MYE RART

Hei♥
I dag var det så deilig å komme hjem etter at jeg kom hjem fra skolen. Alltid deilig med helg, da. Det eneste som er kjipt er at det er tentamen på mandag, noe som betyr at denne helgen går til tentamensøving. Skal også pynte litt til jul og overnatte hos en venn fra lørdag til søndag. I dag fikk jeg også tilbake telefonen min etter å ha vært på reporasjon. Klarte å knuse skjermen, og da snakker jeg skikkelig masse. Så jo nesten ikke hva som sto på skjermen. Fikk også glasskår når jeg skulle bruke den igjen. Derfor måtte den fikses ganske fort. 

Ellers, så er det jo black friday og jeg har ikke planer om å kjøpe noe egentlig. Det er det to grunner til. 1. jeg har ikke nok penger. 2.Det er jo jul veldig snart og kan jo derfor ikke kjøpe alt jeg vil ha. Så ja, blir vel å se litt på nettet, og om det er en liten ting for femti kroner ellerno, så får vi se, haha. I tillegg til at det er black friday så er det jo også bare 3 dager igjen til desember, HERREGUD, som jeg gleder meg!


Skal du eller har du kjøpt noe i anledning black friday?

IT`S GETTING COLD OUTSIDE

Hei♥
For rundt en halvtime siden kom jeg hjem, etter å ha sittet barnevakt for barnet til en venn av mamma. Var faktisk ganske gøy, haha. Før det, var jeg på tennis, noe som var like gøy som alltid. Har også hatt tentamen i dag, engelsk tentamen faktisk. Synes det gikk ganske greit. Problemet er bare at når jeg tror det går bra, så går det som oftest ikke så veldig bra.. Jaja, jeg får vel bare vente til karakteren blir satt. Niende klasse er jo ikke så veldig avgjørende egentlig, så går vel fint uansett.

Nå skal jeg snart spise middag, før jeg må begynne på spanskelekse. Glemte helt at vi hadde den jeg, haha. Tenkte også å rydde rommet litt, fordi atm ser det helt forferdelig ut. Vi får se hva jeg rekker å gjøre, har egentlig ganske mye energi i dag. Tror det skyldes to ting, at jeg har spist myye godteri på tentamen, og at jeg la meg veldig tidlig i går.


Har også kommet snø ute nå. Ble så glad når jeg så ut av vinduet i klasserommet og oppdaget at det snødde. Nå har det jo sluttet å snø, men det er minusgrader, så snøen er her fortsatt, heldigvis. Håper bare den holder seg her da.

Snør det der du bor? 

ROLIGE SANGER

Hei♥
Nå har jeg det egentlig litt travelt, siden jeg MÅ, må øve til tentamen vi har på torsdag. Men må jo oppdatere dere litt også. Så i dag tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritt rolige sanger, fordi de er veldig avslappende å høre på, når du har en travel hverdag. Jeg har vel ikke så utrolig mange rolige sanger å anbefale, men jeg elsker i hvert fall de få jeg anbefaler.

1. Tyler Ward "Blank space (acoustic) Finnes også på spotify


 2. Seinabbo Sey "younger (acoustic session)" Finnes også på spotify


 3. Meghan Trainor "dear future husband" Finnes også på spotify
Denne er egentlig ikke så VELDIG rolig, men måtte bare ha den med, fordi jeg liker denne sangen så godt.

Det var alle, haha..
Har du noen sanger du vil anbefale? 

FACTS ABOUT ME

Jeg slenger alltid sokkene mine rundt omkring i huset. Gjelder for så vidt også flere klesplagg, men for det meste sokker. Det er fordi jeg alltid tar på meg kosebukse eller tar av meg sokkene, når jeg kommer hjem fra skolen. Mamma blir litt gal av det..

Jeg elsker DIYs. For det første synes jeg det er kjempemorsomt å lage ting selv, og jobbe ordentlig med det. I tillegg til at man får noe veldig fint (som oftest) til en veldig billig penge.

♥ Jul er det beste jeg vet. Hvis du har fulgt bloggen min en stund, vet du at jeg absolutt elsker julen. Det er bare noe med den gode julestemningen som får meg i så godt humør. Elsker egentlig alt ved julen, for å være ærlig.

Jeg har vært i veldig mange land. Jeg har reist ganske mye til å være så liten som jeg er. Mye av reisingen skyldes vel at jeg har en pappa som er spesielt glad i å reise. I tillegg til det, så har jeg blitt veldig glad i det jeg også. Bare siden starten av sommerferien, tror jeg at jeg har vært i 8 forskjellige land eller noe. (dette skyldes jo at vi var på biltur gjennom store deler av europa i sommer da)

♥ Jeg elsker å tenne lys. Spesielt rundt juletider, elsker jeg dette. Jeg synes det er sååå koslig, og med en gang jeg kommer inn på rommet mitt og skal gjøre lekser, så tenner jeg på et eller flere lys.

Hvis jeg førster finner en sang jeg liker, hører jeg på den hele tiden. Det er ganske irriterende egentlig, fordi etter kort tid, så er jeg lei.

♥ Jeg elsker å lage videoer, men er ikke så fan av å legge dem ut. Har derfor en god del halvdårlige videoer på macen nå, men som aldri, aldri kommer til å bli vist haha.

Det var noen få fakta av meg. Har heller litt mindre, men oftere av disse innleggene♥
 
Vil du fortelle litt om deg selv? 

KLAR FOR EN NY UKE

Hei♥
Nå har jeg akkurat spist kveldsmat og sett ferdig seks episoder av "modern family". Ahh, som jeg elsker den serien. Tidligere i dag leste jeg igjennom et hefte som er tentamensrelatert, så det var greit å få gjort unna. Har ingen flere lekser i hele uka og har forberedt til tentamen allerede, så nå er jeg helt klar for en ny uke. Synes alltid det er deilig å starte en ny uke der nesten alt er unnagjort. Ellers så er det bare en uke til 1. advent og 1. desember(!!) Kan ikke tro at det har gått så fort, neste helg går vel til å pynte rommet til jul og høre på julemusikk og rett og slett bare nyte at julen nærmer seg.

I morgen skal jeg finne på noe med en venn, så vet ikke om jeg rekker å ta noen særlig gode bilder, i og med at vi slutter fire i tillegg. Men skal uansett prøve å hoste opp et innlegg i morgen også. Håper alle har hatt en fin helg og at dere får en fin start på denne uka♥

Hvordan har din helg vært? 

LEPPEPRODUKTERHei♥
Nå som vinteren er her og julen nærmer seg, betyr det at man har flere anledninger til å bruke litt ekstra med sminke. Derfor tenkte jeg å vise dere mine 3 aller beste leppeprodukter. De er ikke akkurat i vinterfarger, men liker dem fordet. Det jeg ser etter i et bra leppeprodukt er først og fremst fargen. Det må jo være en farge jeg liker å bruke. Det andre er om den er myk og lett å ta på. Altså at den ikke er seig og tørkende. Det siste jeg ser etter er om den varer lenge. Jeg synes alle disse leppeproduktene består alle krav.

Denne kjøpte jeg i London, så tror ikke man får kjøpt den her i Norge, dessverre. Hvis du skal til london så kjøpte jeg den på superdrug.
 
Denne kjøpte jeg i Paris (tror jeg) i en butikk som heter Monoprix

Denne kjøpte jeg i Berlin i en butikk som heter Douglas, men jeg vet at man får kjøpt noen nyx butter glosses på coverbrands (her)

Hva er dine favoritt leppeprodukter?  

BYEN

Hei♥ 
long time no see, har ikke tenkt til å bruke hele dette innlegget på å komme med en unnskyldning for at jeg ikke har blogget på noen dager. Har ikke så veldig god grunn for å være ærlig. Har bare hatt det litt travlere i det siste.

Uansett, i dag startet dagen min med at jeg sov helt til elleve tiden, noe som egentlig var litt deilig. Etter frokosten forberedet jeg litt til engelsk tentamen vi har på torsdag. Må selvsagt øve mye mer, men har i hvert fall fått printetut noen ark. Fikk også tatt meg en kjapp dusj før jeg dro til byen med Emma og Maria♥ Har veldig lite med penger for tiden, men fikk allikevel kjøpt meg en cleanser fra the body shop.

Nå har jeg akkurat kommet hjem og venter på at vi skal få gjester på besøk, de kommer vel hvert øyeblikk, så jeg må kjappe meg litt, haha. Håper alle har hatt og får en fin lørdag ♥ 
Hva har du gjort i dag?

WEDNESDAY INSPO

 ♥♥♥♥
Hva synes du om collagen?
Skal forresten fortelle dere litt om mockingjay premieren jeg var på i går, men det får bli i et annet innlegg :)
 

TING JEG LIKER MED JULEN

Hei♥

Stå på ski. Jeg merker at jeg savner å stå på ski noe så utrolig mye. Gleder meg kjempemye til å stå på ski! Både langrenn og slalom.

Julegavehandel. Ååå, er det noe jeg virkelig elsker så er det å kjøpe julegaver til andre. Får sykt julestemning av det. Julemusikk i alle butikker, halvstressende mennsesker som må handle inn de siste gavene og juletilbud. Liker best å handle julegaver når jeg har god tid og nok med penger selvsagt, haha.
 
 Snø. Å, som jeg elsker snøen. Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg om det kommer snø. Var jo snø her for noen uker siden og jeg løp jo ut og var ute helt til det sluttet å snø.

♥ Pynte juletreet. For meg så blir det ikke noe jul uten et juletre. Elsker også å pynte det og jeg kommer i skikkelig julestemning av det. Jeg og søstren min pleier å pynte det i stua, hvor hele familien ser på fridjofs jul samtidig.

 ♥ Pakke inn julegaver. Jeg er en av dem som hater å pakke inn bursdagsgaver, men når det kommer til julegaver, så elsker jeg det. Jeg vet ikke hva det kommer fra, men kommer bare i så god stemning.

♥ Bake pepperkaker.
Åhh, som jeg elsker peppekakebaking. Med julemusikk og deigspising, haha. Blir ikke noe jul uten.

 ♥Julestemning.
Jeg elsker når jeg kommer i skikkelig julestemning !

♥Pynte rommet julete.
Det å våkne opp hver dag, til et rom som er litt julete, er såå deilig. Man kommer i julestemning fra første sekund av dagen.

Dette var da NOEN av de tingene jeg liker med julen. Håper dere likte det♥
Hva liker du med julen? 

MIMRER TILBAKE

Hei♥ Selvom jeg elsker, og da mener jeg elsker, vinteren, så er det jo lov å lengte litt tilbake til sommeren. I sta så jeg på litt bilder fra sommerferien 2014. Vi kjørte gjennom mange land i Europa og gjorde masse morsomt. Vi var blandt annet i Frankrike, Tyskland, Nederland, Danmark og Sverige. Merker at jeg savner sommerferien mer og mer jo mer jeg ser på disse bildene. Tenkte derfor å vise dere noen bilder fra sommerferien min♥


Savner du sommerferien?

CHRISTMAS WISHES #2

Hei♥
Nå tenkte jeg å vise dere noen av de tingene jeg ønsker meg til jul, det nærmer jo seg med stormskritt, spør du meg og jeg har aldri hatt så mye julestemning som jeg har nå. Det er virkelig så herlig. Uansett, jeg har jo hatt et slikt innlegg før, men siden det er en liten stund siden, har jo noe blitt lagt til på lista. Her er i hvert fall mine øsnker♥


MINI LULU`S sminkemappe
Jeg ønsker meg denne sminkemappen så utrolig mye akkurat nå. Den er perfekt til å ta med det lille jeg bruker av sminke. Har jo en litt større fra Lulu`s, men tror denne vil passe enda bedre til mitt bruk.CANON EOS 700D kamera
Er det noe jeg ønsker meg veldig mye så er det dette kameraet. Det er jo delvis fordi jeg har blogg, og det er praktisk å ha et eget kamera, men kommer jo til å bruke det til å ta bilder utenom bloggen også. Dette kameraet kan jeg jo ha nytte av i laaaang tid.

GRÅTT SKJERF
Jeg er ikke den flinkeste til å bruke mye skjerf og sånt, men tror jeg hadde likt et skjerf likt som det på bildet. Er ikke noe skjerf fra et spesielt sted jeg ønsker meg, men bare et mykt, grått skjerf som er omtrent slik som på bildet.
RAYBAN CLUBMASTERS solbriller
Jeg har et par solbriller fra før av, men jeg ønsker meg virkelig et par med raybans. Hadde jo noen før, i barnestørrelse, men de er altfor små nå, så har veldig lyst på nye.


NIKE PRO SHORTS
Jeg skrev jo i det andre juleønsker innlegget mitt at jeg ønsket meg treningsklær fra Nike, men tenkte bare å vise dere en av de treningsklærene jeg ønsker meg aller, aller mest. Har kjempelyst på en slik treningsshorts.


Hva ønsker du deg til jul?

SVAR PÅ SPØRSMÅL #3

Hei♥
 
Nå tenkte jeg å svare på noen spørsmål som har kommet inn den siste tiden. Jeg fikk en del spørsmål, så kommer ikke til å svare på alt. Det er mulig jeg har en spørsmålsrunde til litt senere. 


Hva er det første du gjør når du våkner?
Som oftest er jeg på mobilen i noen minutter, bare for å våkne ordentlig. Dette gjelder for så vidt på skoledager og i helgene.

Din favoritt sang?
Hmm.. har vel ikke noen favoritt sang, men er veldig glad i "reflections" og "steal my girl"
Steal my girl

Reflections
 

Hvilke blogger leser du fast? 
Jeg leser ikke så mange blogger for tiden, men jeg leser nesten alltid upmake.blogg.no Har også laget et innlegg, hvor jeg nevner litt flere blogger (her)

Kan du svare på video?
Hadde faktisk planer om det, siden jeg fikk en del spørsmål, men prøvde litt og jeg fant ut at det ikke kommer noen svar på video med det første.

Er du allergisk mot noe?
Nei, og det er jeg veldig glad for

Hvor er dynetrekket ditt fra?
Det er et kjempedeilig flanel sengesette fra KID


Har du dyr?
Ja, jeg har en katt som heter Frida

Er du fornøyd med klassen din?
Ja, jeg er egentlig det. Kjente jo nesten alle fra før av, noe jeg synes var morsomt, haha.

Har du noen gang løyet til en nær venn, sånn alvorlig?
Jeg har sikkert løyet en eller gang til noen, men tror aldri det har vært om noe veldig alvorlig.

Hvor skal du til jul?
Jeg skal være på en hytte i Trøndelag et sted  

Liker du julebrus?
Ja, jeg ELSKER julebrus. Mest fordi det gjør at jeg kommer i julestemning, haha

Hva vil du at folk skal tenke om deg?
At jeg er en snill og morsom person, som det er morsomt å være med og som man kan stole på

Hvem er du mest sammen med?
Det er vel Maria, Emma, Sofia og Thea. Er jo også mye med de andre jentene fra klassen.

Hva slags telefon har du?
Iphone 5s i gull.

Har du noen søsken?
Ja, jeg har en tvillingsøster som heter Aurora


Hva slags kalender skal du ha?
Jeg skal dele en gavekalender som mamma lager, med Aurora. Så jeg får kalendergave 1.desember, 24 desember og ellers annen hver dag. 

Hva fikk du i snitt?
Har jo ikke blitt ferdig med første halvår ennå, men i fjor fikk jeg 4,9. Det er jeg veldig fornøyd med.

Hvilket språk har du?
Spansk


Noe du lurer på til neste gang?

 

LATELY TROUGH MY PHONE
♥♥

SÅNN LØRDAGER SKAL VÆRE

Hei♥
Denne lørdagen startet med at jeg sto opp tidlig og utvilt, noe som alltid hjelper på humøret. Etter noen timer med å bare slappe av og spise deilig frokost, dro jeg på senteret med Maria. Kjøpte meg noen ting som jeg er veldig fornøyd med (hva jeg kjøpte står i innlegget nedenfor). Etter det var det spaghetti og kjøttsaus før vi spiste pain au chocolat, noe som var like godt som alltid. 


Nå har jeg akkurat spist opp lørdagsgodteriet og i skrivende stund hører jeg på musikk på spotify. Tror jeg skal legge meg om ikke så ALTFOR lenge. I morgen jeg gjøre lekser også tenkte jeg å lese litt. Annet enn det så har jeg ingen planer på søndagen, noe som er litt deilig. Blir nok å finne på noe med familien, så vi får se hva vi finner på♥ Håper alle har hatt en super bra lørdag! 
 

Har dere hatt en fin lørdag?

SMÅINNKJØP

Hei♥ 
Aller først vil jeg bare linke til en blogg jeg kom over for ikke så altfor lenge siden, som jeg synes er kjempefin. Vil anbefale dere å ta en titt på bloggen til denne jenta. Dere finner bloggen her Kommer forresten til å linke til blogger jeg liker litt oftere, så om du vil at jeg skal se på din blogg og kanskje linke den i et annet innlegg, så er det bare å kommentere bloggadressen din nedenfor. Kommer selvsagt ikke til å gjøre dette hele tiden, med mindre det er en blogg jeg VIRKELIG liker♥

Over til innkjøpene: 

I dag var jeg på senteret og kjøpte et par småting. Ble veldig fornøyd med det jeg kjøpte og tenkte derfor å vise dere det. Har faktisk brukt alt jeg har kjøpt allerede, og jeg kom hjem for to timer siden hahah♥

TGR sjokoladefondue 50kr

H&M baby lips, dr rescue. Farge: "coral crave" 50kr

ANNEN ETAGE Yankee candle lysholder 50kr

ANNEN ETAGE Yankee candle lys, "red apple wreath" 35kr

Hva synes du om innkjøpene?

STILL MEG SPØRSMÅL

Hei og god morgen kjære lesere♥

For noen dager siden spurte jeg dere om hva dere ville lese om her på bloggen og da var det noen som ville ha spørsmålsrunde. Jeg har jo hatt to eller tre spørsmålsrunder tidligere, men det er alltid morsomt å lage slike innlegg. Så da er det bare å stille spørsmål som jeg kommer til å svare på litt senere i uka♥
 
Er det noe du vil spørre meg om?

LAG DIN EGEN BAKGRUNN

Hei♥ For noen dager siden viste søsteren min meg en collage hun hadde laget, og som hun nå bruker som skrivebordsbakgrunn. Jeg syntes det så veldig kult ut, så jeg bestemte meg for å gjøre det samme. Det som er problemet med å lage slike bakgrunner til macen eller pcen er jo at størrelsen på bilde ofte kan bli feil. Tenkte derfor å vise dere hvordan man lager en personlig bakgrunn med riktig størrelse. Mange av dere vet sikkert hvordan det gjøres, men tenkte allikevel å vise dere det♥
 
1. Finn inspirierende bilder, jeg gikk på weheartit og søkte på "christmas". Lagret noen bilder jeg synes var fine.
2. åpne picmonkey, jeg tror det er lettest å lage bakgrunnen på picmonkey.com (det er gratis)
3. Last opp bildene dine på picmonkey, etter å ha trykket på collage
4. Velg hvilke ruter du vil ha på din collage,
jeg trykket på square deal, og på 3x3 ruter.
5. Plassèr bildene inni rutene slik du ønsker
6. Du kan også redigere mellomrommet mellom rutene
ved å gå på det malerett tegnet nederst i menyen til venstre.
 7. Så må du redigere bredden på bilde slik at det blir i riktig størrelse.
Jeg bare dro ut sidene i bredden til det sto 3255x2000 nederst på siden.
8. Så er det bare å lagre, husk å lagre i iphoto hvis du har mac, fordi da får du bilde opp når du skal hente det som bakgrunn etterpå.
9. Deretter høyreklikker du på din nåværende bakgrunn, trykker på endre skrivebordsbakgrunn og finner fram til bildet ditt. 


Håper dette var litt til hjelp, haha. Sikkert kjempeenkelt for mange, men jeg lærte det jo for bare noen dager siden, så jeg er sikker på at ikke alle kan det. Uansett, nå kan dere lage julebakgrunner eller inspirasjonsbakgrunner eller hva dere måtte ønske.

Har du laget julebakgrunner til macen eller pcen din før? 

ANBEFALING AV BLOGGER

Hei♥ Nå tenkte jeg å dele med dere de bloggene jeg leser. Jeg leser jo mange av dem som er på topplista og sånt, menmen. Leser vel mesteparten av disse bloggene daglig♥
 
WOSSA 

L0VE
 
UPMAKE


ANNIJOR

 Hva er dine favorittblogger?

DAGENS ANTREKK #3

Hei♥ i dag klarte jeg å komme meg hjem tidsnok til at det ikke var for mørkt til å ta bilder. Derfor tenkte jeg å vise dere dagens antrekk, håper dere liker slike innlegg♥
Boblejakke woolrich // Cardigan sheinside // Bukse dr.denim // Sko UGG // t-skjorte zara

Hva synes dere om antrekket?

NOE DU VIL LESE OM?

 Hei♥
Dagen i dag har vært helt som den pleier egentlig. Ikke noe spesielt. Dro på dans etter skolen, så litt på netflix og nå har jeg akkurat spist. Har funnet ut at det kommer til å bli litt problemer på bloggen fremover. Ingen store problemer, men tenkte bare dere burde få en forklaring. Omtrent hver dag nå, så kommer jeg hjem tidligst 4, noe som betyr at det allerede er bekmørkt ute. Får derfor ikke tatt noen gode bilder, så fremover blir nok bildekvalitetet litt dårlig. Skal allikevel prøve mitt beste, så det blir så bra som mulig.

Nå skal jeg snart ta meg et kakestykke, før jeg går over hva som må gjøres av lekser. Lurte forresten på om dere hadde noen tips til ting jeg kan blogge om? Det er jo tross alt dere som leser bloggen min, som kan komme med forslag om hva dere vil lese. Blogger jo selvsagt om ting som interreserer meg, men om dere vil ha flere videoer, innkjøpsinnlegg, anbefalingsinnlegg, juleinnlegg osv. osv. så er det bare å kommentere.


Hva vil du lese om på denne bloggen?

GOOD NIGHT

God natt...
MANDAGER ALTSÅ

Hei søte lesere♥
Når jeg kom hjem fra en slitsom skoledag tidligere i dag, fant jeg ut at jeg hadde glemt nøkkel, og kom derfor ikke inn. Aurora hadde heller ikke nøkkel, så vi måtte sitte under tak i kulden og regnet og gjøre lekser. Hvis man ser på den lyse siden, var det jo ganske bra, fordi det tvang meg egentlig til å gjøre lekser. Nå macen var inne i huset og mobilen hadde gått ut for lading, hadde jeg ingen unnskyldning til å ikke gjøre lekser. Etter en time kom pappa hjem og vi gikk inn i varmen.

Nå sitter jeg ved peisen med kake og te, bedre blir det ikke. Resten av kvelden blir vel brukt til å sitte her ved peisen, har jo ikke så mye spesielt å gjøre i dag. Muligens se litt på "drop dead diva" Håper alle har hatt en fin mandag så langt♥ 
 


Hva har du gjort i dag?

SØNDAGSTUR

Hei♥ Nå tenkte jeg bare å komme med en kjapp update og i tillegg vise dere bilder av skapet mitt, siden det så og si er ferdig nå. Eller, det mangler jo lister rundt selve skapet, som dere kanskje ser, men resten er ferdig. Uansett, om ikke så altfor lenge skal hele familien gå en søndagstur i skogen. Lenge siden vi har hatt søndagsturer, men det er jo farsdag, så pappa bestemmer hva vi skal gjøre, haha. Det blir sikkert gøy da♥Hva skal du gjøre i dag?

CHRISTMAS EVE

Hei♥ I dag har jeg brukt hele dagen min på shopping. Startet rundt tolv tiden med å dra innom et senter å kjøpe litt små ting og godteri, før vi dro til bestemor og var der litt. Etter det var jeg på IKEA for å kjøpe de aller siste tingene til skapet mitt. Kom hjem i åttetiden og har sett litt på tv, spist middag og godteri siden det. Har egentlig vært en koslig lørdag. Nå blir vel planen å montere ferdig boksene til skapet, før jeg går å legger meg. Håper alle har hatt en fin lørdag♥
 
Ahh, som jeg lengter til desember og JUL! Kan virkelig ikke vente♥ 
Gleder du deg til jul? 

JULEØNSKER

Hei♥ I dag har det faktisk snødd litt her i Oslo, og det er jeg såå glad for. Med en gang det begynte å snø lagde jeg kako, satte på julemusikk og gikk deretter ut, haha. Er verdens største julefan tror jeg. Uansett, i anledningen tenkte jeg å vise dere noen av mine juleønsker. Har faktisk ikke tenkt så nøye over hva jeg ønsker meg før, men tenkte i hvertfall å vise dere hva som er på toppen av ønskelista. Håper dere liker det og at dere kanskje får litt inspirasjon?

Småting: Det er jo selvsagt noen småting jeg ønsker meg, og det er sånne ting jeg kommer til å kjøpe selv en gang, hvis jeg ikke får det til jul da. 


Klær: Man kan aldri få nok av klær, ikke sant? Har nettopp gitt bort en haug med klær som ikke passer eller som jeg aldri bruker. Har derfor litt ekstra god plass i skapet. Eller så er jo gavekort en smart gave også da.

CLEAN parfyme: Jeg elsker parfymer som lukter godt, og min favoritt (som jeg ikke har) er fra CLEAN. Synes alle deres parfymer lukter så rent og godt. Har ganske mange søte parfymer om dere forstår? Så da er det greit å bytte ut litt. Klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg ønsker meg mest, men ønsker i hvert fall en sånn.

Tur til et land: Det å få en reise i julegave er kanskje litt for mye å be om, men da blir det i så fall noe hele familien gjør som en familieting. Elsker jo å reise, og jeg har veldig lyst til å dra til steder jeg ikke har vært i, som f.eks. Italia♥
 
NIKE treningsklær: Jeg mener at man aldri kan få nok av treningsklær, spesielt hvis du trener flere ganger i uka. Jeg trener jo 4 ganger i uka, og ønsker meg derfor enda mer treningstøy. Helst fra nike da, siden det er som oftest komfortabelt og veldig fint.


Kamerastativ og fjernkontroll: Etter at jeg har begynt å blogge igjen, har jeg hatt så lyst på et kamerastativ og en fjernkontroll. Kan jo være litt dyrt, men vet ikke helt hvilke type stativ jeg skal ha ennå, så det går vel an å få det for en billig penge (?)

Har egentlig alt jeg ønsker meg akkurat nå, så dette er jo ting jeg klarer meg helt fint uten. Men jeg håper i hvert fall at dere fikk noen tips til hva dere kan ønske dere♥

Hva ønsker du deg til jul? 

JEG ER SNART TILBAKE

Hei♥ Jeg er fullt klar over at bloggingen min har vært helt på tryne i det siste, og det beklager jeg for. Har ikke så godt unnskylding egentlig. Bare skole, lekser og trening. Har også blitt hekta på "Drop dead diva" og det er det jeg (dessverre) priorieterer, haha. Uansett, for øyeblikket sparer jeg til kamerastativ og sånn fjernkontroll, så om det er noen som har noen tips til enten kamerastativ eller fjernkontroll til kamera, så er det bare å kommentere i kommentarfeltet. Blir muligens ikke så veldig bra innlegg i morgen heller, i og med at jeg kommer hjem klokken syv. Har jo skole, trening også skal jeg være barnevakt. Fredag derimot, blir det nok litt bedre blogging igjen.

 Nå skal jeg se litt mer på "Drop dead diva" også skal jeg spise sashimi og etter det, hjemmelaget pizza. NAM♥ Må også få gjort noen lekser og muligens lakke neglene, for dere som er interresert♥
Anbefaler du et kamerastativ eller en fjernkontroll til kameraet?

 

MITT KLESSKAP

Hei♥ Alle ettermiddagene forrige uke ble brukt til å sette sammen skapet og kjøpe inn materialene. Pappa bygget nesten hele skapet alene, med litt hjelp fra meg. Nå er det så og si ferdig og jeg er kjempefornøyd! Mangler lister rundt skapet, bokser, en-to hyller og ja, bare de siste finishene egentlig. Har jo bare fylt skuffene med klær og resten må jeg finne en løsning for. Skapet mitt er fra IKEA for dere som lurte, og det er et PAX-system eller skap. Har også fått en del tips og sånt fra blogger, så det ligner kanskje på noe av det du har sett på andre blogger. Har jo ikke noe kreativitet inni meg, så må nesten bare finne et bildet av et skap jeg liker og gjøre noen små endringer.


 Som dere kanskje kan se er skapet "bygd" inn i veggen, siden mitt forrige skap var sånn, så det var litt vanskeligere å sette opp skapet enn vanlig. 

Hvordan skap har du?

ET KORT HALLO

Hei♥ Nå tenkte jeg bare å oppdatere bloggen kjapt før jeg legger meg. Har ikke hatt muligheten til å blogge i helgen fordi jeg har vært i Trøndelag. Kom hjem for en og en halv time siden, og siden da har jeg rukket å dusje og ta meg en kopp te. Har en del prøver denne uka, så vi får se hvor bra oppdatering det blir. Men har jo fått på plass skapet mitt, så tenkte å vise dere det i morgen. Har også noen flere idèer til hva jeg skal blogge om, så det skal vel bli litt blogging allikevel. Ellers vil jeg bare minne om at dere gjerne kan stille spørsmål, også svarer jeg på dem når jeg får nok spørsmål Håper alle har hatt en fin helg♥.

Hva har du gjort denne helga?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits