PAKKE I POSTEN

Hei♥
Rett før nyttår bestilte jeg en personlig almanakk, og i dag kom den i posten. Jeg er sååå fornøyd med den og så glad for at jeg endelig har en personlig almanakk. Har ønsket meg det i et år nå. For dere som ikke vet hva personlig almanakk er, så er det en bok du kan skrive notater, huskelapper, alt du må huske på og egentlig hva du vil. Man kan kjøpe almanakker på bokhandelen, men som ikke er så personlige akkurat. På personligalmanakk.no kan man designe forsiden og innholdet helt selv og dermed få en veldig personlig almanakk. Jeg synes dette hørtes helt genialt ut og derfor bestilte jeg den derfra. Har allerede begynt å notere ned litt ting og er sikker på at denne kommer til å bli godt brukt gjennom hele året.
Hva synes du om boka?


PAKKE I POSTEN

Hei♥ 
For en liten stund tilbake bestilte jeg noen ting fra sheinside, og i dag hentet jeg og mamma det på postkontoret. Kjempelenge siden jeg har bestilt klær fra nettet og synes egentlig det kan være litt risky med størrelsen og sånt. Heldigvis passet alt, i hvert fall foreløpig, så det var bra. Kjolen kommer jeg mest sannsynelig til å bruke som julekjole, siden jeg har utrolig få kjoler i skapet mitt. Tenkte i hvertfall å vise dere hva jeg bestilte :)

På dette bilde ser man det ikke så godt, men jeg bestilte i hvert fall en genser, en kjole, et smykke og en cardigan.

Vet ikke om det er så lett å se, men dere får sikkert se det senere på bloggen.


Hva synes du om innkjøpene?
Har du bestilit noe fra sheinside før?
Husk å stil meg spørsmål her 

Liten gave fra ELF

Hei♥

Når jeg kom hjem frs skolen i dag lå det en pakke i posten. Pakken var fra elf og oppi pakken lå det en liten lipgloss og en liten rosa hjertkjærlighet. Jeg ble kjempeglad, har ventet på pakken en liten stund nå. Grunnen til at jeg fikk det var fordi jeg var medlem av den norske elf siden og der kan man samle opp poeng og "kjøpe" elf produkter gratis, hver måned. Men det er baretre forskjellige ting du kan kjøpe hver måned og tingene forsvinner raskt. Du kan lese mer om dette ((her))  Venter også på en pakke fra den vanlige siden som jeg bestilte for snart to uker siden, der er det litt forskjellige ting, tenkte kanskje å vise dere det også♥

Jeg har den i fargen "pink candy" og det er en glossy gloss. Vet ikke helt hva jeg synes om den ennå fordi jeg har jo ikke fått prøvd
den så godt, men fargen er i hvertfall veldig fin!


 
Liker dere #elf ?

Pakke i posten!


Hei folkens!
I dag mottok jeg en pakke i posten, pakken var fra www.miniinthebox.com Der selger de deksler og tilbehør til utrolig lav pris. Foretrekker egentlig bare dekslene derfra, har hørt fra noen i familien at noen ladere osv. ikke funker helt som ble bestilt på miniinthebox. Men jeg ELSKER dekslene dems, de er bare så stilige, i tillegg er det jo kjempebillig! Vil anbefale alle å ta en tur innom nettsiden. Det er også FRI frakt Så det dekselet kostre er det eneste du betaler! Betalte totalt 17 kroner for dette.

Bumperframe for 11,-Button stickers for 6,-

Hva synes du?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits