FAKTA OM MEG

Hei♥
Sorry for mye fravær på bloggen i det siste. Helt siden skolen begynte igjen etter ferien, har skole og trening gått i ett, og når jeg er ferdig med lekser og trening er klokka så mye at jeg må legge meg. Har prøvd å planlegge leksene litt mer jevnt for hver dag som går nå, så skal prøve å bli litt mere aktiv på bloggen igjen. Jeg tenkte å starte opp med et fakta om meg innlegg. Har skrevet ned noen fakta etter hvert som jeg har kommet på dem. Kan også hende dere har hørt noen av dem fra før, siden jeg husker ikke hva jeg har skrevet tidligere.


♥ Hver gang det skjer noe som jeg synes er veldig morsomt, kan jeg sitte å smile for meg selv i et par minutter etterpå, haha.

♥ Når jeg går forbi noen, hvem som helst egentlig, og jeg tenker at jeg IKKE må begynne å le, så begynner jeg ofte å smile eller le.

♥ Jeg er ganske klumsete..

♥ Jeg snakker veldig fort

♥ Jeg har gått på fotball i syv år (fra 1. til 7. klasse)

♥ Jeg har verdens største sprøyteskrekk

♥ Jeg synes ringer er så utrolig fint, men jeg bruker den nesten aldri

♥ Jeg spiller tennis flere ganger og timer i uken, og danser en time i uka

♥ Jeg gleder meg til neste ferie
 
Jeg har aldri brukket noe

FACTS ABOUT ME

Jeg slenger alltid sokkene mine rundt omkring i huset. Gjelder for så vidt også flere klesplagg, men for det meste sokker. Det er fordi jeg alltid tar på meg kosebukse eller tar av meg sokkene, når jeg kommer hjem fra skolen. Mamma blir litt gal av det..

Jeg elsker DIYs. For det første synes jeg det er kjempemorsomt å lage ting selv, og jobbe ordentlig med det. I tillegg til at man får noe veldig fint (som oftest) til en veldig billig penge.

♥ Jul er det beste jeg vet. Hvis du har fulgt bloggen min en stund, vet du at jeg absolutt elsker julen. Det er bare noe med den gode julestemningen som får meg i så godt humør. Elsker egentlig alt ved julen, for å være ærlig.

Jeg har vært i veldig mange land. Jeg har reist ganske mye til å være så liten som jeg er. Mye av reisingen skyldes vel at jeg har en pappa som er spesielt glad i å reise. I tillegg til det, så har jeg blitt veldig glad i det jeg også. Bare siden starten av sommerferien, tror jeg at jeg har vært i 8 forskjellige land eller noe. (dette skyldes jo at vi var på biltur gjennom store deler av europa i sommer da)

♥ Jeg elsker å tenne lys. Spesielt rundt juletider, elsker jeg dette. Jeg synes det er sååå koslig, og med en gang jeg kommer inn på rommet mitt og skal gjøre lekser, så tenner jeg på et eller flere lys.

Hvis jeg førster finner en sang jeg liker, hører jeg på den hele tiden. Det er ganske irriterende egentlig, fordi etter kort tid, så er jeg lei.

♥ Jeg elsker å lage videoer, men er ikke så fan av å legge dem ut. Har derfor en god del halvdårlige videoer på macen nå, men som aldri, aldri kommer til å bli vist haha.

Det var noen få fakta av meg. Har heller litt mindre, men oftere av disse innleggene♥
 
Vil du fortelle litt om deg selv? 

FEMTEN FAKTA OM MEG

Jeg kommer på de flest bloggidèer når jeg skal sove: Dette er faktsk helt sykt. Jeg kan komme på tusenvis av idèer til bloggen eller andre ting når jeg ligger i senga og skal sove. Men hvis jeg ikke skriver dem ned, har jeg absolutt ingen idèer neste dag..

Jeg har blogget siden tidlig 2011: I 2011 startet interessen min for blogg, men jeg har hatt mange og lange pauser siden den gang. Jeg har startet å blogge igjen nå rett før sommerferien, tror jeg det var, og jeg trives veldig godt med det nå.

♥  Jeg ser på youtubevideoer heeeeele tiden: Og hvis jeg ikke ser påå youtubevideoer, ser jeg enten på nettbutikker eller så ser jeg på blogger♥ Jeg er veldig opptatt av å få gode karakterer:
Hvis det er noe jeg føler at jeg ikke har så god kontroll på, øver jeg helt til jeg må legge meg. Samtidig er jeg ikke sånn som snakker så mye om karakterer og sånt, jeg prøver bare å få så gode karakterer som mulig, og når vi får tilbake prøver ser jeg bare på karaktereren og tenker ikke så mye mer på det i ettertid.

Jeg har aldri brukket eller forstuet noe som helst: Ganske stolt av det, haha

Jeg er heller ikke allergisk mot noe: Ganske stolt av det også, haha

Jeg bruker bare korte sokker: og de må helst være hvite også 

Jeg har veldig lyst til å gjøre noe stort, som jeg blir husket for: vet bare ikke hva det skulle vært, haha

Jeg skriver veldig ofte "haha" og jeg har ofte med veldig mange smieys i meldingene mine til folk

Jeg har skikkelig julestemning nå...

♥Jeg er ekstremt paranoid: Hvis f.eks. noen sier at det er litt lite luft i rommet vi er i, begynner jeg å tenke at jeg svimer av hvert øyeblikk og at jeg ikke får puste, haha (tenker det jo bare inni meg og det har jo aldri skjedd, men...) 

De tingene jeg er mest redd for er:  å dø, bli blind, bli bitt av en slange, ta vaksine/blodprøve/sprøyte, få en sykdom.

Jeg begynte med sminke på skolen i slutten av 8. starten av 9. klasse

Jeg er rundt 1.60 cm høy

Jeg har vært i veldig mange land: Bare siden femte klasse har jeg vært i London to ganger, New York, Hellas to ganger, Sverige tre ganger, Danmark fire ganger, Berlin, Paris, Amsterdam, luxemburg (+ mer, men kommer ikke på alt) Er veldig glad for at vi resier så mye da♥ 

 
↑Fra når jeg var i London i høstferien↑ 

Om meg

Jeg er en jente som heter Kristin. Jeg har en katt som er så søt og hun har navnet Frida.
Jeg liker å ta bilder men er ikke så flink til å laste over bilder til bloggen men prøver alltid å skjerpe meg.
Jeg har jo ikke så mange lesere men jeg vil at de leserne som leser bloggen min skal bli fornøyd med innholdet i innleggene.
Familien min er fra Trøndelag. Jeg får dårlig samvittighet hver gang det ikke er noen bilder i innleggene mine (hvilket det nesten aldri er..)
Jeg går på fotball, håndball og tennis men jeg vil også prøve ut dans og cheer:)


Det er meg..

Det var litt om meg da:)

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits