SNART HALLOWEEN

Hei♥
Jeg beklager for at jeg har blogget så dårlig i det siste, har hatt det veldig travelt med trening, skole og venner. Dagen i dag har heller ikke vært et unntak. Etter skolen dro jeg på tennis trening, for så å hente et barn vi sitter barnevakt for på torsdager. Etter det måtte jeg og søteren min lage middag fordi pappa og mamma var på noen jobbgreier. Har også hatt masse lekser som jeg har gjort frem til omtrent nå. I tillegg har pappa (med litt hjelp av meg) snart satt sammen skapet mitt. Gleder meg sånn til det er ferdig.

I morgen er det jo halloween, og som jeg gleder meg♥ Skal til en venn, med noen andre, hvor vi skal kle oss ut, se på film og spise godteri. Så det blir bra. Siden jeg kom hjem sent i dag, og det dermed var veldig dårlig lys, fikk jeg ikke tatt noen bilder. Tenkete derfor å vise dere noen inspirasjonsbilder (igjen), men denne gange halloween relaterte. 

Hva skal du gjøre på halloween?
 

ANBEFALING AV SERIER

Hei♥ Nå som høsten er her, og det sakte men sikkert nærmer seg vinter, blir det mye netflix på meg i hvertfall. Tenkte derfor å anbefale dere noen serier som jeg liker å se på/har sett. Ser på serier hele tiden, og tenkte derfor at jeg har litt "erfaring" med serier, om man kan si det sånn..Håper dere liker det♥

DROP DEAD DIVA
Denne serien ser jeg på akkurat nå, og jeg må virkelig si at jeg synes det er sååå gøy. Handler om en jente/dame som dør, også havner hun i kroppen til en veldig flink advokat.


 GOSSIP GIRL
Dette er kanskje den første serien jeg har sett på, og den er veldig bra. Likte den veldig godt før, men mangler fortsatt motivasjon til å se på den siste sesongen. Synes uansett dere burde teste ut denne serienn. Spesielt hvis du er glad i New York og berømmelse og alt det der. 


MODERN FAMILY
 Herregud som jeg elsker Modern family. Har virkelig ikke ord, det er så utrolig morsomt. Serien følger tre "helt normale" familer, og jeg kan virkelig sitte å le for meg selv i mens jeg ser på denne serien. ANBEFALES!


NEW GIRL
Denne serien er også veldig bra. Det er ikke så lett å forklare handlingen i serien, men det handler vel om en jente/dame som bor sammen med tre andre, og de finner på mye forskjellig.

Dette er vel de jeg kommer på, som jeg liker aller best♥
 
Ser du på noen av disse seriene?
Hvilke serier liker du å se på? 

DAILY DOSE OF INSPIRATION

Hei♥ 
I dag er jeg hjemme fra skolen, fordi jeg ikke føler meg helt bra. Tenkte derfor å benytte anledning, å ha enda et inspirasjonsinnlegg. Håper dere liker det♥


 Hva inspirerer deg?

SVAR PÅ SPØRSMÅL #2

Hei♥
For noen dager siden spurte jeg dere om dere hadde noen spørsmål til meg, og det hadde noen av dere. Derfor tenkte jeg å svare på dem nå. Gjerne still spørsmål til neste gang.


Hvor redigerer du bilder?
Jeg redigerer som oftest bildene mine i pixlr/express om jeg vil ha fine filtre og sånt. Om jeg vil endre lysstryken og lyset, redigerer jeg bildene mine i picmonkey. Begge nettsidene er gratis og veldig enkle å bruke.

Tar du bildene av deg selv, selv?
Noen ganger får jeg søsteren min til å ta bilder av meg, men som oftest bruker jeg å stable ting oppå hverandre for så å ta selvutløser. For øyeblikket sparer jeg til kamerastativ, så har planer om å kjøpe det om bare noen få uker, så da blir det bedre bilder.

Hva er ditt favoritt klesplagg?
Hmm, det er vanskelig å velge. Har vel ikke noen spesielle favorittplagg, men er veldig glad i cardigans og kosetøy, hahah.

Hvor får du inspirasjon fra?
Får inspirasjon fra forskjellige steder. Hovedsakelig fra blogger, youtube og ting og personer rundt meg.

Kan du svare på video?
Velger å svare i et innlegg nå, siden jeg ikke har hatt så god tid i det siste. I tillegg til at jeg føler jeg trenger litt flere spørsmål for at videoen jeg eventuelt lager, skal bli lang nok.

Hvor redigerer du videoene dine?
Jeg redigerer videoene mine i Imovie, rett og slett fordi det er det enkleste og det følger gratis med i mac. Dessuten vet jeg ikke om noen andre steder man kan redigere videoer 

Kan du nevne noe av det morsomste du har gjort?
Hmm.. dette er også et ganske vanskelig spørsmål. Men det må vel være når jeg er ute å reiser. Synes det var veldig gøy i Hellas for to år siden, fordi da reiste vi med noen venner og familien deres. Synes også det var veldig morsomt når vi dro til London og selvsagt New York. Synes vel New York var det mest morsomme, siden det var så spennende og langt hjemmeifra.


Hvor handler du mest klær?
Hvis jeg vet at jeg skal ut å reise, pleier jeg å spare penger og shoppe masse der. Men om jeg skal velge butikker i Norge, vil det nok være Cubus, H&M  og ja, egentlig de fleste vanlige butikker.

Har du noen spørsmål til neste gang?

MINE FAVORITT HÅRPRODUKTER

Hei♥ 
Nå tenkte jeg å fortelle dere om mine favoritt hårprodukter. Jeg vil ikke si at jeg har det fineste håret i verden, langt i fra, men jeg synes allikevel at jeg har funnet noen fine produkter som gjør at håret mitt ser litt sunnere ut og litt mindre "frizzy". Produktene har jeg også prøvd ut over en lengre tid og jeg føler det passer mitt hår ganske så bra.

TIGI BED HEAD recovery balsam og shampo: Jeg må bare si at dette er en av de aller beste shampoen og balsamen jeg noen gang har prøvd. Det gjør håret mitt midre "frizzy" og litt glattere. Dessuten lukter det så godt, og lukten varer til neste dag, det er altså ikke noe som forsvinner samtidig som du går ut av dusjen. 

TANGLE TEEZER: Jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan jeg klarte å børste håret mitt, før jeg begynte å bruke denne børsten. Mesteparten av dere har sikkert hørt mye bra om denne hårbørsten før? Det er i så fall av god grunn, fordi den gjør børstingen av håret ditt så utrolig mye lettere. Den løser opp floker så lett som bare det, ooog den lugger ikke. Jeg har hatt denne i noen år nå, og den funker fortsatt, men tror det er på tide å kjøpe ny tangle teezer snart.

BATISTE DRY SHAMPOO "blush": Det er ikke alltid man har tid til å vaske håret, og i travle hverdager er denne dry shampooen et "must" Jeg personlig elsker den i blush best, fordi den lukter så godt til å være et hårprodukt. Den tar bort alt av fett i håret (det gjør for så vidt alle dry shampooene fra batiste) og den gir håret ditt litt mere volum i tillegg.

MOROCCANOIL "light": Jeg kan til tider ha veldig "frizzy" hår, men om jeg tar denne oljene i tuppene på håret, "roer" den ned alle de små hårene som stikker ut i alle kanter. Håret blir også mer glansfullt og det blir rett og slett bare bedre på mange måter. I tillegg til at dette lukter så forferdelig godt!

PROFFS heat protection spray: Jeg retter håret mitt veldig sjeldent, men når jeg gjør det, så bruker jeg denne varmebeskyttende sprayen. Nå skal det sies at jeg ikke har prøvd særlig mange varmebeskyttende sprayer, men jeg synes denne funker kjempebra. Jeg synes den gir litt fukt til håret, samtidig som det virker som at den beskytter håret mot rettetangen. I tillegg lukter også dette hårproduktet ganske godt.

GOLDWELL antifrizz serum: Dette er et skikkelig godt produkt, som jeg tror vil passe til alle som sliter med litt eller veldig "frizzy" hår. Jeg bruker det bare på steder jeg har veldig frizzete hår. Pleier ikke å ta det nær hodebunnen da. Dette serumet demper frizzen og, igjen, lukter veldig godt.


Hva er dine favoritt hårptodukter?

DAGENS ANTREKK #2

Hei♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, så jeg tenkte å oppdatere bloggen litt. Har veldig bloggmotivasjon for tiden, så det er jo bra. Skoledagen var som vanlig. Eneste høydepunktet er valgfaget vi har på slutten av dagen. Dessverre slutter vi alltid rundt 4 tiden på mandager, noe som passer veldig dårlig i dag. Har nemlig en norskpresentasjon, mat og helseprøve og spanskpresentasjon i morgen. Heldigvis har jeg alt gjort leksene, så nå er det bare å øve til prøven og presentasjonene. 

Over til hva innlegget faktisk skulle handle om. Jeg fikk jo en pakke fra sheinside i posten for noen dager siden, og jeg er den typen som bare må ha på klærne jeg har kjøpt/bestilt dagen etter at jeg har fått det. Klarer liksom ikke å la vær. Uansett, siden jeg har på meg genseren fra sheinside i dag, tenkte jeg å vise dere antrekket mitt.Genser - sheinside // Bukse - cubus // Sko - uggs

Hahah, veldig enkelt antrekk ♥ 

ALT MULIG I ET INNLEGG

Hei♥
I skrivende stund sitter jeg i sofaen med tekoppen og en muffins i mens jeg ser på "meglerne". Akkurat slik en søndag skal være. Sofia overnatte fra i går til i dag, men hun har dessverre dratt nå. I tillegg har mamma bursdag i dag, så vi vekket henne i morrest med sang, muffins og gaver. Blir vel mere kaker senere i dag. Jeg har også fått planlagt hvordan skapet mitt skal se ut, og jeg føler vi virkelig har kommet frem til noe som kan funke. Har jo sett på flere blogger og andre steder for inspirasjon, noe som har hjulpet veldig. Synes det ser veldig bra ut foreløpig, og det er vel ikke noe mer som mangler, annet enn å montere det og ta ned skapet jeg har nå. Jaja, vi får se når det blir gjort♥ 

Nå skal jeg se ferdig "meglerne", før jeg tar fatt på mat og helse boka for å pugge til prøven vi har på tirsdag. Foreløpig skjønner jeg ingenting av det vi skal kunne, så jeg har en del øving foran meg. Ellers, så hadde jeg planer om å ta bilder til et dagens antrekk, men det blir det nok ikke noe av allikevel. Rett og slett fordi jeg alltid ender opp med å ha på meg en pysjamasbukse og en genser på søndager. 
 
Forresten, i går kveld dro hele familien + Sofia til folketeateret for å se på "Billy Elliot" og herregud så bra det var. Minnet meg veldig om de musikalene jeg har vært på i London. Anbefaler alle å bestille billetter.
 
Har du sett på Billy elliot? 
 STILL SPØRSMÅL TIL SPØRSMÅLSRUNDEN HER

DAILY DOSE OF INSPIRATION - AUTUMN

Hva inspirerer deg?

PAKKE I POSTEN

Hei♥ 
For en liten stund tilbake bestilte jeg noen ting fra sheinside, og i dag hentet jeg og mamma det på postkontoret. Kjempelenge siden jeg har bestilt klær fra nettet og synes egentlig det kan være litt risky med størrelsen og sånt. Heldigvis passet alt, i hvert fall foreløpig, så det var bra. Kjolen kommer jeg mest sannsynelig til å bruke som julekjole, siden jeg har utrolig få kjoler i skapet mitt. Tenkte i hvertfall å vise dere hva jeg bestilte :)

På dette bilde ser man det ikke så godt, men jeg bestilte i hvert fall en genser, en kjole, et smykke og en cardigan.

Vet ikke om det er så lett å se, men dere får sikkert se det senere på bloggen.


Hva synes du om innkjøpene?
Har du bestilit noe fra sheinside før?
Husk å stil meg spørsmål her 

MIN HVERDAGSSMINKE

Hei dere !
Nå tenkte jeg å vise dere min hverdagssminke. Lagde et sånt innlegg for noen måneder tilbake, men føler at je bruker helt andre sminkeprodukter nå, enn det jeg gjorde da. Så håper jeg dere får en kjempefin lørdag♥

Sminkemappe fra PRIMARK

Børster:
REAL TECHNIQUES powder brush
REAL TECHNIQUES expert face brush
ECO TOOLS
airbrush concealer brush
ELF proffesional bronzing brush
PRIMARK (vippetang)

Sminke:
NYC smooth skin bronzing powder
COLLECTION lasting prefection concealer

BENEFIT they`re real mascara
SOAP AND GLORY archery brow pencil & brush
MAYBELLINE instant anti age effect concealer 
SOAP AND GLORY one heck of a blot powder
BURTS BEES tinted lip balm (petunia)

Så det var det jeg bruker som hverdagssminke. Nå er det jo sånn at jeg ikke bruker alt hver dag, men nå viste jeg bare alle produktene jeg ville brukt om jeg hadde hatt ekstra god tid på morgen. Noe som ikke er så ofte, og derfor kommer jeg på skolen enten med litt mascara og pudder eller ingenting eller mye av det dere ser på bildene :)

Hva er din hverdagssminke?
Husk å still spørsmål til spørsmålsrunden her 

FREDAGEN - IKEA, SYKKEL OG MUFFINS

Hei alle søte lesere !
I dag etter skolen kjøpte jeg med meg en pakke med Toro muffinsmix. Har hatt sykt lyst på muffins i det siste, og tenkte derfor at fredagen passet best til å spise det. Har smakt på dem allerede, og jeg må si de ble ganske så bra. Ikke det at det er så vanskelig å lage akkurat, men ble veldig fornøyd med resultatet for det, haah.

Etter å ha smakt litt på muffinsene dro hele familien på en sportsbutikk for å kjøpe sykkel. Og ja, det er ikke akkurat sykkel sesong nå, men pappa så en veldig fin sykkel på nettet, så vi tenkte vi kunne dra dit nå og ha den klar til sommeren. Hadde en altfor liten sykkel før, så det var virkelig på tide med en ny. Etter fem minutter inne i butikkene hadde vi kjøpt oss sykkelen, haha.

Sportsbutikken var like ved IKEA, så vi tenkte vi like så godt kunne ta turen innom. Trengte en ny dyne og et skinnteppe, også skulle vi se litt på garderobeløsninger, siden jeg skal få meg nytt klesskap snart. Ble for det meste bare nødvendige ting som ble kjøpt, i tillegg til et par tøfler og godteri (det var sykt billig godteri der, 0,1 kg for bare 3 kroner!!) 

Tøflene er ikke de mest moteriktige, men fyyy søren så deilige de er.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og tenkte å se litt på "Senkveld" om ikke så lenge, eller så vurderer jeg også å se på "Side om side" Regner med at jeg ser litt på begge programmene. Håper alle får en fin fredagskveld og en fin helg♥

Hva har du gjort i dag? ♥

GLOSSYBOX !!

Hei♥ Nå tenkte jeg å fortelle litt om noe jeg synes er ganske så genialt. Det er nemlig noe som heter glossybox, og det passer perfekt for deg, om du er interresert i sminke selvsagt. Det er i hvertfall jeg, og jeg synes konseptet med glossybox er veldig morsomt og smart. Det går ut på at man betaler 179 kr i måneden og for hver måned får du en boks med forskjellige sminke-og skjønnhetsprodukter. Det kan være fra kjente merker eller noen merker man ikke har hørt så mye om, og som derfor er morsomme å teste ut. 

Ser ikke dette bra ut eller?


Jeg synes i hvert fall dette hørtes helt genialt ut ! Spesielt hvis du er som meg og ELSKER å prøve ut nye ting. Fordi det er jo rett og slett det denne boksen er til. Verdien på alle varene du får i boksen er også langt over det du faktisk betaler, noe som selfølgelig er et stooort pluss. Så ja, tenkte egentlig bare å fortelle litt om det sånn at dere kan prøve det ut selv. Jeg har ennå ikke prøvd det ut, men jeg har planer om å prøve det ut om ikke så altfor lenge, og det passer jo bra som en julegave nå som det nærmer seg jul også♥

Jeg vet ikke om det bare er meg, men jeg elsker i hvert fall å få ting i posten, mer enn å kjøpe det i en vanlig butikk. Det er jo fordi jeg har noe å se frem til og når man endelig får det, så blir man så glad♥

Vil du prøve ut dette?

Du kan lese mer om glossybox  her

LATELY THROUGH MY PHONE

Hei♥ Først og fremst vil jeg bare si beklager for så dårlig blogging i det siste.. Har postet innlegg og sånt, men føler det har blitt lite skriving og veldig mange haste innlegg. Begrunnelsen er vel den at det fort blir mørkt, så jeg ikke får tatt noen bilder, i tillegg til at jeg ikke har noe kamerastativ, noe sm gjør det vanskligere. Pleier jo å stable ting oppå hverandre osv, men nå sparer jeg til et kamerastativ, så det er bare å glede seg til bedre bilder. Jeg har også veldig mye lekser og prøver for tiden, så ja. Men det som er så fint å se er at det fortsatt er en del som tar turen innom bloggen min, SELVOM jeg ikke blogger♥

Uansett, nå tenkte jeg å vise dere noen bilder som er tatt fra mobilen den siste måneden. Har nesten bare bilder av venner og folk på skolen og sånt, så det er ikke så mange bilder å vise akkurat nå. Vil jo ikke legge ut bilder av folk om dem ikke vil det. Så ja, her er noen bilder fra den siste måneden. 

Katten min // På vei til London // Tower bridge // Willy Wonka sjokolade !! (fra musikal i London)
En gate i London // Jordbær og sjokolade (naam) // seeelfie...// meg og en venn
Klappet hester på en gård en dag // Frida i løvet // Meg i løvet, haha // juuul !
Stella // To venner // Meg og en venn // Kakao med krem !
 
Hva har du gjort i dag? 
Kom gjerne med spørsmål til spørsmålsrunden her 

ASK ME ANYTHING

Hei♥ Etter at jeg kom hjem fra dans gikk jeg rett opp på rommet mitt og begynte med lekser, haha. Nå har jeg gjort lekser i hele dag og har fortsatt noen småting å gjøre. Heldigvis var det pannekaker til middag, noe som gjorde at lekseøktene ikke ble så slitsomme. Nå skal jeg mest sannsynelig gjøre litt flere lekser, før jeg spiser kveldsmat og ser på Ylvis♥

Over til overskriften, jeg tenkte å ha et innlegg om ikke så lenge, hvor jeg svarer på eventuelle spørsmål. Vil jo at dere skal bli så godt kjent med meg som mulig. Innlegget blir jo ikke noe av om dere ikke kommer med noen spørsmål, så det er bare å fyre løs♥ 


Har du noen spørsmål til meg?

COVERBRANDS WANTS

Hei♥ For noen dager siden bladde jeg igjennom nettsiden til coverbrands, og jeg fant utrolig mye fint. Jeg elsker egentlig å bare sitte i senga og drømme seg litt bort på nettbutikker, haha. Uansett, jeg har plukket ut noen av mine absolutte favoritter fra nettsiden, som jeg tenkte å dele med dere. Jeg håper dere liker sånne innlegg, fordi det tar litt lengre tid å lage dem, men samtidig tenker jeg bare på det jeg  ville likt å lest, såå ja. Bare kom med innspill om dere vil ha noen spesielle innlegg. Om dere vil ha flere eller færre hverdagsinnlegg osv. Tenkte også å ha et innlegg der jeg svarer på spørsmål, så det er bare å spørre♥

1.
The balm MARY LOU MANIZER 2. Too faced CHOCOLATE SOLEIL 3. Dephora lippmann "GLITTER IN THE AIR" 4. Real techniques SETTING BRUSH 5. Nyx EYESHADOW PRIMER 6. Nyx CHUNCKY DUNCK 7. Glo minerals UNDER EYE CONCEALER 8. real techniques STIPPLING BRUSH 9. O.p.i IN THE CABLECAR-POOL LANE

Har du noen spørsmål til en eventuell spørsmålsrunde?

MINE SPOTIFYLISTER

Hei, for en liten stund siden begynte jeg å oppdatere spillelistene min på spotify, og siden jeg har verdens beste musikksmak (not) så tenkte jeg å dele mine spotifyllister med dere. Håper dere liker det♥
 Kristins løpeliste - Denne lista er jo, of course, min løpeliste. Det er altså den lista jeg hører på når jeg skal trene. Siden jeg så og si aldri hører på musikk når jeg trener, unntatt om jeg løper, så kalles den bare løpeliste. Denne oppdateres når jeg finner noen fine løpesanger rett og slett. Dere finner løpelisten min her

! Kristin -
Denne lista er en ganske så nyopprettet liste, og her tenkte jeg da å oppdatere så fort jeg finner en sang jeg liker. Denne lista tror jeg at jeg kommer til å bruke mest, så vi kan egentlig si at den heter "hverdagslista mi" Uansett, jeg sletter også sanger fra lista når jeg blir lei av dem. Dere finner hverdagslisten min her 

Kristins spilleliste -
Denne spillelisten er stooooor. Jeg har 101 sanger der ellerno, og det er fordi jeg aldri har slett en eneste sang fra lista. Her er altså (omtrent) all den musikken jeg har hørt på, etter at jeg begynte å bruke spotify. Denne lista vil jeg vel ikke si at jeg oppdatere så mye, men kanskje, om det er en sang jeg VIRKELIG liker. Dere kan finne lista med mange sanger her

Rolig musikk Kristin -  
Denne lista er, som navnet sier, en liste hvor det er mye rolig musikk på. Denne hører jeg på hvis jeg er litt trøtt, eller egentlig bare vil høre på litt roligere sanger. Har vel noen få som ikke er like rolig, men som jeg allikevel liker å høre på når jeg er trøtt f.eks. Denne oppdateres også hver gang jeg finner en sang som passer. Dere kan finne rolig listen min her

Det var alle. Deler spotify med hele familien, så derfor har jeg navnet mitt på alle listene, hvis dere lurte ♥ Det er også flere spillelister som har noen av de samme sangene. 

Hva er favoritt sangen din? 

HVORDAN SKAL DETTE GÅ?

Hei♥ Akkurat nå sitter jeg i senga med naturfagsbøkene foran meg. Vi har en prøve i morgen, og jeg har virkelig ikke peiling på hvordan jeg skal klare det. Begynner jo å skjønne litt nå, men det gjenstår en del øving. Naturfag er vel det faget jeg har vanskligst for å lære meg, for det er jo så komplisert!

Uansett, etter at jeg hadde ryddet litt på rommet som dere så i forrige innlegg, spiste jeg hjemmelaget kanelbolle og kakao. Det var godt altså! Etter det har jeg dusja, øvd på naturfagsprøve, spist middag, øvd mer på naturfagsprøve og nå tar jeg en liten pause fra skolearbeidet. Skal bli deilig å få unnagjort denne prøven. Nå tenkte jeg å se på en episode av side om side, før jeg fortsetter å øve. Ønsk meg lykke til, haha♥


Har du mye skolearbeid for tiden?

ROOM DETAILS

Hei♥ Etter at jeg kom hjem fra Maria, begynte jeg å rydde litt på rommet. Endret egentlig ganske mange ting på kort tid, selvom det ikke var noen stoooore endringer. Ble i hvert fall veldig fornøyd, så derfor tenkte jeg å vise dere noen rom detaljer, som jeg har endret litt på. Har dessverre ikke noen bilder av sånn det var før, men det er jo uansett bare noen detaljer, så hvor viktig er det egentlig, haha.♥

♥ En boks med øredobber, litt av et speil, og et lys♥

♥Et lys fra IKEA og en vekkeklokke fra IKEA♥

♥ Lyslenke og et lysfat med en blomst helt bak, en liten K, et glass med steiner fra Hellas og noen lys♥

♥ Et lys, en blomstepotte med lip balm og en kopp med sminkekoster ♥

Som dere kanskje ser er jeg veldig glad i lys på rommet mitt haha. Jeg føler bare det blir så koslig. 
Hva synes du om rom detaljene?

HOW I MET YOUR MOTHER


Hei♥ I dag våknet jeg i rundt ti tiden, og så på to episoder av "how I met your mother." Serien anbefales på det sterkeste! Har sett ferdig hele sesongen nå og det er sååå trist, for det er ikke flere episoder på netflix. Jaja, etter det lagde jeg meg litt mat, ordnet meg, før jeg, Aurora og Sofia dro ned til byen for å handle inn litt forskjellig. Planen var å kjøpe meg en jakke, men klarte ikke å finne den noen steder så fikk bare kjøpt en ting + mat.

Så må jeg bare fortelle dere noe som skjedde når vi kom hjem... Vi hadde nemlig glemt nøkkel, og mamma og pappa var borte, og hadde ikke muligheten til å låse oss inn før etter to timer. I tillegg så regna det og vi hadde lekser og vi visste ikke hva vi skulle gjøre, haha. Men så kom jeg på at bestemor hadde nøkkel også dro vi hele veien til bestemor, i regnet, hentet nøkkel, kjøpte litt mat og dro hjem. Haha, liten utflukt altså. Uansett, nå har jeg akkurat spist rett i koppen og skal dra til Maria for å overnatte.Hva skal du gjøre i kveld?

FREDAGSPLANER

Hei♥ For ca. en time siden kom jeg hjem fra skolen, nå er det endelig helg!! Ahh, føler det passer fint at det er fredag nå. Om ikke så lenge skal jeg dra med mamma til en venn av mamma, fordi jeg skal være barnevakt for barnet deres, en gang i uken. Derfor skal jeg få litt innføring i hva som skjer og hva vi skal gjøre og sånt. Så det blir bra.


Klokken seks skal vi dra ut å spise med familien til en venn av meg, og jeg tror vi skal spise på et sted der de har matkonkurranse ellernoe. Vet egentlig ikke helt hva det er, men det blir vel morsomt uansett (vi skal ikke være med på konkurransen altså)


Hva skal du gjøre denne fredagskvelden? ♥

POLYVORE LATELY #2

Hei♥ Nå tenkte jeg å ha enda et innlegg hvor jeg viser noen antrekk jeg har laget på polyvore. Er helt hekta på det, og anbefaler det skikkelig. Kort fortalt er det en app (som heter Polyvore) som gjør at du kan lage antrekk og få inspirasjon rett og slett. 
 

Midnight garden

Orange & black

 

Schooooool

I woke up like thisFor å komme til profilen min og antrekkene, bare trykk på det bilde av antrekket du vil se mer på. Jeg heter Kristinstalen på polyvore, om noen lurte ♥

Om en time skal jeg til kirka for å få med meg litt informasjon om konfirmasjonen vi skal ha om et år. Dette er jo første gang vi har vært på et konfirmasjonsrelatert møte, så det blir vel kult, haha. Kom akkurat hjem fra trening og gjorde litt lekser før det igjen også, så nå er det egentlig bare å slappe av før jeg må dra. 

Hva synes du om antrekkene?

DAILY DOSE OF INSPIRATION

Har lagt merke til at flere av dere liker slike innlegg, så regner med at det blir litt oftere fremover, hva synes dere om det? 

 Liker dere slike innlegg?
Hva inspirerer deg? 

 

BESTE LUNSJEN NOENSINNE


Hei♥
Etter skolen dro jeg, Aurora og Sofia på dans, noe som var gøy som alltid. Etter det var det egentlig bare å komme seg hjem og jeg har egentlig bare rukket å lage meg litt mat, også har jeg sett litt på youtube videoer da (haha, ofc). Lagde meg verdens beste lunsj. ♥croissant og melk♥ Blir ikke bedre enn det, haha. Tok jo selvsagt litt nugatti inni croissanten, fordi DA kan det faktisk ikke bli bedre. Nå er egentlig planen å gjøre litt lekser før det blir middag. Dagen her har gått skikkelig fort synes jeg, samtidig som den har gått ganske sakte (?). Skal også se på Ylvis, så klart. For er det noe jeg må få med meg i løpet av en uke så er det Ylvis altså.Hva har du spist til lunsj?

MIN BASESMINKE

Hei♥ Jeg har jo en del sminke, og jeg bytter ofte om på hvilke pudder, concealer osv. som jeg skal bruke. Tenkte uansett å vise dere mine nåværende hudsminke/basesminke. Det er jo ikke så mye spesielt egentlig, annet enn en primer som jeg bruker i litt mere spesielle tilfeller, ett pudder, to concealere og en bronzer.

Maybelline baby skin: Hvis jet skal bruke en primer, er det denne fra maybelline jeg bruker. Den lukter litt rart, men jeg synes den får sminken til å sitte litt lengere og i tillegg får den huden til å både se og føles mye glattere.

Collection lasting profection concealer: Det neste jeg tar på er denne concealeren. Den tar jeg på urenheter og rødheter. Den dekker kjempbra og holder kjempelenge også. I tillegg til det er den også kjempebillig (man får ikke kjøpt den i norge da)

Maybelline instant anti-age concealer: Denne er kjempefin til å bruke under øynene. Har jo nevnt denne på bloggen her før, men jeg må bare si at det er den beste concealeren jeg har prøvd (til å ha under øynene)

The balm sexy mama: Dette er et translucent pudder som jeg har hatt en stund nå, og det jeg elsker med det er at det gjør ansiktet matt, og bare det. Den legger seg IKKE som et tjukt lag på ansikten, den er bare veldig lett og passer perfekt til hverdags.

 NYC smooth skin bronzing powder: Denne bronzeren anbefales virkelig. Jeg har tross alt bare prøvd ut èn annen bronzer i mitt liv, men jeg har hørt veldig mye bra om den, og derfor vil jeg virkelig anbefale dere å kjøpe den, hvis dere får muligheten. Koster også veeeldig lite. Jeg tror jeg betalte 20 kroner ellerno (!!) i London. UANSETT, den er perfekt til å gi en fin farge til ansiktet og også til å "counture" med.

Hva er din basesminke?

NIVEA LIP BUTTER


Nå tenkte jeg å komme med en liten anbefaling. Jeg kjøpte mitt første nivea lip butter i fjor, og har dermed hatt god tid til å teste ut produktet. Min absolutte favoritt av de tre er "vanilla & macadamia" Den lukter sååå godt og er kjempefuktighetsgivende! De to andre lukter også veldig godt og de er like fuktighetsgivende, men det har bare noe med lukten å gjøre, rett og slett. De er også kjempebillige og fåes kjøpt nesten overalt. Jeg har kjøpt mine på H&M, og jeg tror de koster 30 kroner eller noe sånt. Det er derfor også en veldig fin julegave, hvis du skal gi en litt mindre gave. Så løp og kjøp, de anbefales virkelig♥


 
Har du prøvd ut noen av produktene før? 

EN FIN DAG

Hei♥ 
Nå har Sofia akkurat dratt og jeg sitter å ser på "side om side". Det er faktisk veldig gøy, anbefaler alle å se den serien. Våknet veldig sent i dag, noe som var veldig dumt, men jeg fikk dratt meg opp av senga og laget en veldig god frokost, etter min mening, så det var bra. Har planer om å ta meg en joggetur senere i dag. Må virkelig få bedre kondis, haha. 

Hvordan har din dag vært?

DAILY DOSE OF INSPIRATIONHva synes dere om collagen?

AUTUMN

Hei♥ I dag har jeg som vanlig vært på skolen. Vi hadde en matteprøve på slutten av skoledagen, som egentlig gikk ganske greit, får vi håpe. Etter skolen ble julie med meg hjem, og vi kjøpte inn til å lage kakao, med krem og marshmallows♥ Har ikke noe bilde av den, men den smakte veldig godt altså. Vi har også gjort mye annet gøy.  Har også jobbet litt med julegaver, kommer ikke til å vise dem her på bloggen, i og med at de som skal få gaven, kanskje kan se dette innlegget. Om ikke så lenge skal jeg og Aurora være med pappa på senteret fordi han skal klippe seg, og da har vi noe å gjøre, haha. Etter det blir det nok taco, så det blir bra.

Frida liker i hvert fall at det er høst♥

Hva har dere gjort i dag?

POLYVORE LATELY

Hei♥ I det siste har jeg begynt å bruke polyvore-appen mer og mer. For dere som ikke vet dette er polyvore en nettside/app hvor man kan lage forskjellige antrekk også kan folk like og følge deg og sånt. Man kan også finne ut hvor plaggene er fra, også troooor jeg man kan kjøpe plagg man ser på collager rett fra nettsiden. Det kan hende det er mer ting man kan gjøre der, men det er i hvert fall det jeg vet om som man kan.

Uansett, siden jeg har vært litt der inne i det siste tenkte jeg å vise dere noen av de antrekkene jeg har laget. Er jo ikke akkurat en ekspert, men jeg er egentlig ganske fornøyd med dem. Jeg føler også at det viser litt hva som er min stil, om dere skjønner.
 

Casual

 


Black and white


..


Hvis dere vil følge meg på polyvore, så heter jeg Kristinstalen (Dere kan også bare trykke på bildene for å komme til antrekket på polyvore, hvor dere ser hvor alt er ifra og da kommer dere også til profilen min)

Hva synes du om antrekkene?

FEMTEN FAKTA OM MEG

Jeg kommer på de flest bloggidèer når jeg skal sove: Dette er faktsk helt sykt. Jeg kan komme på tusenvis av idèer til bloggen eller andre ting når jeg ligger i senga og skal sove. Men hvis jeg ikke skriver dem ned, har jeg absolutt ingen idèer neste dag..

Jeg har blogget siden tidlig 2011: I 2011 startet interessen min for blogg, men jeg har hatt mange og lange pauser siden den gang. Jeg har startet å blogge igjen nå rett før sommerferien, tror jeg det var, og jeg trives veldig godt med det nå.

♥  Jeg ser på youtubevideoer heeeeele tiden: Og hvis jeg ikke ser påå youtubevideoer, ser jeg enten på nettbutikker eller så ser jeg på blogger♥ Jeg er veldig opptatt av å få gode karakterer:
Hvis det er noe jeg føler at jeg ikke har så god kontroll på, øver jeg helt til jeg må legge meg. Samtidig er jeg ikke sånn som snakker så mye om karakterer og sånt, jeg prøver bare å få så gode karakterer som mulig, og når vi får tilbake prøver ser jeg bare på karaktereren og tenker ikke så mye mer på det i ettertid.

Jeg har aldri brukket eller forstuet noe som helst: Ganske stolt av det, haha

Jeg er heller ikke allergisk mot noe: Ganske stolt av det også, haha

Jeg bruker bare korte sokker: og de må helst være hvite også 

Jeg har veldig lyst til å gjøre noe stort, som jeg blir husket for: vet bare ikke hva det skulle vært, haha

Jeg skriver veldig ofte "haha" og jeg har ofte med veldig mange smieys i meldingene mine til folk

Jeg har skikkelig julestemning nå...

♥Jeg er ekstremt paranoid: Hvis f.eks. noen sier at det er litt lite luft i rommet vi er i, begynner jeg å tenke at jeg svimer av hvert øyeblikk og at jeg ikke får puste, haha (tenker det jo bare inni meg og det har jo aldri skjedd, men...) 

De tingene jeg er mest redd for er:  å dø, bli blind, bli bitt av en slange, ta vaksine/blodprøve/sprøyte, få en sykdom.

Jeg begynte med sminke på skolen i slutten av 8. starten av 9. klasse

Jeg er rundt 1.60 cm høy

Jeg har vært i veldig mange land: Bare siden femte klasse har jeg vært i London to ganger, New York, Hellas to ganger, Sverige tre ganger, Danmark fire ganger, Berlin, Paris, Amsterdam, luxemburg (+ mer, men kommer ikke på alt) Er veldig glad for at vi resier så mye da♥ 

 
↑Fra når jeg var i London i høstferien↑ 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Januar 2015 » Desember 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits