MIN NYTTÅRSAFTEN

Hei♥
Nå er det 2015 folkens! Jeg hadde en kjempekoslig feiring med familien og familievenner. Vi spiste kalkun, forrett og dessert, og alt var kjempeodt. Alle barna som var på besøk gikk ned i kjelleren for å spille litt spill og sånt, noe som var veldig koslig. Klokken 10 på tolv, fikk vi egentlig litt hastverk fordi da jeg så på klokka var det bare ti minutter til det nye året og etter litt stres var alle, så vidt, klare til å skyte opp raketter når klokka ble ett på tolv. 

Synes så synd på Frida, for hun var jo livredd for fyrverkeriet (og menneskene som kom) Så hun smøg seg rundt i huset og prøvde til og med å gjemme seg oppi skapet til pappa. Men hun ble roligere etter hvert heldigvis.

Hvordan var din nyttårsfeiring?

HAPPY NEW YEAR

Jeg ville bare komme med et kjapt innlegg før det nye året, for å ønske alle nok en gang et godt nytt år. Dette året har jeg fått opplevd mye og jeg har blitt kjent med mange nye mennesker. Jeg føler også at det å blogge er noe jeg kommer til å fortsette med en god stund. Jeg skal prøve å ta gode bilder og virkelig sette av tid til bloggingen.

Om et par timer kommer gjestene og før den tid skal jeg dusje og ordne meg. Jeg har også handlet inn en hel haug med godteri i dag, sammen med pappa, så da starter jeg året med skikkelig sukkersjokk, haha. Uansett, jeg håper virkelig at alle har hatt et kjempefint år, også blogges vi♥BESTE MINNER FRA 2014

Dra til London. Det å være tilbake i London var kjempeherlig og gøy. Fikk shoppet (masse), sett på en musikal, besøkt tower bridge og en rekke andre attraksjoner. Storkoste meg virkelig i London.


Europabiltur. Midt i sommerferien tok jeg og familien en biltur på 2 uker gjennom hele Europa. Dette er noe jeg er utrolig glad for at vi gjorde, og jeg har så mange forskjellige minner fra bare de to ukene. Vi fikk besøkt Frankrike, Tyskland, Nederland, Belgia og til og med Luxenburg. Savner virkelig den turen.


 ♥Feiret nyttårsaften i fjor på Trysil. I fjor var hele familien i Trysil sammen med familien til en venn av både meg og Aurora. Jeg storkoste meg og hadde det kjempegøy. Vi gjorde alt i fra å bade til å ake, haha. 

 ♥Hverdagsgleder. Selvfølgelig har jeg mange flere gode minner gjennom 2014. Har vært i mange koslige bursdagsfeiringer, kjøpt meg macbook, klatret på Tryvann, spilt masse tennis, vært på familietreff, vært på premiere og vært med mange herlige mennesker.
 

Da håper jeg aller får en superduper fin nyttårsfeiring, også blogges vi i 2015!!
 

NYTTÅRSFORSETTER

Hei♥
Jeg har aldri hatt noen nyttårsforsetter før, jeg synes for så vidt at det ikke er noe vits, siden det er så vanskelig å holde uansett. Men, i år har jeg satt meg TRE nyttårsforsetter og det holder lenge. Føler også at dette er noe jeg klarer å få til. 

1. Bruke mindre penger. Dette året har jeg brukt alt for mange penger på småting. Har rett og slett kjøpt ting bare fordi det er billig. Men nå har jeg bestemt meg for å spare til ting jeg fakisk ønsker meg. Har derfor lagd et plan om at jeg skriver ned ting jeg ønsker meg og om jeg ser tilbake på den lista og fortsatt ønsker meg det (og har en del penger på kontoen) så kjøper jeg en av tingene.

2. Gidde å gjøre ting. Jeg har veldig lyst til å få unnagjort leksene ganske tidlige på dagen for da kan jeg ta meg bedre tid til å gjøre andre ting. Dette året har jeg heller sett en ekstra episode av et tv-program og vært oppe til sent på kvelden, enn å bare gjøre det med en gang, legge meg tidlig og droppe den ekstra episoden.

3. Blogge bedre. Jeg elsker å blogge og for tiden sparer jeg til kamera. Vil få en ordentlig bra blogg og blogge masse.


Hva er dine nyttårsforsetter?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits