ikke noe å ha det heller. Jeg elsker forresten aplikatoren som er en slags svamp, ellerno.

NYX lip butter - Jeg har tre nyx lip buttere, men jeg må si at den i fargen "crème brulee" er min absolutte favoritt. Igjen, den er veldig naturlig. Den lukter også så godt at jeg, helt ærlig, kunne spist den opp haha, men tror ikke det hadde vært så lurt. Fuktighetsgivende er den også.

Børster

ELF stipple brush - Denne børsten bruker jeg til å påføre blush, noe jeg synes den passer perfekt til. Når man har en "stipple brush", mener jeg, at resultatet blir mye finere og det ser ikke ut som du har en rosa runding i ansiktet når du påfører blush med denne kosten. ELF er jo også veldig billig, så jeg vil anbefale å teste denne ut, om du ikke har så mange børster fra før av.

Sephora mineral powder brush - Foreløpig bruker jeg denne børsten med bronzer. Rett og slett fordi jeg ikke har mineral pudder. Kommer nok til å bruke den til mineral pudder når jeg får det, men synes den egner seg fint til bronzer også. Noe av det beste med børsten er at den er ganske kompakt og veldig myk.

Hva er dine "all-time" sminke favoritter? 
- Husk å meld dere på linkerunden her 

AMERICAN PANCAKES

Hei♥ For et par timer siden kom jeg hjem fra skolen, og nå er jeg virkelig klar for helg. Føler denne uka har gått så sakte. Hedigvis er det bare to uker igjen til høstferie (wiiiiii) Etter skolen lagde jeg og Aurora amerikanske pannekaker med sirup. Det var godt det, tror jeg skal lage det oftere.

Om ikke så lenge skal jeg ta turen over til Maria for å jeg skal overnatte der i natt, så det blir koslig. Har også en del lekser jeg må få gjort i løpet av helgen, som jeg tror jeg skal gjøre på lørdag♥
Hva skal du gjøre i helgen?

DAYS LIKE THIS

Hei♥ I dag ble jeg igjen etter skolen for å gjøre lekser sammen med en venn, det er jo mye lettere å gjøre lekser og skolearbeid skolen. Også er tennishallen rett ved siden av, så vi slapp å dra hjem i mellomtiden. Tennisen sluttet 4, og jeg gjorde ferdig leksene på skolen. Så jeg har egentlig ikke gjort noe særlig etter at jeg har kommet hjem. Må virkelig bare slapppe av og få halsen min bedre. Så resten av dagen skal jeg bruke på å drikke masse te♥

Veldig kjedelig innlegg, men sånn er hverdagen haha. Holder på å lage et sminkerelatert innlegg, som mest sannsynelig blir publisert i helgen. For da skal jeg overnatte hos Maria fra fredag til lørdag og Sofia fra lørdag til søndag, vet ikke hvor mye blogging det blir da, men.Hva har du gjort i dag?

KOSEKVELD

 Hei♥ Nå har jeg akkurat spist en veeldig sen middag, og før det var jeg på tennis. Har fått nye treningstider, så slutter ikke på trening før 7, og mamma er ikke hjemme før vi drar på trening. Så regner med at onsdager blir en dag med sene middager fremover. Uansett, tidligere i dag var jeg selvsagt på skolen, og i dag føltes det ut som vi hadde dobbelt så lang skoledag. Tror jeg følte det sånn siden jeg har fått litt for lite søvn i det siste. Jaja, får legge meg tidligere i kveld. 

I skrivende øyeblikk sitter jeg på rommet mitt i pysj, og har akkurat tent noen duftlys. Om ikke så lenge skal jeg gå ned å lage meg en kopp te også. Stemmen min er så hes, at jeg tror jeg mister den snart, haha. Får håpe jeg ikke gjør det da.

Håper alle får en fin kveld videre!♥


Eeelsker dette lyset. Vedder på at jeg har brent ned hele i løpet av vinteren.

Etter skolen gikk jeg en liten tur med en venn av meg, og hun har VERDENS søteste hunder. Den på bilde er den minste♥
Forresten, husk å meld dere på linkerunden her

Hvordan har dagen din vært?

TIPS TIL Å FÅ FLERE BLOGGLESERE

Hei♥ Nå tenkte jeg å komme med noen tips til hvordan man kan få flere blogglesere. Jeg lager ikke dette innlegget for å på noen måte si at jeg har den perfekte oppskriften til å få flere lesere eller noe sånt. Det er bare ting jeg mener er viktig for en blogg eller ting som jeg tror vil gjøre at man får flere blogglesere. Jeg klarer ikke å følge alle disse tipsene, langt i fra, men vil allikevel gi dere noen tips.


 Blogg daglig: Det er mye morsommere å lese en blogg der man får daglige innlegg/oppdateringer.

Lyse bilder og ryddig design: Dette punktet er også veldig viktig. Bloggens oppsett og design er det første leserne ser på. Hvis du har et veldig rotete design med mye farger, vil nok mest sannsynelig leseren gå ut av bloggen før den har lest noe som helt. Nå sier ikke jeg at man bare kan ha et hvitt design, man kan for all del ha andre farger enn hvit, bare man ikke har så mange forskjellige farger.

Variasjon: Selvom det kan være uuuutrolig vanskelig med variasjon i innleggene, prøv. En blogg blir så mye bedre om du ikke kun skriver hverdagsinnlegg hver ensete dag (med mindre du har en helt utrolig spennende hverdag dag) Hvis man står llitt fast, så kommer jeg til å nevne en bok som er fin å bruke til dette også.
 
Ha det gøy: Det aller, aller viktigste når man blogger er å ha det gøy. Det er ikke noe vits i å blogge om noe man ikke liker, eller blogge i det hele tatt om man ikke liker det. For det første legger blogglesere merke til det om du ikke liker det du skriver om, og for det andre er jo blogg noe man gjør for å ha det gøy. Jeg interreserer meg litt for bla. sminke. Derfor har jeg noen innlegg innimellom som er sminkerelaterte.Videoer: Dette er jo ikke noe man MÅ ha med på bloggen. Hvis du for eksempel ikke for lov til å legge ut videoer av deg selv på youtube, kan man jo ikke gjøre dette. Men videoer får leserne til å se litt mere av deg, og bli litt bedre kjent med deg. 

Bloglovin og kommentere: For å få andre til å vite om bloggen din er det lurt å kommentere på andre blogger, det må selvsagt være relevant for det innlegget du kommenterer på. Ingen vil jo besøke bloggen din om du bare skrive "Fin blogg, gjerne ta en tur innom min blogg" Bloglovin er også lurt, for der kan man få "følgere" som får varsler hver gang du oppdaterer bloggen din. Tips: Lurt å legge til link fra bloggen din til bloglovin siden din, så  det er lettere for folk å følge bloggen din.

Ikke gi opp: Dette er noe av det viktigste med å starte en blogg. Hvis du drømmer om å nå langt med bloggen din, må du ikke gi opp. Ingen blir toppbloggere etter 1 måned og holder seg der så lenge man blogger. Noen kan bli toppbloggere for en kort peroide, fordi de blogger om et viktig/provoserende tema. Men de som faktisk er på topplisten i flere måneder, er bloggere som har blogget en god stund. 

Fengende overskrift:
 En fengende overskrift gjør at leseren vil lese innlegget ditt. Så en overskrift er jo noe av det viktigste med et innlegg. Tips: Det er også smart å ha det "beste" bilde som det øverste bilde på bloggen, for det er dette som kommer opp for bloggvennene dine, på bloglovin og egentlig de fleste steder. 

Planlegg innleggene dine: Det er alltid lurt å planlegge innleggene litt, eller i det minste tenke litt ekstra på hva du skal skrive om, før du faktisk begynner å skrive. Du trenger ikke bruke evigheter, men om man gjør dette, merker man forskjell. Innlegget blir mye mer komplett. Det er også lurt å lese igjennom et par ganger før du poster innlegget.

Tips:
 For ikke så lenge siden kjøpte jeg denne boken, som jeg bruker til å skrive ned blogginnlegg, så om du føler at du bare poster hverdagsinnlegg, eller de samme innleggene hele tiden, så kan du bare ta en titt i boka. For man kommer kanskje på noen bloggidèer noen dager, og har helt skrivesperre andre dager.


Hva synes du om tipsene? 

LINKERUNDE

Hei♥ Nå tenkte jeg det var på tide med en linkerunde. Tror jeg aldri har gjort det før, i hvert fall ikke siden jeg begynte å blogge igjen, så det blir morsomt. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å kommentere bloggadressen din i kommentarfeltet. Om akkurat en uke, skal jeg lese igjennom bloggene og trekke en vinner, som jeg lager et innlegg om.


Lykke til♥ 

Vil du bli med på linkerunden? 

Jeg trenger din hjelp

Hei♥

Nå har jeg akkurat blitt ferdig med øving til prøver, noe som føles sååå herlig. Elsker når jeg bare får gjort unna skolearbeid, i steden for å drøye det til sent på kvelden. Jeg er ganske forskjøla for tiden, så sitter nå med en kopp te, i håp om at jeg ikke skal miste stemmen helt. Tidligere i dag var jeg ikke på vanlig skole, jeg var på et elevrådseminar. Høres bedre ut enn det det var. Vi måtte bare sitte i grupper å diskutere, men for det meste så vi bare på presentasjoner. Jeg er jo bare vara, så følte ikke helt at jeg trengte å følge med så mye. menmen, det positive var jo at vi slapp skolen (haha) og fikk pizza og brus.

Forresten, hvis det er noen der ute som vil anbefale et kamerastativ til meg, så er det bare å kommentere i kommentarfeltet (gjerne legg med sånn ca. pris og hva du bruker det til/sånn ca. hvor høyt det kan bli)  Jeg ser nemlig etter et kamerastativ så det er litt lettere for meg å ta bilder, i steden for å stable ting oppå hverandre. Tror kameraet mitt passer til de fleste kamerastativ. 


Forresten, har dere lagt merke til at jeg har fått nytt design? Gjerne skriv hva dere synes om design og header♥

Har du noe kamerastativ å anbefale?

 

THROUGH MY PHONE

Hei♥ Nå tenkte jeg å vise dere litt bilder som er tatt fra mobilen min. De eldste bildene er rundt en måned gammel.
 


Hva synes dere om bildene?

Sporty

Hei♥ I dag føler jeg at jeg har vært eldig aktiv, til en forandring. Startet dagen med en god frokost, før hele familien tok på seg treningsklær og sykla bort til et løp jeg og Aurora skulle løpe. Det var overhode ikke langt, men derfor ga vi litt ekstra på, så det endte jo med at jeg ble helt andpusten og sååå sliten. Ble veldig fornøyd med innsatsen min da. Er alltid sånn som stopper opp hvis jeg blir litt sliten. Men det gjorde jeg altså ikke nå, grunnen til det er at jeg har så utrolig konkurranseinnstikt. Målet mitt var jo da å slå Aurora, haha♥

Nå har Ine akkurat dratt, vi hoppet litt på trampolinen og spilte fotball, noe som var kjempemorsomt. Siden det er mandag i morgen (buhu) må jeg gjøre litt lekser, men mest av alt skal jeg lade opp til nok en uke med skole. 

Fikk jo selvfølgelig litt belønning for det harde arbeidet, haha 

Hva har du gjort i dag?

Jeg skal til London!

Ja, du leste riktig. Jeg skal til London i høstferien!
Hei♥
I gårsdagens innlegg skrev jeg at jeg skulle fortelle dere hvor jeg skal i høstferie, så jeg tenkte bare å forklare og fortelle dere litt  om turen.

For noen uker siden fikk jeg vite at mamma og pappa hadde bestilt flybiletter og hotell i London, og gjett om jeg ble glad! Jeg har ønsket å dra til London så lenge nå, og nå (i høstferien) skal vi endelig dra! Jeg har jo vært i London før, i 2012 tror jeg det var, men nå kommer jeg til å oppleve helt andre ting, for vi drar jo sikkert ikke på akkurat de samme plassene som sist. Egentlig tror jeg ikke at det helt har gått opp for meg enda, men jeg er så utrolig takknemlig for at familien min får dratt til London, og jeg gleder meg sååå mye. 

Jeg drar til London på fredagen når høstferien starter, og vi kommer hjem seeent på mandagen. Resten av høstferien skal jeg nok bruke til å være med venner og slappe av. 

Hvis det er noen spesielle steder dere vil anbefale å spise eller se, er det bare å kommentere. Gjerne kommenter om det er noen bra butikker dere vil anbefale også♥ 

Har du vært i London?
Har du noen steder/butikker i London å anbefale? 

Høstluft

Hei♥ I skrivende øyeblikk er Stina og Hedda på overnattingsbesøk. Vi har nettopp spist pizza, og mamma skal lage dessert om ikke så lenge. Vi skal også kanskje se på film og spise godteri, så det blir bra. Tidligere i dag var jeg, som jeg skrev i forrige innlegg, med Sofia. Vi tok litt bilder og bare snakket litt.

Håper alle får en fin kveld videre, også snakkes vi i morgen♥  
Hva har du gjort i dag?

God morgen

Hei♥ I dag våknet jeg rundt 10, noe som var helt greit. Slappet av litt før jeg kom meg opp av senga, og tuslet ned for å spise frokost. Som i forrige uke hadde jeg croissant til frokost, og gud, som jeg elsker croissant. Nå har jeg egentlig bare sett på youtube videoer, men føler jeg må få gjort noe snart haha. Skal kanskje en tur innom Sofia om ikke så lenge, også skal Stina og Hedda overnatte, noe jeg tror blir veldig koslig.

Skal forresten fortelle dere hvor jeg skal i høstferien om ikke så lenge. Vet ikke om det blir i dag, i morgen eller i overi morgen. Men dere skal i hvert fall få vite det.
Hvordan har din morgen vært?
Hva skal du i høstferien? 

New in

Hei♥ Etter skolen dro jeg, Aurora og Sofia til senteret, noe som var veldig koslig. Hadde litt forskjellig ting jeg måtte kjøpe, og jeg kjøpte for det meste mat. Men ble i hvert fall veldig fornøyd med innkjøpene!

Nå skal jeg bare nyte resten av fredagen. Skal vel spise middag om ikke så lenge, og etter det blir det vel bare å slappe av, tenne litt lys og egentlig bare gjøre det jeg vil. Ahh, som jeg elsker slike dager!

Bomullpads - H&M // Neglelakksfjerner - H&M // Målebånd - TGR // Hårbøyle - GLITTER


Hvilken butikk er din favoritt?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits