CRAVING FOR SUMMER


- Jeg elsker vinteren, men herregud så mye jeg elsker sommeren - 

På vei til Sverige


Heisann kjære lesere♥
Forhåndspublisert innlegg

Når dette innlegget er publisert sitter jeg nok i bilen på vei til Sverige. Skal bli så kult å komme dit. Gleder meg veldig!♥ Skal prøve å få blogget så mye jeg kan, jeg er ganske sikkre på at vi har internett på hytta vi leier i Sverige. Resten av reisen rundt i Europa er jeg derimot veldig usikker på om jeg får blogget så mye, men skal jo få forhåndspublisert litt og hvis jeg i verste fall ikke får blogget NOE, så skal jeg ta mange bilder så dere får se dem når jeg kommer hjem. Haha.

Siden jeg har så sommerfølelse nå, tenkte jeg å få dere til å få litt sommerfølelse også (hvis dere ikke har det allerede), derfor har jeg laget noen collager til dere!♥
Hva synes du om collagene?

Supersøte sommerarmbånd

Hei dere!♥

I og med at jeg har skikkelig sommerfølelse, tenkte jeg å dele med dere hvordan man lager kjempesøte armbånd. Disse armbåndene passer perfekt til sommeren og er kjempeenkle å lage. Personlig synes jeg hvert antrekk blir sååå mye mer sommerlig når det er med litt tilbehør, som f.eks. armbånd. Jeg er veldig dårlig til å forklare og det er ganske vanskelig å vise teknikken i et innlegg. Men her kan dere se hordan man gjør det, håper dere liker det, også snakkes vi senere i kveld♥
 Skal du prøve ut dette?

A lazy summermorning

Hei

I dag sto jeg opp veldig sent, døgnrytmen min er ikke akkurat helt på topp, haha. Så skal prøve å få lagt meg til en fin tid i dag og ha på vekkerklokke i morgen. Nå er det heller ikke lenge til sommerferien begynner for min del. Har jo hatt sommerferie i ca en og en halv uke, men har for det meste bare vært hjemme.

Når jeg sto opp var jeg litt på macen før jeg spiste litt mat og drakk en kjempegod smoothie. Føler jeg snakker og legger ut bilder av mat hele tiden, skal prøve å ta litt andre bilder også. Nå skal jeg nok bare ordne meg litt, sitter fortsatt her i morgenkåpa, så det må jeg vel gjøre noe med ganske snart. Har en følelse av at dette blir en veldig slapp dag fra min side.


Bruschetta ↑Hva skal du gjøre i dag?

"Verdens beste sjokoladebar"

Heisann alle sammen

Føler jeg har blogget veldig dårlig de siste dagene, så jeg skal prøve å bli bedre. I dag har jeg brukt mesteparten av dagen min på hytta, vi vasket, ryddet og kostet over hele hytta, siden hytta vår er dessverre solgt. Noe som er veldig trist. Tror dette var den siste gangen vi får sett hytta vår. Glemte selvfølgelig kameraet, så har ikke noen bilder fra når jeg var der (fikk tatt noen bilder av hytta med mobilen, som et minne, men det er så dårlig kvalitet så..) Men på vei hjem dro vi innom vinterbro, som er et senter på vei hjem fra hytta. Vi kjøpte for det meste inn litt mat, for det var derfor vi kom dit (oog for å kjøpe shampoo og balsam) Etter det dro vi hjem og spiste omelett, og nå har jeg nettopp lakket neglene.

Etterpå drar vi kanskje en tur til et senter eller noe for å kjøpe inn litt ting før vi reiser til Sverige. Ellers så skal jeg bare slappe av og nyte sommerferien♥
 
Verdens beeeeeeste sjokoladebar (synes nå jeg) // omelett med tomater og brød
 
Meg // lakket neglene mine med Barry M neglelakk // innkjøpene fra Vinterbro (fra coop obs og bellebox)

Hva har du gjort i dag? 

Dagen min så langt

Heisann!

For omtrent en time siden kom jeg hjem fra senteret. Var der med søstra mi og Sofia. Vi hadde det veldig koslig, selvom jeg ikke kjøpte noe særlig. Kjøpte for det meste mat, haha, blir alltid så fristet av godteriet og sånt på matbutikker, for det er jo så billig og godt. Vi måtte også si hade til Sofia, noe som var veldig trist, hun drar på hytta si i morgen og vi sees nok ikke før første skoledag. 

