CHOCOLATE COOKIES

Oppskriften finner dere her♥


 
//Forhåndspublisert
Så det godt ut?

Hjemmelaget is

Hei♥

I går så jeg en video, der det var en som viste hvordan man kunne lage sin egen banan is. Det er suuuuper enkelt! Og det passer jo perfekt nå på sommeren. Har foreløpig bare lagd is av bananer, men er ganske sikker på at man kan gjøre det samme med frukt eller kanskje sjokolade? Så det skal jeg prøve♥
Det du trenger: 
- Banan (jeg brukte to, men du må nesten se ann i forhold til hvor mye du vil ha) 
- Topping (Her kan du velge hva du vil ha på isen, jeg valgte sjooladesaus og sånne kuler, om det gir mening)
Som dere kanskje ser så er det ikke så mange ingredienser, haha.

Fremgangsmåte:
1. Kutt bananen(e) i biter og legg dem i en liten pose.
2. Deretter legger du posen med bananbitene i fryseren
3. La det ligge i fryseren noen timer, jeg lot det ligge over natta
4. Ta ut bananbiten fra fryseren og helle bananbitene ut av posen og inn i blenderen.
5. Blend til bananbitene er blandet godt sammen
6. Legg isen i en kopp og hell toppingen din på

Veeldig enkelt !Har du prøvd ut dette før? 

Mesterkokken Kristin

God morgen søte lesere!

I dag sto jeg opp klokka syv, noe som er veldig ulikt meg. Jeg var på macen i rundt en time før jeg kom meg ut av senga. Været er også litt bedre i dag, i forhold til hva det har vært tidligere i uka. Derfor fikk jeg skikkelig sommerfølelse, så jeg sparkesyklet bort til grønnsak/frukt butikken vi har her i nærheten for å kjøpe inn litt jordbær. Hadde kjempelyst på smoothie når jeg våknet, haha. Så når jeg kom hjem blandet jeg jordbær, litt bananbiter og juice i blenderen. Smoothien var faktisk veldig god og oppkvikkende. Jeg lagde også havregryn med melk og blåbær♥ Planen for dagen er å være med Sofia (en venn) siden hun kom hjem fra Barcelona i går kveld og er ikke hjemme i mer en to dager, før hun drar på sommerferie igjen. 
Hva skal dere i dag?

Sunn og frisk sommermat

Hei søte lesere!

I dag tenkte jeg å dele med dere en liten rett som passer perfekt til sommeren. Den er suuuuper enkel å lage og den smaker også kjempegodt. Du kan egentlig lage den akkurat som du vil, men her er sånn jeg lagde den:Det du trenger:

- Valgfri frukt (jeg valgte banan og jordbær som dere kanskje kan se)
- Litt sjokoladesaus

Dette er vel egentlig veldig selvforklarende, du bare kutter opp fruktet, legger den i en bolle og tar litt sjokoladesaus over.


Vet dette var en veldig enkel "rett" men dette blir vel egentlig litt mer som en slags inspirasjon, eller noe sånt, haha.
Håper dere likte denne super enkle og gode sommerretten♥

Super enkel og sunn frokost/lunsj/kveldsmat

Hei mine søte lesere!
Vet det ble litt lang overskrift haha.

Jeg tenkte å dele en liten oppskrift med dere. Det er SUUUUPER enkelt og man trenger ikke bruke mer enn 20 sekunder. Haha, helt sant. I dag har jeg vært hjemme fra skolen, har følt meg utrolig slapp (sovet dårlig i det siste) og har hatt veldig vondt i hodet. Men føler meg mye bedre nå! Haha, det var som jeg hadde trodd i gårsdagens innlegg. Jeg ble jo syk. Uansett så lagde jeg meg denne lunsjen nå nettopp siden jeg orker ikke alltid å bruke så lang tid på lunsj og sånt når jeg er syk. Så da tengte jeg å gi dere et lite tips.


Du trenger:

Naturell yogurt
Honning (helst flytende)

Bare finn fram en skål og hell yogurten oppi. Bland inn med litt honning (du velger selv hvor mye, jeg er ikke så veldig glad i den "sure" naturell smaken så jeg blander inn ganske mye) så topper du det med litt honning That's it!

TIPS: hvis du vil prøve litt andre smaker kan du kjøpe andre yogurter og blande inn rosiner og havregryn. Alt etter hva du liker!
↑ haha, lagde kunstverk. ↑

Hva synes dere? // Har du prøvd dette før?
#sunt #lett #frokost #lunsj #kveldsmat #yogurt #honning #love #blogg 

05.01.14

Heihei!

Har ikke fått gjort noen ting av det jeg skulle i dag så etterpå må jeg nok få gjort det. Jeg MÅ seriøst rydde rommet nå, ser ikke ut, også må jeg også få øvd til prøve.
Tidligere i dag hadde vi besøk av en venn av mamma og familien hennes. Hun har et barn på fire år og som er kjempesøt! Hun lagde en liten tegning til meg og Aurora (søsteren min) noe som var veldig søtt og snilt.

(gammelt bilde, sorry)

Nå roper mamma at det er mat så jeg burde gå ned. Vi skal ha pinnekjøtt. "Jula varer helt til påske" ikke sant? haha:)

Hvordan har din søndag vært så langt?

Enkle sunne frokostpannekaker!

Hei, søte lesere!
I går kveld lagde jeg meg noe som kalles "sunne frokostpannekaker" har alltid hatt lyst til å prøve det ut, siden så mange bloggere har sagt at dette er veldig godt. Man trenger jo ikke å lage det som frokost, selvom det heter frokostpannekaker, (haha) lagde det heller som kveldsmat. Fant oppskriften på en blogg. Oppskriften er super enkel og har ikke så mange ingredienser i seg heller. Håper forresten dere liker sånn matinnlegg, har tenkt mer og mer på å lage meg ordentlig og god frokost, og ikke bare brødskive med pålegg. Her er oppskriften jeg vil dele med dere:

Oppskrift 4 små "lapper":
- 2 dl havregryn
- 3 ss (trenger ikke så mye, hvis du ikke vil, så klart.)
- 3 egg

Bland alt sammen og stek som lapper.

Syltetøy er alltid godt på, prøv deg også frem med forskjellige smaker på frokostpannekakene.

Så det godt ut?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits