HAPPY NEW YEAR

Jeg ville bare komme med et kjapt innlegg før det nye året, for å ønske alle nok en gang et godt nytt år. Dette året har jeg fått opplevd mye og jeg har blitt kjent med mange nye mennesker. Jeg føler også at det å blogge er noe jeg kommer til å fortsette med en god stund. Jeg skal prøve å ta gode bilder og virkelig sette av tid til bloggingen.

Om et par timer kommer gjestene og før den tid skal jeg dusje og ordne meg. Jeg har også handlet inn en hel haug med godteri i dag, sammen med pappa, så da starter jeg året med skikkelig sukkersjokk, haha. Uansett, jeg håper virkelig at alle har hatt et kjempefint år, også blogges vi♥BESTE MINNER FRA 2014

Dra til London. Det å være tilbake i London var kjempeherlig og gøy. Fikk shoppet (masse), sett på en musikal, besøkt tower bridge og en rekke andre attraksjoner. Storkoste meg virkelig i London.


Europabiltur. Midt i sommerferien tok jeg og familien en biltur på 2 uker gjennom hele Europa. Dette er noe jeg er utrolig glad for at vi gjorde, og jeg har så mange forskjellige minner fra bare de to ukene. Vi fikk besøkt Frankrike, Tyskland, Nederland, Belgia og til og med Luxenburg. Savner virkelig den turen.


 ♥Feiret nyttårsaften i fjor på Trysil. I fjor var hele familien i Trysil sammen med familien til en venn av både meg og Aurora. Jeg storkoste meg og hadde det kjempegøy. Vi gjorde alt i fra å bade til å ake, haha. 

 ♥Hverdagsgleder. Selvfølgelig har jeg mange flere gode minner gjennom 2014. Har vært i mange koslige bursdagsfeiringer, kjøpt meg macbook, klatret på Tryvann, spilt masse tennis, vært på familietreff, vært på premiere og vært med mange herlige mennesker.
 

Da håper jeg aller får en superduper fin nyttårsfeiring, også blogges vi i 2015!!
 

NYTTÅRSFORSETTER

Hei♥
Jeg har aldri hatt noen nyttårsforsetter før, jeg synes for så vidt at det ikke er noe vits, siden det er så vanskelig å holde uansett. Men, i år har jeg satt meg TRE nyttårsforsetter og det holder lenge. Føler også at dette er noe jeg klarer å få til. 

1. Bruke mindre penger. Dette året har jeg brukt alt for mange penger på småting. Har rett og slett kjøpt ting bare fordi det er billig. Men nå har jeg bestemt meg for å spare til ting jeg fakisk ønsker meg. Har derfor lagd et plan om at jeg skriver ned ting jeg ønsker meg og om jeg ser tilbake på den lista og fortsatt ønsker meg det (og har en del penger på kontoen) så kjøper jeg en av tingene.

2. Gidde å gjøre ting. Jeg har veldig lyst til å få unnagjort leksene ganske tidlige på dagen for da kan jeg ta meg bedre tid til å gjøre andre ting. Dette året har jeg heller sett en ekstra episode av et tv-program og vært oppe til sent på kvelden, enn å bare gjøre det med en gang, legge meg tidlig og droppe den ekstra episoden.

3. Blogge bedre. Jeg elsker å blogge og for tiden sparer jeg til kamera. Vil få en ordentlig bra blogg og blogge masse.


Hva er dine nyttårsforsetter?

SOME OF MY CHRISTMAS PRESENTS

Hei♥


NIKE pro shorts - NIKE treningsgenser - MAC pudder - THE BODY SHOP "jordbær" sett - VOLUSPA duftlys - LULU`S mini sminkemappe - CLINIQUE cleanser, toner og fuktighetskrem.

 

Dette er noen av mine julegaver, og jeg er kjempefornøyd med absolutt alt jeg har fått. Siden jeg poster dette innlegget blir det ikke noen julegavevideo. Føler det blir best med bare et innlegg sånn som dette♥
Hva fikk du til jul?

BYTTETUR

Hei♥
I dag har jeg hatt en ganske avslappende dag egentlig, men det er vel det ferier er til, ikke sant? Etter en sen frokost dro jeg, mamma og Aurora til byen for å bytte et par ting. Var en av to ting jeg ikke fikk byttet, men som jeg sikkert får byttet litt senere. Det jeg fikk byttet var en genser fra Zara. Skulle egentlig bare bytte den til en størrelse mindre, men siden dem ikke hadde det, fant jeg ut at jeg like så godt kunne ta den samme genseren, i riktig størrelse, bare med annen farge.

Nå skal jeg rydde ut av baggen jeg hadde med til Oppdal, ellers har jeg ikke noen andre planer. Skal legge meg tidlig, så jeg kan stå opp tidlig i morgen og kanskje få gjort noe produktivt ut av dagen.


- Denne genseren fikk jeg med meg hjem i dag -

Hva har du gjorrt i dag?

HJEMME IGJEN

Hei♥
For omtrent to timer siden kom jeg hjem etter en ganske lang biltur etter min mening. Har jo kjørt i 6 timer med flere stopp. Dagene i Oppdal har vært kjempekoslige og avslappende. Har fått stått på ski, spilt spill og sett på mange julefilmer. Hadde også en veldig fin juleaften, med mye god mat og pakkeåpning. Nå skal jeg rydde bort gavene og ryddet litt på rommet. Tenkte kanskje å spille inn en julegavevideo, om dere er interreserte? 

I morgen drar jeg nok til byen for å få byttet et par gaveting, men ellers har jeg ikke noen planer før nyttårsaften, så skal vel få tatt litt bilder i morgen. Nå er det jo mørkt ute, så fikk ikke knipset noen bilder, så det får bli arkivbilder.

 Hva har du gjort de siste dagene?

JULESTRESSET

Hei♥
For en stressende dag dette har vært så langt. Spiste en rask frokost før jeg dro på senteret for å kjøpe inn de absolutt siste gavene til venner. Pakket idem inn i full fart før jeg dro til Maria for å jobbe med en engelskoppgave vi har onsdagen etter feiren (!!). Om ikke lenge skal jeg dra til bestemor for å gi henne julegaven jeg har laget og ønske henne en god jul, siden vi drar til oppdal i morgen tidlig. Så når jeg kommer hjem må jeg dusje, pakke til turen, pakke inn de siste gavene og rydde rommet. Har også planer om å pakke opp nesten alle vennegavene i dag, siden det blir så mye å ta med opp til Oppdal.

Håper alle har en fin dag så langt, og at dere kanskje ikke stresser så mye som jeg kommer til å gjøre i hele dag.


Vet ikke hvor mye jeg får blogget de neste dagene. Skal ta med macen og skal få tatt litt bilder, men vet ikke om det er noe internett der, så det kan bli litt vanskelig. Vil også tilbringe jula med familien og slippe å stresse med noe, så om jeg ikke blogger på noen dager vil jeg bare ønske dere GOOOOOOOOOD JUL OG GODT NYTT ÅR.
 

4. søndag i advent

Hei♥
Tenk at det allerede er 4.søndag i advent! Om bare 3 dager er det jul også. Jeg skjønner virkelig ikke hvor hele desember har blitt av! På lille juleaften drar jeg og familien min opp til Oppdal hvor vi skal feire jul med kusiner, besteforeldre, tanter og onkler. Det tror jeg blir veldig koslig. Gleder meg til å stå på ski, få enda mer julestemning og egentlig bare kose meg med familien.

I  dag har jeg så og si vært i pysjen i hele dag, det er jo juleferie så hvorfor ikke? Var også ute en tur og gikk litt på ski i hagen, haha. Nå tror jeg at jeg skal legge meg, så jeg kanskje får med meg julemorgen i morgen tidlig. I morgen har jeg også en del ting å gjøre, så må få lagt meg i en OK tid for en gang skyld.

-Fikk forresten denne shower gelen fra lush i julekalenderen i dag♥-
Har du hatt en bra dag?

CHRISTMAS NAILS

Når jeg skal lakke neglene mine til juleaften bruker jeg faktisk ganske lang tid. Det er fordi jeg vil at det skal bli ekstra fint. Jeg får det jo aldri til like fint som det på bildene over, men det er jo lov til å bli inspirert♥

Hva synes dere om neglene?

JEG HAR KLIPPET MEG !

Hei♥
Tenkte bare å gi dere en kjapp opppdatering, fordi, som jeg skrev i forrige innlegg, jeg har klippet meg. Etter min mening klippet mamma ganske mye, men synes resultatet ble veldig fint og jeg er storfornøyd.
Det er ikke så lett å se forskjellen, men jeg kan love dere at mye har blitt klippet bort. Dere kommer sikkert til å se det bedre i morgen♥

Her ser dere kanskje litt bedre hvordan det ble. Synes det er kjempedeilig å ha kortere hår for nå har jeg ingen slitte tupper og det ser mye glattere ut. 
Hva synes dere?

KARL JOHAN PÅ SITT BESTE

Hei♥ 
Vet jeg er litt sein med å si dette men, GOD JULEFERIE! Kan ikke få sagt hvor glad jeg er for at det er ferie. Ferien skal bli brukt til å lade opp til neste halvår og også kose meg med familien og komme i skikkelig julestemning. I dag har jeg vært i byen med familien i flere timer for å kjøpe inn de siste julegavane. Det er virkelig så koslig i byen nå, med julepynt, julesang og masse tilbud, haha.  Er så og si ferdig med alle gavene, så det er dedilig. Nå har jeg akkurat spist en god middag og jeg skal dusje veldig snart. Mamma skal også klippe meg senere i kveld. Må bli kvitt de slitte tuppene før jul, så vi får håpe det blir bra.

Se så fin himmelen var ♥

I morgen tenkte jeg å ta headerbilder, så da kommer det vel en ny header før jul, tenker jeg♥ 
 

KALENDERGAVER #2

Hei♥
Nå er det ikke lenge til jul dere! På skolen i dag spiste vi julefrokost og så på film store deler av dagen, noe som var veldig deilig. Om ikke lenger er middagen klar og når den er spist opp drar nok jeg og pappa til en sportsbutikk hvor vi kan kjøpe en skibukse. Har nemlig vokst litt siden i fjort, haha. Uansett, nå tenkte jeg å vise dere noen av de kalendergavene jeg har fått i det siste. Som jeg sa i mitt forrige kalendergaver innlegg så får jeg gaver annenhver dag, noe som gjør at jeg får litt ekstra fine gaver. Er veldig fornøyd med alt jeg har fått, og har fått et par andre ting, men det finner jeg ikke for øyeblikket.

 

Har dere kalender?
 

ENDELIG

Hei♥
Gjett om jeg har hatt julestemning i dag a? Dagen startet med at jeg dro til skolen, og hadde blandt annet RLE presentasjonen, som egentlig gikk veldig bra, synes jeg. Har også vært på tennistrening i dag, og etter det dro jeg, Aurora og Pappa ned til barneskolen jeg gikk på, for å kjøpe juletre (!!) Vi har på en måte en tradisjon, med at vi går ned dit, finner et juletre og bærer det hjem igjen, haha. Uansett, fikk veldig julestemning av det, men som om det ikke var nok så begynte det å snø akkurat idet vi skulle begynne pyntingen av treet. Håper bare snøen blir værende på bakken og at det snør litt mer. 

Som noen av dere kanskje har merket så har jeg fått et nytt design på bloggen. Dette er veldig midlertidig, men jeg klart bare ikke å se på designet mitt lenger, så måtte bytte fort. Tenkte å ta noen bilder til header i helgen, og når den er laget kan jeg endre på designet igjen.♥ håper alle har hatt en kjempefin dag også beklager jeg for at dette innlegget ble så langt, med litt halvdårlige bilder..Juletrær til salgs! // En fornøyd Aurora etter å ha plukket ut juletre// Frida og jeg som setter i gang med pyntingen (juletreet ble liiiitt lite etter min mening, men det går helt fint, haha) Legg også merke til den ene foten min på dette bilde og for så vidt hele antrekket mitt, skikkelig stilig.

Er det snø der du bor?

KAN IKKE VENTE

Hei♥
I det siste har jeg gått rundt med sommerfugler i magen - for det er jo julaften om ca. en uke. Jeg kan ikke tro det har gått så fort. Synes jo det er veldig koslig med adventstiden og jeg har veldig lyst til å utnytte denne tiden og gjøre masse morsomt og "julete" Foreløpig i desember har jeg bakt pepperkaker, pyntet rommet til jul, kjøpt og pakket inn gaver. Skal stå på skøyter på fredag, med en venn, så da er det punktet krysset av også. 

I dag har jeg hatt en helt vanlig tirsdag, som består av skole og dansetrening. Vi skal ha forestilling på dansingen på fredag, så vi får se hvordan det går. I kveld skal jeg øve litt mer på en RLE-presentasjon vi har i morgen, og som dermed blir den siste presentasjonen vi har i år. Vi har også en liten matteprøve i morgen så da blir det den siste prøven i år også. Så på torsdag har jeg så og si juleferie (!!)  
Har du hatt en fin dag? 

SVARER PÅ SPØRSMÅL #4

Hva ønsker du deg til jul?
Jeg har laget to innlegg hvor jeg viser noe av det jeg ønsker meg til jul. Dere finner det her og her

Har du stripet håret?
Nei, vet ikke om jeg har lyst til det eller ikke, fordi det sliter jo på håret. Samtidig tror jeg at det hadde blitt ganske fint.

Hva er nyttårsforsettet ditt?
Foreløpig har jeg ingen nyttårsforsetter, og jeg har aldri hatt det heller, fordi jeg kommer mest sannsynelig til å glemme dem etterhvert. Men hvis jeg kommer på noen nyttårsforsetter jeg vil følge, så kan jeg kanskje lage et lite innlegg om det?

Når har du bursdag?
20. Juni. Noe som ofte er siste skoledag før sommerferien

Favoritt godteri?
Hmm.. det er veldig vanskelig. Liker alt som har med godteri å gjøre egentlig..haha. Men jeg liker jo after eight veldig godt og vanlig smågodt.

Favoritt film?
Jeg er veldig glad i "hjemme alene" filmene, spesielt siden det er julaften om bare 9 dager (!!)

Hva fikk du i kalenderen i dag?
Jeg og søsteren min får gave annenhver dag og vi får derfor litt ekstra fine gaver. I dag fikk jeg en seche vite topcoat.

Kan du beskrive deg selv med tre ord?
Glad, snill og gjerrig haha

Hvor mange anmerkninger har du? 
Dette halvåret har jeg fått 0 anmerkninger, men i fjor fikk jeg et par hvert halvåret.

Hvilke tentamner har du hatt? og hvordan gikk det? 
Vi har hatt alle tentamene for dette halvåret. Dvs. engelsk, norsk, matte og nynorsk. Synes det har gått helt greit egentlig. Synes vel matten og engelsken gikk best og norsken gikk dårligst, men har jo ikke fått tilbake prøvene ennå. 

Hva slags mac har du?
Jeg har en macbook air, 13 tommer.


Har du noen spørsmål til neste gang?
 

I`M DREAMING OF A WHITE CHRISTMAS


Gleder du deg til jul?

LET IT SNOW, LET IT SNOW

Hei♥
For en bra helg dette har vært! Lørdagen startet med at jeg slappet av og spiste en god frokost, før jeg og mamma dro på senteret for å handle inn litt julegaver. Etter det var mamma på julebord, så da var det bare jeg og Aurora som var hjemme. Da lagde vi julegaver og spiste en god del godteri, haha.

Er så glad for at mamma liker å dra på kafè, elsker virkelig smoothie og eplemuffins // Pakket inn noen gaver, ganske stolt..neida // Lunsj♥

I dag dro jeg, mamma, Aurora og Maria til folkemuseet der det er sånne juleboder, hvor folk selger hjemmelagde ting og sånt. Det var veldig koslig å bare gå rundt å se litt, egentlig. Det eneste som manglet var snø, haha, håper virkelig det er snø på julaften ♥

Pepperkaker på pinne (genialt!) // Kom i skikkelig julestemning av dette treet // Bodene som sto på rekke og rad, hadde sett bedre ut med snø.

Nå har jeg akkurat spist opp kveldsmaten og drukket teen min. Har ikke planer om å legge meg helt ennå, fordi vi har nemlig "fri" fra skolen. Siden vi har solidaritetsdag i morgen, og jeg brukte fredagn på å tjene opp de pengene, har jeg hele mandagen til å gjøre hva jeg vil. Tror jeg skal dra bort til Emma i morgen, siden hun drar til Miami (heldiggrisen), men det er vel de eneste planene.

DIY - JULEKULER

Hei♥
Nå tenkte jeg å vise dere en kjempeenkel og rask gaveidè. Tror denne vil passe for alle som liker å pynte til jul, fordi det er julepynt, haha. 

1) Lim inni julekulene og hell glitter inni.

2) Lim en gang til (selv om det er glitter) for å gjøre det jevnere og finere. Jeg gjorde dette 3 ganger i hver halvdel.

3) Så er det bare å sette det sammen (jeg teipet litt under for at det skulle sitte sammen) også fester du en kort eller lang tråd, alt etter som du ønsker. 


Vet at dette ble et ganske dårlig innlegg og DIYen var veldig kort og egentlig ganske selvforklarende, men det er bedre at jeg poster noe, ikke sant?
Hva synes du om DIYen? 

12. DESEMBER

Hei♥
Nå er det fredag og 12.desember, noe som betyr at det er helg og bare 12 dager igjen til julaften. Føler tiden går så utrolig fort, nesten som at 1.desemer var i går! Gleder meg veldig til julaften og ikke minst juleferie, så det går for så vidt fint at tiden går litt fort. Kjenner også at det er godt med helg. Har litt gavehandel og innpakning å gjøre i helga, i tilegg til å gjøre den siste biten av lekser og skolearbeid. Har ikke lagd noen store planer for helgen, nettopp for å få gjennomført disse tingene. Håper alle har hatt en fin fredag♥


Nå skal jeg ta meg litt tacorester og julebrus før jeg går å legger meg. Blir godt å legge seg nå, etter en lang dag.
Hva skal du gjøre i helgen?

ET JULETIPS #1

Hei♥
Nå som det er kaldt ute og man har mye å gjøre rett før ferien, er det alltid deilig å slappe av med en goood kopp kakao. I dag tenkte jeg å dele et kakotips med dere. Dette er uutrolig enkelt og kjempegodt. Alt du trenger å gjøre er å ta en av de julestengene ("candy canes") og legge den oppi kakaoen. Dette gjør kakaonen ti ganger bedre, og det ser også mye finere ut. Jeg liker de du får kjøpt på TGR aller best, så anbefaler å ta turen innom å prøve ut dette, om du ikke har prøvd det ut allerede.Har du prøvd dette før?

 

2 BESTE HÅRPRODUKTER


Dry shampoo: Perfekt for sånne som meg, som alltid står opp i siste liten. For når man står opp ti minutter før man må ut av døra (står opp litt før det altså..but you get the point), har man ikke tid til å gjøre så mye annet enn å spraye litt dry shampoo i håret. Denne lukter også kjempegodt, kjøpte denne i London, så vet ikke om dem har lukten i Norge, men liker også "blush" veldig godt!

Moroccanoil: Dette er et mirakelprodukt, sånn seriøst. Det demper frizz, gir håret mer glans og gjør det kjempemykt. Liker den kjempegodt. Litt dyr, men man kan jo kjøpe den mindre flasken for å teste det ut, og om man mener det er verdt det, så kan man kjøpe det. Jeg mener i hvert fall at det er verdt hver eneste krone.


Hvilke hårprodukter liker du best?

THE BEST PART OF CHRISTMAS

Hei♥
Nå som desember har kommet og julaften er rett rundt hjørnet, tenkte jeg det passet å ha et litt julerelatert innlegg (igjen). Denne gangen tenkte jeg å fortelle dere om noe av det aller beste med julaften etter min mening, nemlig julemorgenen. Det er alltid så koslig når man våkner og ser på nye og gamle julefilmer som går på tv, i mens man kanskje spiser litt godteri eller frokost. 

Noe jeg synes er veldig viktig når det kommer til å ha en koslig julemorgen, er å sitte i pysj. Det å starte å pynte seg omtrent før man har stått opp, er jo absolutt ikke noe koslig, synes jeg. Derfor er julepysj et must. Jeg pleier i hvert fall alltid å gå rundt i pysj (og skitøy, hvis det er snø) helt til jeg må kle på meg finklærne. Uansett, siden jeg er så glad i julepyrsj, tenkte jeg å vise dere noen julepysjer jeg synes er fine. 
HM // CUBUS // HM

Hva liker du aller best med julaften?

HELGEN I BILDER

Hei♥
For en fin helg dette har vært. Har fått skikkelig julestemning og stooorkost meg. På fredag var jeg i bursdag. På søndag var jeg med Maria på et senter for å kjøpe litt julegaver og sånt. Etter det ble jeg og Aurora med henne hjem, hvor vi bakt pepperkaker og gjorde masse morsomt. Overnattet der fra i går til i dag og nå har jeg pakket inn julegaver, sett på flere episoder av jul i svingen, spist pepperkaker og gjort lekser. Så nå tenkte jeg å vise litt mobilbilder fra helgen ♥ 

Hva har du gjort i helgen?

MINE KALENDERGAVER

Hei♥ 
Nå tenkte jeg å vise dere noen av mine kalendergaver. Jeg deler gavekalender med søsteren, så får gave annen hver dag ♥Hvordan kalender har du?

IT`S CHRISTMASAhh, kommer i skikkelig julestemning av disse bildene. Har dere fått julestemning i år?

1.DESEMBER

Hei♥
ENDELIG ER DET DESEMBER! 

Herregud, som jeg har gledet meg. Vinteren (og julen for den saks skyld) er virkelig den beste tiden på året. Dagen startet med at jeg åpnet julekalender, noe som alltid er en stor motivasjon for å stå opp i desember. Har forresten tenkt til å ha et innlegg eller to, der jeg viser dere de nyeste julekalendergavene mine. Jeg har en sjokoladekalender (kommer ikke til å vise sjokoladen selvfølgelig) også en gavekalender, men jeg og søsteren min deler, så jeg har annenhver dag.

Uansett, i dag hadde vi mattetentamen hele dagen, og nå er det bare en tentamen igjen, nemligs norsktentamen. Synes mattetentamen gikk helt greit egentlig, får vel bare vente å se på karakteren. Har også vært på kino og sett på en koslig julefilm, som jeg kom i skikkelig julestemning av. I går pyntet jeg forresten rommet skikkelig julete. Nå har jeg dusjet og hatt en mini spa kveld også skal jeg bare se ferdig en episode av "How I met your mother" før jeg går å legger meg♥
Håper alle sammen har hatt en strålende dag og en fin start på desember.

Hva har du gjort i dag? 

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits