NELLY WANTS

Hei♥
I stad bladde jeg igjennom Nelly nettsiden og der fant jeg skikkelig mange fine ting. Tenkte derfor å lage en liten collage med de aller fineste tingene jeg fant. Synes det er veldig gøy å lage slike innlegg og jeg håper derfor at dere liker å lese det også♥

1. kjole her // 2. kjole her // 3. jumpsuit her // 4. veske her // 5. duftlys her // 6. øredobber her

Hva var din favoritt blandt tingene/plaggene?

JULEØNSKER

Hei♥ I dag har det faktisk snødd litt her i Oslo, og det er jeg såå glad for. Med en gang det begynte å snø lagde jeg kako, satte på julemusikk og gikk deretter ut, haha. Er verdens største julefan tror jeg. Uansett, i anledningen tenkte jeg å vise dere noen av mine juleønsker. Har faktisk ikke tenkt så nøye over hva jeg ønsker meg før, men tenkte i hvertfall å vise dere hva som er på toppen av ønskelista. Håper dere liker det og at dere kanskje får litt inspirasjon?

Småting: Det er jo selvsagt noen småting jeg ønsker meg, og det er sånne ting jeg kommer til å kjøpe selv en gang, hvis jeg ikke får det til jul da. 


Klær: Man kan aldri få nok av klær, ikke sant? Har nettopp gitt bort en haug med klær som ikke passer eller som jeg aldri bruker. Har derfor litt ekstra god plass i skapet. Eller så er jo gavekort en smart gave også da.

CLEAN parfyme: Jeg elsker parfymer som lukter godt, og min favoritt (som jeg ikke har) er fra CLEAN. Synes alle deres parfymer lukter så rent og godt. Har ganske mange søte parfymer om dere forstår? Så da er det greit å bytte ut litt. Klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg ønsker meg mest, men ønsker i hvert fall en sånn.

Tur til et land: Det å få en reise i julegave er kanskje litt for mye å be om, men da blir det i så fall noe hele familien gjør som en familieting. Elsker jo å reise, og jeg har veldig lyst til å dra til steder jeg ikke har vært i, som f.eks. Italia♥
 
NIKE treningsklær: Jeg mener at man aldri kan få nok av treningsklær, spesielt hvis du trener flere ganger i uka. Jeg trener jo 4 ganger i uka, og ønsker meg derfor enda mer treningstøy. Helst fra nike da, siden det er som oftest komfortabelt og veldig fint.


Kamerastativ og fjernkontroll: Etter at jeg har begynt å blogge igjen, har jeg hatt så lyst på et kamerastativ og en fjernkontroll. Kan jo være litt dyrt, men vet ikke helt hvilke type stativ jeg skal ha ennå, så det går vel an å få det for en billig penge (?)

Har egentlig alt jeg ønsker meg akkurat nå, så dette er jo ting jeg klarer meg helt fint uten. Men jeg håper i hvert fall at dere fikk noen tips til hva dere kan ønske dere♥

Hva ønsker du deg til jul? 

SHEINSIDE WANTSher
// her // her

her  // her // her

her // her // her 

Hva synes dere om "wantsene"?

Abercrombie og Hollister "wants"

Hei dere! ♥

For ikke så lenge siden kom jeg hjem fra en super bursdagsfeiring hos Maria. Jeg sovna dessverre veldig sent, så jeg er ganske trøtt i dag, haha. Menmen, det var veldig gøy, da. Senere i dag må jeg gjøre ferdig bursdagsgaven til Pappa, har begynt på den men begynner å få litt panikk, haha, neida, joda. Jeg skal også dra en tur på peppes med mamma, pappa, Aurora (søster) og Marianne (kusine). Det blir koslig, selvom vi spiste peppes på bursdagen i går. 

Men over til overskriften. I sta tok jeg en pause fra gavelaging til pappa, og jeg bestemte meg for å se litt på ting jeg ønsker meg fra Hollister og Abercrombie. Det er jo ganske dyrt der, så vet ikke om jeg har råd til å bestille noe, menmen. Det er jo gratis frakt på både hollister og abercrombie, sååå hvis jeg skal kjøpe noe, blir det vel nå. Men igjen, jeg har nok ikke penger til det uansett. Jaja, her er i hvert fall noen av de tingene jeg ønsker meg fra Hollister og Abercrombie

Hollister

Tights HER // Kosebukse HER // T-skjorte HER

Abercrombie
 
Tank top HER // T-skjorte HER // Shorts HER 

Shorts HER // Shorts HER // Bukse HER

Noen plagg dere likte?

Det er jo selvagt flere plagg jeg liker, kanskje til og med noen plagg som ikke er med i innlegget som jeg liker bedre, men jeg synes i hvert fall at disse plaggene er veldig fine, så ja ♥

Wants

Hei, kjære lesere!

Er ferdig med leksene og ser litt på forskjellige nettbutikker. Finner som alltid noe veldig fint, derfor tenkte jeg å dele det med dere! Enjoy!
RB9506S
Ray Ban kids // Peplum top fra TopShop
PINK Soft iPhone® 4 Case
Iphone 4/4s deksel fra PINK // Shorts fra Abercrombie Kids
DENIM WAISTCOATTWILL JACKET WITH FAUX LEATHER SLEEVES
Denim vest fra Zara // Jakke fra Zara

Converse (ønsker i andre farger også) // Ring fra Forever21

Sko fra Nike // Fisk :P

Hva synes dere?

Wants

Hei folkens!
I går skrev jeg jo at jeg skulle lage en video til dere, men det blir det dessverre ikke noe av i dag, forskyver det til i morgen. Jeg er veldig lei for at det ikke ble noen video i dag, men jeg har rett og slett ikke blitt like frisk som jeg hadde håpet og trodd. For å gjøre det "godt igjen" tenkte jeg å vise noen wants (hvis dere liker det?) Jeg liker i hvert fall veldig godt å lese om wants:)
hooded parkaTWILL JACKET WITH FAUX LEATHER SLEEVES
Zara (link) // Zara (link) // Zara (bare må kjøpe denne!) (link)River Island (link) // River Island (link) // Pink (link)

Gjerne kom med flere foslag til hva slags video jeg skal ha i morgen.
Hva synes dere?

Wants-til rommet

Hei søte lesere!
Jeg tenkte å vise dere noen wants som jeg ønsker meg til rommet mitt.
Alt er fra Ikea.
TRENSUM Speil IKEA En side med forstørrende speilglass. Fuktbestandig, egnet til bruk i f.eks. våtrom.
69,-
KOPPANG Kommode med 3 skuffer IKEA
798,-
HEMNES Speil IKEA Kan henges horisontalt eller vertikalt. Kommer med sikkerhetsfilm - minsker risikoen for skader om glasset knuses.
Denne i hvit, grå eller denne fargen på speilrammen. Tenkte å ha den over komoden, den andre veien enn det, det vises på bilde.
395,-
BORRBY Lykt til kubbelys IKEA Kan brukes både innendørs og utendørs.

69,-

Dette var noen få ting jeg ønsker meg til rommet!
Hva ønsler du deg til ditt rom?//Synes du noe av det var fint?

Les mer i arkivet » Januar 2015 » Desember 2014 » November 2014


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er en jente på 14 år som blogger om hverdagen min, men det kan komme innlegg om sminke og mote en gang i blandt også. Håper du liker bloggen min!

For kontakt:
epostadressen din

gratisdesign av Tonjemthits