Resten av dagen skal jeg nok bruke til å spise middag og bare slappe av..sååå interresant ♥Hva skal dere resten av dagen?
Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? 

Kino i finværet

HEI

Nå kom jeg akkurat hjem etter å ha vært på kino med Sofia og søstra mi. Vi så på "Maleficent", noe som var en veldig fin og litt skummel film. Før det spiste vi taco, noe som var kjempegodt. Spiste jo taco i går også, men hvem sier vel nei til taco to dager på rad? Haha♥

I skrivende stund er været kjempefint, fortsatt litt kaldt, men det er blå himmel og hvite skyer. Selvom været er veldig fint avslutter jeg nok kvelden på samme måte som jeg nesten alltid gjør, se på youtube, lakke negler og spise kveldsmat. Jaja, snakkes i morgen kjære lesere♥Genser//Abercrombie - Bukse//Cubus - Sko//Toms - Solbriller//Gina Tricot - Neglelakk//Barry M - Ring (som dere sikkert ikke kan se..)//Glitter

Har du sett Maleficent?

En lørdag i sommerferien

Hei

Nå har jeg akkurat sagt hade til Julie (en venn). Hun har vært hos meg siden klokka ett, noe som var kjempekoslig♥ Omtrent med en gang hun kom satt vi oss ned og begynte å klippe ut bilder av møbler og sånt fra blader, og limte det på et ark. Samme som vi gjorde i går, bare at i dag klippet vi ut bilder som hadde noe med interiør å gjøre. Haha, vi har blitt helt hekta på dette. Etter det gjorde vi ikke å mye spesielt, vi spiste  middag, sminket hverandre itt (haha) og til slutt så en film som jeg tror heter "Bridemaids", noe som var en veldig morsom film.

Nå skal jeg nok bare slappe av å se litt på youtube videoer, blogger og kanskje en serie før jeg tar kvelden. Snakkes i morgen♥


Hva har du gjort i dag?Min sommerferie

Hei♥

Nå har jeg nettopp dusja og spist frokost. Været er fortsatt ganske dårlig, så jeg tror ikke jeg kommer til å være så mye ute i dag. Men man vet jo aldri, kanskje det blir sol og blå himmel senere på dagen?Om en halvtime kommer en venn på besøk, så vi får se hva vi finner på.

Men over til overskriften. Om ca. en uke drar jeg og familien min til en hytte i Sverige som vi har leid for en uke. Vi skal være der med en annen familie også. Gleder meg veldig♥ Etter en uke i Sverige setter vi oss i bilen og kjører nedover i Sverige for så å ta en ferge over til Tyskland. Så skal vi kjøre ned til Berlin, for å være der noen dager. Etter det skal vi kjøre til litt andre land i Europa, men vi har ikke helt bestemt oss for nøyaktig hvordan vi gjør det og hvor lenge vi skal være borte, men vi tenker å dra innom Frankrike, Nederland, Luxemburg og kanskje Belgia, men som sagt så er ikke alt planlagt. Forresten kan det også hende at jeg blogger litt dårlig på den tiden, siden vi kanskje ikke har internett overalt, men skal prøve å få forhåndspublisert noen innlegg.Hva skal dere i sommerferien?

A rainy day

Hei♥

Nå er jeg akkurat ferdig med å spise kveldsmat. Har hatt en ganske innholdsrik dag i dag også, selvom jeg våknet ganske så sent da. Men klokka to dro jeg, søstra mi og Maria (en venn) til senteret frodi det var sånn Se og Hør sommerturnee. Så de kastet ut flasker med premier og sånt, men det som var litt dumt var at de gjorde det helt på slutten av arrangementet så vi måtte være på senteret ganske lenge, men jeg fikk jo kjøpt meg noen fine ting. Også vant jeg også et gavekort til senteret siden jeg fikk tak i en sånn flaske. Etter flaskeutdelingen dro vi egentlig hjem og jeg har bare slappet av siden det.

Resten av kvelden blir nok brukt til å sløve foran TVen. Mamma og pappa har vært på butikken og kjøpt inn iste og sjokomelk, så jeg skal nok ta noe av det.Hva har du gjort i dag?

Mine sommer "must haves"

Heisann!Nå som sommeren har kommet for fullt (selvom ikke været er på topp, der hvor jeg bor i hvertfall) tenkte jeg å vise dere noen av tingene jeg synes er viktig på sommeren. Selvsagt ikke like viktig som mat og sånt, men sånne ting som jeg synes er fint å huske på, men samtidig ikke er 100% nødvendig. Håper dere liker slike innlegg, jeg synes i hvertfall at det er veldig morsomt å lage haha♥Body butter: På sommeren er det alltid fint med en god body butter. Min erfaring er i hvertfall at huden blir veldig tørr når den er i sol og saltvann hele dagen. Derfor er det jo viktig å gi fuktighet til huden, så den holder seg fin. Body butteren jeg har er fra The body shop og er i lukten jordbær.

Fuktighetskrem med solfaktor: Som jeg nevnte over er det veldig viktig med fuktighet til kroppen, dette gjelder også for ansiktet. Det er også lurt å ha fuktighetskrem med solfaktor. Derfor er Formula 10.0.6 sin fuktighetskrem så bra, nemlig fordi den gir god fuktighet og har solfaktor 15. Den heter "Picture perfect day"Søte armbånd: Jeg elsker virkelig armbånd, de gjør hvert antrekk så mye søtere. Jeg er dessverre veldig dårlig til å bruke armbånd, selvom jeg virkelig synes det er så fin. Men jeg skal prøve å bli flinkere til å bruke armbånd i sommer. Armbåndet med peace tegn er fra en butikk i Drøbak (husker ikke helt hvilken..) og det andre er fra Glitter.

Antibac: Noe som er utrolig smart på sommeren, og forsåvidt ellers, er antibac. Dette er selvfølgelig viktigere om man skal reise mye, noe jeg skal. Det er et ekstra pluss hvis antibacen lukter godt. Den jeg har er fra bath and bodyworks og er i lukten "Wild passion  flower"

Iste: Jeg bare ELSKER iste. Det er omtrent det jeg forbinder med sommer, haha. Men det er jo helt opp til hver enkelt om man liker iste, så generelt er vel egentlig bare en kald og forfriskene drikke fint på sommeren. Isteen på bildet er min favoritt og det er ferskeniste fra TINE (som sikkert mange av dere vet fra før.)Lip butter:
Som jeg har nevnt, så er fuktighet viktig på sommeren og da må man jo ha en god leppomade eller lip butter eller hva du vil kalle det. Men jeg hadde virkelig ikke klart meg uten noe leppeprodukt som fukter, og jeg er ganske sikker på at mange føler det samme. Den på bildet over er fra The body shop og er i smaken/lukten "Pink Grapefruit"

Neglelakk: Farger på neglene er virkelig noe av det fineste som finnes, spesielt på sommeren. Det gjør virkelig antrekket mye mer sommerlig (om du velger sommerfarger) og søtere. Neglelakkene på bildet er fra Loreal Paris og Ciate i fargene (fra venstre): 851, "Ferris Wheel" og "Play date"

Hva er dine sommer "must haves"?

En aktiv dag

Hei♥

I dag har jeg gjort veldig mye føler jeg. Vel, har gjort omtrent det samme i hele dag, men har for en gang skyld vært veldig mye ute. Jeg, søstra mi og to venner var på Tryvann klatrepark. Det var utrolig gøy, selvom været ikke alltid var på topp. Vi måtte ha en time pause grunnet lyn og torden så vi kunne ikke være ved tauene og sånt. Så i en time satt vi en lavo, imens vi snakket og spilte kort haha, fant kort i sekken. Vi fikk også servert litt mat og drikke siden det var noen jobbgreier like ved. Så det var jo veldig hyggelig.

Klatreparken foregår for det meste flere meter over bakken, og jeg som har høydeskrekk... Men det gikk egentlig veldig fint. Haha, og det var såå gøy. Anbefales virkelig å dra dit. Du ordner for det meste med sikring og sånt selv, (du får selvsagt instruksjoner på starten) men det var veldig lett å lære seg.

Hva har du gjort i dag?

Summertime

Hei folkens!
I hele dag har jeg neste bare sett blogginnlegg som har handlet om sommer, har selv også bare tenkt på sommer og vår. Tidligere i dag gikk jeg en tur med mamma og da føltes det virkelig som om det var vår. Jeg hørte det dryppe fra takrennene, snøen hadde begynt å smelte på bakken og solen varmet utrolig mye. En helt herlig følelse! Jeg elsker rett og slett sommer og vår, elsker å gå med shorts. Derfor tenkte jeg å lage et lite sommer innlegg som dette, der jeg forteller litt om hva jeg synes om sommeren.

Husk ukens spørsmål! Du kan spørre i hvilket som helst innlegg, ville betydd mye:)

Savner du også sommeren?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits